• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: tak to nechapu,me naopak bavil hammerdin nejvic a invoker totalne nejmin snad ze vsech buildu a charu :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Hammerdin je strasna nuda (pro me)... radeji jsem hral thorn build a to me dost bavilo :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    OBOJETNIK: za me je nej hammerdin.osobne se mi nikdy nepodarilo podtavit silnejsi invoker.a zbytek je slabsi.
    ale crus a barbar jsou u me nejmin hrany chsry
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    je tu nějaký zkušený crusader? Tuhle sezonu se v tom trochu plácám, momentálně mám paragon okolo 550, a nemůžu se rozhoupat, do kterýho buildu jít. V podstatě jsem doteď jen farmil s Akkhan + Sage + Norvald setama a myslel jsem si, že budu zkoušet na vyšší GR Hammerdina, ale po prvních neúspěších pokukuju po nějaké alternativě. Gear mám pochopitelně tragickej a tak se chci zeptat - je ten Hammerdin opravdu nejlehčí na postavení a GR push nebo mám spíš uvažovat třeba o thorns/invokeru (tedy v podstatě jen trochu vylepšit stávající věci na farmu) a zkusit třeba něco takovýho?
    Jinak cíl mého snažení je primárně v GR70, kterému se s tím invoker buildem pomalu blížím, ale zatím je to pořád daleko ;) Později snad zbyde čas i na unlock portrétu, ale ty conquesty jsou tuhle sezonu pro casual solo hráče bohužel dost náročný...
    mno to ja prave nevim, jenom doufam :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: ajo,ja uz pocital rovnou se tretim jaky kazdou sezonu :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA: Pokud nepotrebuje 3conquesty tak mi to prijde jako zbytecne opruz :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja muzu doporucit spis 6 set,rozjet druhou postavu
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    AVATAR: Bosse do 20 min v parte :)
    JADE
    JADE --- ---
    AVATAR: na atc i-V za hodinu zapomen ;)
    ONDRA_PATA: rollnuto :)
    kazdopadne mi chybi ke stashi uz jen complete 2 conquest this season a nejak nevim co mam zkusit. Jeslti act1-5 za hodinu, nebo bosse za 20 minut. Delat novou postavu kvuli tomu nechci a gemy jsem uz vylevlil. Jo a doufam, ze se to tech dvou zapocitava uz i ten, co jsem udelal, jinak jsem v pytli :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    AVATAR: jestli chces,koukni na me. momentalne solo gr94 a momentalne se snazim uz pres tyden o ancient rukavic s as,cdr,chc,chd.
    jinak me potesil amulet a manald bych taky chtel pretocit as na cdr
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tohle mi to ukazuje ingame:
    CtrlV.cz | Nejrychlejší ScreenShot a PrintScreen online
    https://ctrlv.cz/Z9cD

muzu cdr rollnout na zbrani misto 10% dmg, jinak kde mi chybi, tam jsem musel rollnout sockety (prsten a neck). Kazdopadne v tom problem moc nevidim. Proste zdechnu kdykoli mi spadne archon a jsou v dosahu jakykoli skakaci / strileci potvory.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hergot jak jen mam co nejrychleji nasbirat aspon 500 paragonu! :)
    JADE
    JADE --- ---
    koukal jsem normalne na https://eu.battle.net/d3/en/profile/Cali-1137/hero/92326252
    ale je fakt ze to ukazuje divne...Ondrovu dmg to taky ukazuje jiny cislo nez ingame...a koneckoncu na mojem profilu mam taky jiny cdr nez ingame...tak nevim a sorry...zkratka ingame cdr 62%+ idealni
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    AVATAR: ja jsem byl na mobilu,tak jsem bral Jade jako zdroj informaci :) ale i tech 56% je malo,pokracuj ve farmeni
    a na co koukate? jediny, kde nemam cdr je mandal, kterej mi s cdr nebo socketem proste nepadl. mam 56%
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: + toughness samozrejme
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    AVATAR: ja rika Jade,delas blbe to,ze nemas pretoceny CDR kde to jde. CDR se totiz tady rovna DMG
    JADE
    JADE --- ---
    u manaldu vit->cdr
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam