• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    koukal jsem normalne na https://eu.battle.net/d3/en/profile/Cali-1137/hero/92326252
    ale je fakt ze to ukazuje divne...Ondrovu dmg to taky ukazuje jiny cislo nez ingame...a koneckoncu na mojem profilu mam taky jiny cdr nez ingame...tak nevim a sorry...zkratka ingame cdr 62%+ idealni
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    AVATAR: ja jsem byl na mobilu,tak jsem bral Jade jako zdroj informaci :) ale i tech 56% je malo,pokracuj ve farmeni
    a na co koukate? jediny, kde nemam cdr je mandal, kterej mi s cdr nebo socketem proste nepadl. mam 56%
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: + toughness samozrejme
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    AVATAR: ja rika Jade,delas blbe to,ze nemas pretoceny CDR kde to jde. CDR se totiz tady rovna DMG
    JADE
    JADE --- ---
    u manaldu vit->cdr
    JADE
    JADE --- ---
    AVATAR: manald heal+amulet se da pretocit na cdr a je to i celkem v dobrym stavu ty rolly...samozrejme ten attack speed dej do riti ;)
    JADE
    JADE --- ---
    AVATAR: ale jo hraj co te bavi a co povazujes za spravny, to je jasny ! :D
    JADE
    JADE --- ---
    AVATAR: hele jestli koukam spravne, tak mas proste CDR 36,6% coz je hrozne malo...znamena to ze travis moc casu mimo archon a spadnou ti stacky pred dalsim...to se rovna smrt to mas pravdu...a nez nastackujes dalsi stacky taky velmi pravdepodobne chcipnes ...
    ... a s fialovyma na pohodu. Ze ja vas posloucham :)
    JADE: tak jasne ze nebudu behat svoje max s nemesis, zejo... tri pokusy s zlutejma, trikrat wipe party. Neco delam blbe :)
    JADE
    JADE --- ---
    AVATAR: tak zkus naramky v ancientu ;) ten speed build je dobrej tak max na t13 farmu anebo kdyz mas pak uz hodne vysokej paragon a idealni rolly, full ancient tak do nejaky solo 75tky pak je to stejne smrt ;)
    ONDRA_PATA: ja je mam i v anc, nemesis mam na levleni gemu jen :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: zrovna nedavno jsem nekde cetl,ze pro INT chary je lepsi mit v gearu vitalitu nez allres
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    AVATAR: s nemesis se nediv.pozrebujes bud ty bracery na double potencial of your shield nebo aspon ancient partan defenders (nebo jak).
    jinak cdr opravdu alespon 62% abys mel nastackovano po dobu mimo archona a tezil tak ze stacku armor.zaroven kontroluj blizici se moby blackholem a ray of frostem a sup jsi zpet.nikdy nejsem mimo archon dyl jak 3 vteriny.
    se spravnymi bracery muzes ametysty klidne vyndat
    hmmm, tak jsem vymenil gemy. gr 75 jsem dal trikrat predtim s prstem v nose za 10 minut. Ted wipuju jak silenej a furt lezim. Jakmile mi skonci archon, tak jsem down.
    JADE
    JADE --- ---
    zaklad je ale mit cdr vsude jinde samozrejme...bohuzel mi taky trvalo dlouho nez jsem sam zjistil ze bez toho to nejde ... cdr na ukor dmg, vecne dilema wizzardovo ;)
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: s cdr 8% a 30%+ dmg vs elites proc ne hele...kdyz mas jo problem s umiranim...
    MAESTRO_007: jj s tim unity je to blbost. mandal i zodiac jsou proste must have. A grandeur taky.
    JADE: mno ja vetsinou chcipam mezi archonama. Nejcastejc kdyz je volnej prostor a spadnou mi stacky nebo na zacatku levlu (nebo kdyz to poseru ;). Je fakt, ze uz jsem asi 20 gr levelu nezkousel ty gemy vymenit, ale dostal jsem se tehdy do situace, kdy jsem sice gr dokoncil za 10 minut, ale 5 z toho jsem byl mrtvej. Naznal jsem, ze potrebuju upravit equip, rollnul vit misto dmg, nahodil gemy a ejhle, daval gr o pet vyssi bez smrti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam