• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja bych potreboval nejakej den pofarmit s wd,abych dostavel helltooth a zuni.bracery a zbran mam,ale ty setovky...
    s wiznou uz 4x gr 55 mam,jeste to wd a 3. conquest hotovej.pak uz jen adria a rozebrat 40 leg. power
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRIPLT: za celou hru jsem měl čtyři kousky... poslední tři pak minulý týden, dva z nich během jednoho riftu na publicu :)
    JADE
    JADE --- ---
    tak jdu na to drzte mi pesti !
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: jo vono az se budes nudit ve full ancientu, tak to pujde samo...a jestli mas volnej gameslot, neni nic lepsiho nez si udelat neco s cim to das hned + budes mit postavu na udelani 3ti conquestu na komplet journey...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: mas aspon stash, ja nic. Ale treba se jeste hecnu.
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: no poprvade ja dam dneska jednu sanci speed runu celyho pribehu pod hodinu na 3ti conquest, jinak na to taky mrdam...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ja journey nedam poprve. Na ty set dungeony s monkem nemam nervy.
    JADE
    JADE --- ---
    PETRPEDROS: zacal bych dokompletovani prvnich 4 chapteru sezony, mas sice nahovno set do startu ale lepsi nez zadnej ;) na tVI to staci a pak uz je to jen otazka farmy ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: tak dnes jsem lognul a consumable z prvniho riftu a unity z 8 ringu koupenych u kadaly...
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: epic...no ja si vcera na poprve ucraftil primalku nejakyho off-hand source (teleport gets wormhole rune) co jsem chtel jen tak do speed buildu na 3ti conquest do kostky...a ejhle ;)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    takovyhle primal vzdycky "potesi" :)

TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    SUNBEAM: Dobra prace! :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    jsem včera doklepal ten třetí conquest konečně
    ENDER
    ENDER --- ---
    JADE: jojo, souhlas.. kamarad vzdycky rika, ze drop v diablu povazuje za souboj s BI systemem blizzardu :)
    JADE
    JADE --- ---
    mno taky pridam svuj pribeh...ano consumable vetsinou nepadaji pokud je potrebujes, kdyz je nepotrebujes, padaj celkem casto...tuhle sezonu mi taky nepadli do paragonu 600 vic jak dve...unity taky nic...pak jsme nejak dingnul pres 600 a do 700 mi toho napadalo 20 kusu...+ asi 6x unity z toho vetsina ancient...zrovna tak jsem nadaval ze paragon 750+ a nemam jedinou primalku...mno a najednou mam behem 2 dnu 3...(para 777)...takze ono je to podle me delany podle paragonu...vseho se dockas prehrsle prekrocis-li magickych 700 a solo GR70 ;) (chapu ze to se bez socketu a unity dela spatne) :S
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: Sunbeamovi prej padaj jen se mnou,mne zas nepadaj v parte :D
    vcera jsem nasel 6,vzdy v normalu
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA: Jinak teda mi padly primaly uz tri... bohuzel vsechny na diss :(
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Item na diru do zbrane je fakt strasnej problem... nechapu kdes jich vzal tolik :D mam asi dva, para 700 proste to nepada...

K tem primal/ancient... vcera jsem delal poradek v nons chestce a mazal zbytecne charaktery...
    Tak jsem narazil na cruse ze season8 s kterym jsem to jel po chestku v journey a normalne nemel na sobe ani jeden ancient item...
    Prijde to jen mi, nebo zvedli drop rate zavratnym zpusobem?
    ENDER
    ENDER --- ---
    ONDRA_PATA: ja sbiram jenom modry a bily :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam