• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: podle dibaloprogress je tam nejaky korejec s wg garg (gr 97) na 44.miste ...jinak sama wizna :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: nerekl bych,ja s tim zajel tusim max gr86,ale zas jsem to vickrat nezkousel na ideal rift.pak uz me zaclo srat,jak se furt patlaj s jednim mobem.a to mam peknej garg gear...skoda ho
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    JADE: Jo zatím jsem famil jen postavy na 70 lvl teď scháním nějaké solidní vybavení.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nemam ted moznost to zchecknout. Kouknul by mi nekdo do season ladderu na jaky a jestli vubec se tam vyskytuje garg wd ?
    ENDER
    ENDER --- ---
    primaly padaji az v okamziku kdy dam solo gr 70+?
    uz jsem se doplazil na 67 a pasivka zacina neprijemne casto procovat :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: ancinty normalne skladuju a vyhazuju az najdu primal, coz v nekterych pripadech bude asi hodne dlouho trvat :)
    JADE
    JADE --- ---
    vim ze s prichodem primalu to nema moc smysl skladovat, ale preci jen je to poklad za celou eru hrani ;)
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: vsechny sety na vsechny classy v ancientu + nejaky ty serepeticky nonsetovy na ruzny buildy...proste to sezere vsechno misto ;[
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Jaj co tam mas za veci? Ja vcera skoro vsechno smazal :D
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: bohuzel neni gameslot na dalsi postavu ;[ a na NS neni misto na bordel abych rebirthnul ;[
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: ja delam druhej/treti character a udelam 6x GR55 v ruznych setech
    JADE
    JADE --- ---
    nejvetsi pruda byla nad moje ocekavani act I, II nejvetsi pruser, tam jsem musel v tech nejvetsich mapach samozrejme projit uplne vsechno a jeste se vratit nez jsem nasel spravnou diru na Kuleho hlavu a srdce..., III a IV uplna brnkacka, tam je mapa staticka...mno a samozrejme V ruins of corvus, adria, malthael total pruser a bloudeni ;[ fuj...asi to uz nebudu ani zkouset a portret holt jde do prdele ;[
    JADE
    JADE --- ---
    haha tak Sprinter contest solo...rozhodne neni pro slabsi povahy...zabloudis kde se da+zaseknes se vo kazdej pochcanej roh ve hre...vysledek 1hodina49minut a to jsem jel fakt na max ;) uplna kokotina...vubec nechapu jak to muzou davat po 1h ! :S
    ENDER
    ENDER --- ---
    CHEWBACCA: jojo taky jsem s monkem dosel k tomu, ze zacnu delat wizze
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Jebat monka, zejtra stavim dhcko
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja bych potreboval nejakej den pofarmit s wd,abych dostavel helltooth a zuni.bracery a zbran mam,ale ty setovky...
    s wiznou uz 4x gr 55 mam,jeste to wd a 3. conquest hotovej.pak uz jen adria a rozebrat 40 leg. power
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRIPLT: za celou hru jsem měl čtyři kousky... poslední tři pak minulý týden, dva z nich během jednoho riftu na publicu :)
    JADE
    JADE --- ---
    tak jdu na to drzte mi pesti !
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: jo vono az se budes nudit ve full ancientu, tak to pujde samo...a jestli mas volnej gameslot, neni nic lepsiho nez si udelat neco s cim to das hned + budes mit postavu na udelani 3ti conquestu na komplet journey...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: mas aspon stash, ja nic. Ale treba se jeste hecnu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam