• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    WRATA: na stash potrebujes dva conquesty
    WRATA
    WRATA --- ---
    AVATAR: Diky za nabidku, uz pracuju na 65lvl gemech :)
    WRATA: ti helfnu, jestli chces
    WRATA
    WRATA --- ---
    AVATAR: Zavist, ja to zkousel 10x, pokazdy mi to nevyslo o 1-2 bosse protoze jsem se nekde ztratil. To DH na tenhle conquest neni idealni :/
    Tak boss run solo napodruhe. Poprve jsem zakufroval u adrii :)
    JADE
    JADE --- ---
    uz to jde...
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: nj zase nekdo rozmrdal login servery ;[
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: no ja tam mel 5 minut asi pul hodiny.zkusil jsem to znovu a pozice 1034 :D
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: ne...qued position 1067-68minutes left a nehejbe se to ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jde vam lognout se?
    JADE
    JADE --- ---
    OBOJETNIK: me nejvic bavil LoN bombardment...ale je to tezka onanie posbirat ten gear...jinak crusader+barbar nechci rict ze jsou nejvic nahovno, ale vlastne podle myho nazoru jsou to takove nejtezsi classy co muzes hrat...muze to bejt pro casuala znacny utrpeni...
    HULIK: bohuzel...taky mi to trosku vadi...sice jsem vyclenil v sezone zalozku ve stashy, kde je jen a pouze gear pro warderobe, ale uz se to tam taky nevejde a nevim jak bych to aplikoval na non-season kde mam oplnou stash i batohy...ve vysledku si urcite omylem neco rozbijes/zahodis a dokonce zabordelis v truhle i tak, ze na to treba zapomenes...nejdulezitejsi je asi fakt udrzovat truhlu pravidelne cistou a nechavat jen ty nejlepsi a nejnutnejsi kusy...s nastupem primalu rozumej primaly;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: dobra poznamka,to si musim pamatovat a prehazovat podle druhyho dps.pokud to bude DH,hadam,ze pak chci mit trapped.pokud to bude gen monk jako vcera? :D pak bych stejne nechal trapped,protoze jsem ten rozdil vcera videl.

prosimte a kolik mas paragon a s kym to behas,ze hrajete 95 speed? :D my vcera nebyli rychlejsi nez 12 minut,ale mozna mam jen pocit,ze barb nedelal co mel... hadam,ze v grupe hrajes stale hydry jako ja?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HULIK: oznaceny nevim,podle me ne. a roll ti nezustane,ten se zmeni u pro vsechny chary
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: zalezi jaci 4 lidi.... a co kdo ma za gemy.... a taky jestli speed nebo push

ja kdyz beham 95speed (2xsupport + 2xwizna) tak vzdycky minimalne jedna wizna ma stricken
    pokud je misto wizny firebat wd tak na 100% stricken :D

...jde oto ze ty tema hydrama plnis uplne jinou funkci nez na co je primarne urcena... jsi hlavni dmg dealer behem riftu a na to je potreba trapped..... stricken je proste rift guardian killer
    HULIK
    HULIK --- ---
    Mam dva dotazy:
    Když mam v armory uloženou postavu a předměty v truhle, je u daného předmětu někde napsáno/označeno že je použit v armory u nějaké postavy, abych si ho nevyhodil?
    Když mam v armory uloženou postavu s předměty a nějaký předmět použiji i u jiné postavy a rerolnu enchant asi mi u té předtím uložené postavy ten roll nezůstane, co?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jinak wizardi,jaky jsou vase zkusenosti s gemy grupe? myslim trapped vs. stricken. vcera jsem jel 4x gr95 a nestihli jsme ho jen jednou,ale rovnou o 3 minuty.a byl to rift,kdy jsem chtel zkusit stricken a ta dmg mi prisla vyrazne mensi az na guardiana samozrejme.toho jsme diky tomu dali cca o minutu rychleji.jinak rift blbej,pomaly
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Uz aby ten necro vysel! :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    to bude prdel,az vyjde necromancer se zacatkem sezony,takze si ho rovnou vsichni rozjedou a pak bude na sezone jeden jedinej supp monk siroko daleko a 400 necromantu v clanu :D
    na druhou stranu proc nebehat ve vice necromantech rifty,aspon to vsem rychleji napada
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: tak to nechapu,me naopak bavil hammerdin nejvic a invoker totalne nejmin snad ze vsech buildu a charu :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Kazdopadne jsem na 2tydny bez notebooku, tak jsem docela v haji a jekekoliv hrani tedy pada :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Hammerdin je strasna nuda (pro me)... radeji jsem hral thorn build a to me dost bavilo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam