• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FORTRESS: :D ...diky za odpoved, to se velice omlouvam, jestli se cheatovat teprv chystas, to uplne meni situaci
    ENDER
    ENDER --- ---
    meli by zlegalizovat nejakou formu botovani :) nebo zavest rested bonus nebo ja nevim co..
    a turbohud je fakt potreba, kdyz jsem trosku pushoval hc, bez toho to neslo
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    MAESTRO_007: Nauč se číst ty demente -

"Osobně jsem se rozhodl že tahle sezona bude moje poslední ještě bez turbo HUDu, už ho má každej"

čili žádný cheaty nemám v S10, nicméně bez HUDU nepushneš ale to ty s tvym bezcenym paragonem z normálu nemůžeš vědět.

CRACKY_: Bohužel to je tak jak píšeš.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja to myslel bez sarkasmu. :)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    MAESTRO_007: jo ty hrajou na mainu a druhej account jim botuje bounties :) a kdyz je cas, tak pustej bota i na mainu :) jenom tak na ctyri az sest hodin denne aby to nebylo moc okaty :)))
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: a ne snad ?! :) muzem se zeptat blizzardu...;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Aha! Tak to jo. To cheatuje. :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: sam to psal ze bez turbohudu uz nehraje :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Proc myslis ze Fortress cheatuje?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FORTRESS: to ze cheatujes ty a tvoji kamosi neznamena ze cheatujou vsichni.... cheateru bude spousta, ale znam spoustu lidi s paragonem 2,5+ co hrajou denne poctive x hodin a neustale dokolo zlepsujou styl farmeni a verim ze takovychto bude dost
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Dneska už se bohužel botuje i bounty. Hra je hrozně přemořená hackerama.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: jako taky nebudu jezdit bounty jako idiot aby za mesic nekdo prisel s necim jinym :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: Ja uz se na to vysral, nicmene s mojim gearem je tak 110 realna :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: takze ted par dni bounty jak idiot :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: samozrejme ze se "spatnym".. padlo mi to na wizne :/ ...mam tam arcane, int, as a socket

ja jenom pohledal v truhle predmety, tak to nejak zacnu rollovat a farmit kdyz me to bude bavit..
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    V ty helme musi bejt idealne AS+CHC+COLD%+Spiritbarrage dmg a odrolovává se i inteligence natož socket. Je to rozhodne lepsi build nez Firebat, hlavně co se týče prstů.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: a s dobrym rollem? je tam moc statu a mit int+cold+as+chc+socket je kumst :)
    kadala vcera primal mempho :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: kamos co beha gr100+ pouziva prave to grasp, je tam nizsi cooldown a na "nizsi" rift je to mozna lepsi, takovy stabilnejsi boost pres sacrifice.... voodoo bude asi zase lepsi na tezke GR kdy postupujes pomalu a mas velke skupiny...

ONDRA_PATA: tu helmu jsem mel nahodou v primalu :) ...a to jsem si rikal, ze ji nikdy nepouziju asi :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: a osobne bych preferoval big bad voodoo.

chtelo by to vyjadreni nekoho,kdo uz to v parte hraje a ma poznatky
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: no na variantu party jsem koukal cca mesic zpet a ted je to velkej skok.

co se tyce toho sola,tak castit spirrit porad,jelikoz i healuje.ono to pak bouchne pekne vsechno najednou :)

no super,takze po farmeni anc. barberu muzu farmit helmu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam