• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: tu 85 jsem mel pod 8 minut myslim
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: dobrej tip s health barem!!
    no vcera jsem to hral sest hodin a kadala i rare reforge jen 3 andariels a ani jedna ancient,natoz s dobrym rollem :) takze na tu helmu ani nepomyslim a behat kvuli tomu bounty asi nebudu,respektive ted nemam do utery cas.
    ty uz mas ancientovou se slusnym rollem?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: jestli davas 85 solo, tak vylad ten build do groupy a bude to padat krasne, kdyz ti to monk s barbarem nahazou na velkou hromadu :) ....kdyz nastackujes tu feast pasivku pres globy, do toho sacrifice, ktomu tu nova helmu tak to jenom zablika a 100 mobu zmizi :)

jinak abych monka "nehledal" tak mam zaple "health bary" nad hracema a vidim i jeho jmeno ve zmeti vybuchu a monster... vetsinou vidim jenom to jmeno a health bar :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Ne. Monk stoji a sleduje WD a je furt u nej. I nejem presunu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: tj,ale ne skakat nejakych 10-20 yardu tam a zpet a snazit se to ugrupovat.to hral monk podle me blbe,protoze ja pak jak idiot bez sporit walku nemam sanci mezi nema behat do sanctuary.
    jinak samozrejme vim,jak funguje zdps monk i barbar :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Hraje se to tak ze das moby kolem elitky a jdes hledat dalsi elitu. Vytvoris chumel kolem nove elity. Barbar jde dozadu a dotahne starou elitu. DH jde dopredu a dotahne vse co je vepredu. Tak jdete az nakonec a modlite se aby tam byl conduit. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: tak je pravda,ze moby jdou dolu nadherne,ale elitky dlouho trvaj.
    taky jsem to vcera zkousel jen na gr85 solo a vpoho.
    a docela mi delalo problemy v tech hromadach hledat monka a jeho sanctuary.jak na to nejsem zvyklej dlouhou dobu,tak jsem polovinu casu stravil zjistovanim,jestli stojim dobre a asi nebylo spravne,ze dost casto preskakoval,od toho ma barbara
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: vcera jsem to zas testoval a funguje to :) ...behali jsme gr95 za 8 minut... wizna, lon wd, barb a healer... ja nicil groupy a wizna s hydrama elity a rg... jsem teda jeste dost slaby, ale chce to nasbirat predmety poradne a augumentovat.... vsichni para 1500 a pekna tymova prace... na to ze jsem stim hral 4x a predmety mam docela spatne tak myslim, ze ten build ma velky potencial....

byl to tento build.. akorat ta runa na spirit barrage byla ta co pridava manu, at mi nepada mana a misto juieceru jsem mel klasicky soul harvestr
    http://www.diablofans.com/builds/90356-wd-lon-4-man-rank-1
    NJORL
    NJORL --- ---
    TRIPLT: Normalni clovek za hru u ktery stravi 3 mesice plus litr da.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    NJORL: Uff nevim teda zda by se mi chtelo na season kupovat novej ucet k cemu bych to farmil kdyz by me furt mazali... :O
    Jen pro prehled, thud odkryva celou mapu?
    LBW
    LBW --- ---
    Podarilo se mi po letech ozivit bnet ucet a d3 tam stale je. Kde nejvyhodneji koupim Reaper of Souls, pokud lze koupit i mimo bnet?
    Dik .)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    NJORL: Tak (teoreticky) to ovlivňuje i normal taky když se paragony ze sezon přičítaj, prakticky asi ne když na normal neni takovej focus. Hodně klanů v season banuje obvious botery, ale když máš tři další účty a zapneš to jen občas jak říká Cracky tak na Tebe ani přijít nemusí (ani v klanu ani blizzardí warden), THUD zase jedeš na omezenejch uživatelskejch právech takže skoro nezjistitelný a asi se Ti těžko pochlubí lidi v solu že to pushnuly s nim (btw ani na streamu neni vidět).
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FORTRESS: jinak to co popisujes to musi opravdu bavit a ten krasny pocit kdyz pushnes GR s takovym podvodem, ten je urcite k nezaplaceni

jediny smesny si tady ty a jestli ja mam nasazene ruzove bryle, tak si je velice rad na ocich necham.... protoze lidi jako ty a takovi co popisujes jsou ostuda herni komunity a obecne cele nasi spolecnosti
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FORTRESS: co to meles o nejakem extra paragonu? ja to dal pouze jako priklad lidi co necheatujou a maji vsechno poctive odehrane a neni problem si snema zahrat i s nizsim paragonem jako mam ja, coz si tady kluci stezovali ze je problem si zahrat kdyz mas nizky apragon...

celou dobu se tady bavim s lidma slusne a ze melu nesmysly je klidne mozne, diablo me bavi, zajimam se o neho, takze otom rad diskutuju.... spoustu veci nevim a je klidne mozne, ze obcas melu nesmysly... ale to snad neni duvod se chovat jak kreten...

tady to co pises me jenom utvrdilo vtom nehrat sezonu, stejne tak jak NJORL to ve hre vubec nevnimam.... a jsem za to rad...
    NJORL
    NJORL --- ---
    FORTRESS: To je smutny. Nicmene ja to ve hre nevnimam. V CORS jsou boti zakazany. Lidi za to vyhozujou. Takze se to ani moc nedeje. Myslim, ze to je trochu tema sezonama. Pokud kazde 3 mesice jedes od zacatku, tak je Ti jedno ze Ti nekdo odstavi ucet. Proste si na dalsi sezonu koupis novej. Prijit ale o ucet na Normalu je horsi ...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    NJORL: Je to dement a každym příspěvkem to jenom potvrzuje. To že má 1.6k a zná někoho co má 2.5k na normalu a myslí si že to je něco extra když na season běhaj paragony pomalu už 3000 je směšný.

Problém je, že dneska už toho bota má strašně moc lidí a skoro všichni v leaderu maj thud. Takže ačkoliv hra je RNG dost si zvyšujou šanci na drop. Bot jim dělá bounty věci a pak je pozve do hry do který si odskočej z farmení klíčů (pod 2min rift), pak si jedou na svejch wizardech (ačkoliv maj třeba main uplně jinou postavu) 85-89speedy (pod 3 minuty rift) s těma nafarmenýma klíčema a pak třeba zase na pár hodin zapnou na svym účtu bota kterej jim dofarmuje klíče (a sbírá jen Ancient/Primal věci protože vidí co dropne i bez identifikace).

to ústí v následující věci který dřív nebyly tak viditelný

- nemáš thud = nevidíš mapu = votekick protože efektní rift neni o bloudění a můžeš tak maximálně zavírat rifty
    - nemáš thud = nevidíš pylon = nepushneš
    - nemáš paragon (od určtý doby je to pak jenom o mainstatu)
    - pravděpodobně nemáš top gear
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    navic pokud ty cheaty fakt nekdo ma tak je to proste debil a nema se smysl vubec takovym clovekem zabyvat... navic v diablu takovy clovek ve hre vlastne ani nevadi, protoze te narozdil od jinych multiplayer her nezabiji, ale pomaha ti :D ..pokud teda neni smyslem tveho zivota leaderboard a trpis depresi z toho ze jsi se nezapsal, protoze jako jediny nemas turbohud a nebotujes :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: na jaky gear musis botovat? se divam na zebricek v Season 10 a prvnich par lidi co jsem rozklikl ma v prumeru 2-3 primaly a to je naprosto normalni kdyz to hrajes casto a spravne vyuzivas material... to same vysoke augumentace na vsech predmetech, bezna vec, ti lidi akorat proste neustale dokola behaji GR a vylepsujou gemy co pak pouzijou....

nedelam si iluze ze cheateri nejsou, ale tady to pohorseni nad tim jak maji vsichni cheaty protoze jsou lepsi nez ja je smesne :)
    JADE
    JADE --- ---
    a abys takovej gear mel...zkratka musis botovat, protoze jinak bys u toho driv chcip nez bys to poctive nasbiral...a to je proste duvod proc to lidi delaji...a muze za to sam blizz..thats all ;)
    JADE
    JADE --- ---
    proste rozdil oaugmentovanyho primal ancient gearu 100 gemama je oproti trapnym ancientum fatalni !
    JADE
    JADE --- ---
    J4C0B1M: mno myslel jsem tim, ze takovej manik nabehne do grupy paragonu 800+ a vsichni ocekavame narocnej GR90+ on si ho zkratka odsoluje a taha nas za sebou jak hadr...pro porovnani ja dokazu to same kdyz vlitnu treba na t6 k nejakejm newbies...tak koncim na 65 ;) takze tak to bylo mysleno...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: jj na solo to mam taky tak,respektive podobne.jelikoz mam hellfire s fetish syncopats,tak nemusim mit pasek,tudiz mam witching hour.
    ja teda na solo taky neumiram,respektive malo jen kdyz blbe cumim,to spis v ty parte bez spirit walk.
    dnes to zase zkusim.
    a to tlacitko taky drzim v 99% casu,ale pak nechapu tu mechaniku,ze to bouchne kdyz to pustis a prece ten vybuch ma delat dmg... musim se podivat nekde,jestli to neni poradne vysvetleny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam