• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CUZMAN: hele jako uprime rano to nebylo moc takticky od tebe, ja sem kvuli tobe prerusil season a chtel ti pomoct a ty mi napises po jednom riftu ze musis skoncit. To me moc nepotesilo. Dnes uz budu hrat uz season pouze
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CHEWBACCA: Tak jo du do hammerdina kadala dala jeste shouldry, ale potrebuju tebe :-D at to nasbirame dej vedet kdy budes online...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CHEWBACCA: :-D ok uvidime...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CUZMAN: cokoliv jinyho nez condemn a primarne doporucuju hammerdina. Je jedennz nejsilnejsich solo buildu posledni dobou a je i hodneveasy na hrani kdyz mas ten spravnej hardware :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CHEWBACCA: Napisu kdyztak na bn... porozmyslam :-) a to bysme staveli hammerdina jo?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CUZMAN: nepotrebujes nic, vsechno napada a co ne tak si udelas v kostce. No jak chces kdyby se neco zmenilo od 7dmi budu on
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CHEWBACCA: ses hodnej, ale ja dokonce rozemlel v ragi celej stash :-D takze ani neni z ceho brat :-D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CUZMAN: ok skoda rad bych pomohl
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CHEWBACCA: Diky, ale ne ja uz s diablem skoncil a nechci ti brat hodinu casu :-) pockam si na necromanta, toho vozkousim a pak to zabalim asi uplne... zejtra si du pro xboxovej ovladac tak budu smazit jiny gamesky :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CUZMAN: : nechci ti brat iluze ale tenhke build je u cruse nejslabsi a ani nema potencial na vyssi gr pokud nemas vse v ancientu, voaugmentovany, a gemy na lvl kolem kila.postav si speed build a zacni na nizsim tormentu farmit gear na hammerdina. Nebo vstan a pojd se mnou behat t13 :-). Koukam ze toho cruse mas nonS tak to je ideal, vemu svyho a hodku ti venuju pokud budes online dnes dopolko a to nadropujem spolecne neboj.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    TRIPLT: mam na HC, dal sem s nim GR70 na solo...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Mate nekdo seasonal barbara pls? Potreboval bych trochu pochodit gr v barbar parte kvuli dosbirani urcitych veci do setu .)
    (Dam s nim v poho gr55)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja si to postavil presne podle toho icy veins, tam bylo psano vsechno do cdr abych byl furt v akaratovi, pak sem dal na FORTRESSA a dal vsechno do CHC/CHD a stejne nedam 60 ani kdybych se posral :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: no s coe a teleportem jsou v ladderu nejvys,ale nejak si rikam,jak to musi pizlat guardiana dlouho bez hyder.dej vedet jak to jde
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: ukazuje to debilne, jako vzdy. 1.4 fakt nemam :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    4 dny skoro nonstop (neschopenka) farmim impale dh, uz mi z toho mrda, a za celou dobu jeden ancient do celyho buildu. Dneska se rozhodnu ze postavim marauder grenade a za hodinu hrani 3 ancient a jeden primal? :-) dete se vysrat :-)
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: v zakladu mas 1.4m ale to je jedno...pointa je v tom, ze o tom archon hydra neni ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MAESTRO_007: umírat budeš stejně, ale prostě wizna se hejbe teleportama, ne chozením - roleplaying! :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    zabiji me hlavne "one shot" zasahy a myslim ze by to resil prave ten nekonecny teleport... (hulku jsem ted nasel peknou), tak to zkuzsim
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    mam cdr vsude krome amuletu (61%) a dmg 3,25... vtom problem neni.... mam to vyladene na groupu a kde dam gr95+ bez problemu

ale solo jsem s wiznou nikdy moc nehral a chybi mi tam ten "crowd control",,,s hydrama v achronu mi to prislo takove prskani nerizene, ale uznavam ze hodne silne.. zkousel sem tornada s blackhole bez hyder a to libilo se mi ze prubeh hry "ovladam"..,ale stejne chcipam na muj vkus moc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam