• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: tak dnes jsem lognul a consumable z prvniho riftu a unity z 8 ringu koupenych u kadaly...
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: epic...no ja si vcera na poprve ucraftil primalku nejakyho off-hand source (teleport gets wormhole rune) co jsem chtel jen tak do speed buildu na 3ti conquest do kostky...a ejhle ;)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    takovyhle primal vzdycky "potesi" :)

TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    SUNBEAM: Dobra prace! :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    jsem včera doklepal ten třetí conquest konečně
    ENDER
    ENDER --- ---
    JADE: jojo, souhlas.. kamarad vzdycky rika, ze drop v diablu povazuje za souboj s BI systemem blizzardu :)
    JADE
    JADE --- ---
    mno taky pridam svuj pribeh...ano consumable vetsinou nepadaji pokud je potrebujes, kdyz je nepotrebujes, padaj celkem casto...tuhle sezonu mi taky nepadli do paragonu 600 vic jak dve...unity taky nic...pak jsme nejak dingnul pres 600 a do 700 mi toho napadalo 20 kusu...+ asi 6x unity z toho vetsina ancient...zrovna tak jsem nadaval ze paragon 750+ a nemam jedinou primalku...mno a najednou mam behem 2 dnu 3...(para 777)...takze ono je to podle me delany podle paragonu...vseho se dockas prehrsle prekrocis-li magickych 700 a solo GR70 ;) (chapu ze to se bez socketu a unity dela spatne) :S
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: Sunbeamovi prej padaj jen se mnou,mne zas nepadaj v parte :D
    vcera jsem nasel 6,vzdy v normalu
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA: Jinak teda mi padly primaly uz tri... bohuzel vsechny na diss :(
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Item na diru do zbrane je fakt strasnej problem... nechapu kdes jich vzal tolik :D mam asi dva, para 700 proste to nepada...

K tem primal/ancient... vcera jsem delal poradek v nons chestce a mazal zbytecne charaktery...
    Tak jsem narazil na cruse ze season8 s kterym jsem to jel po chestku v journey a normalne nemel na sobe ani jeden ancient item...
    Prijde to jen mi, nebo zvedli drop rate zavratnym zpusobem?
    ENDER
    ENDER --- ---
    ONDRA_PATA: ja sbiram jenom modry a bily :)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Chvilka hraní a teď už budu hledat jen pořádné itemy

Pusyna - Community - Diablo III
    https://eu.battle.net/d3/en/profile/Perosek-21862/hero/92432660
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ty ses vůl :-D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    jak jsem psal vcera, primal padaj pouze v normal rift nebo kadala, v gr zadnej a jelikoz hraju primarne gr tak mam na plvl 820 tri primalky. trosku divne
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    vcera potesila bounty.omylem jsem skocil primo na gob shrine,nastesti nastackovano,takze jsem je usmazil nez stihli utyct.jsem to posbiral a na treti port i odnes do mesta.vratim se zpet a za rohem gob.mozna utekl,mozna nebyl ze shriny,kazdopadne dal duhovej level,takze z neho zase asi 15 portu do mesta.
    ano,sbiram vsechny matrose,protoze craft.
    nejcennejsim se opet stal bilej matros tak,jako ve svete a na diskotekach v klubech :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ENDER: je to zvlastni.mne treba padaj consumable jen solo,takze jich mam pres 30 a nemam je komu dat. para 770
    ENDER
    ENDER --- ---
    ja zacal hrat v sobotu, vcera vecer jsem dingnul paragon 500 a zatim mi nepadl zadny consumable na diru do zbrane, zadny unity ring ani setove mece slanderer a little rogue...
    zacinam byt uz celkem nestastny... o primalu se mi zatim jenom zda
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jako ty primalky docela padaj nebo jsem luckyman? vcera padla devata v sezone.
    nutno dodat,ze jsem si ponechal jen 4 :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ty zařízení neumí nastavit IP podle MAC a pak až pro neznámá zařízení rozdávat z vyššího rozsahu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam