• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    NJORL: Je to dement a každym příspěvkem to jenom potvrzuje. To že má 1.6k a zná někoho co má 2.5k na normalu a myslí si že to je něco extra když na season běhaj paragony pomalu už 3000 je směšný.

Problém je, že dneska už toho bota má strašně moc lidí a skoro všichni v leaderu maj thud. Takže ačkoliv hra je RNG dost si zvyšujou šanci na drop. Bot jim dělá bounty věci a pak je pozve do hry do který si odskočej z farmení klíčů (pod 2min rift), pak si jedou na svejch wizardech (ačkoliv maj třeba main uplně jinou postavu) 85-89speedy (pod 3 minuty rift) s těma nafarmenýma klíčema a pak třeba zase na pár hodin zapnou na svym účtu bota kterej jim dofarmuje klíče (a sbírá jen Ancient/Primal věci protože vidí co dropne i bez identifikace).

to ústí v následující věci který dřív nebyly tak viditelný

- nemáš thud = nevidíš mapu = votekick protože efektní rift neni o bloudění a můžeš tak maximálně zavírat rifty
    - nemáš thud = nevidíš pylon = nepushneš
    - nemáš paragon (od určtý doby je to pak jenom o mainstatu)
    - pravděpodobně nemáš top gear
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    navic pokud ty cheaty fakt nekdo ma tak je to proste debil a nema se smysl vubec takovym clovekem zabyvat... navic v diablu takovy clovek ve hre vlastne ani nevadi, protoze te narozdil od jinych multiplayer her nezabiji, ale pomaha ti :D ..pokud teda neni smyslem tveho zivota leaderboard a trpis depresi z toho ze jsi se nezapsal, protoze jako jediny nemas turbohud a nebotujes :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: na jaky gear musis botovat? se divam na zebricek v Season 10 a prvnich par lidi co jsem rozklikl ma v prumeru 2-3 primaly a to je naprosto normalni kdyz to hrajes casto a spravne vyuzivas material... to same vysoke augumentace na vsech predmetech, bezna vec, ti lidi akorat proste neustale dokola behaji GR a vylepsujou gemy co pak pouzijou....

nedelam si iluze ze cheateri nejsou, ale tady to pohorseni nad tim jak maji vsichni cheaty protoze jsou lepsi nez ja je smesne :)
    JADE
    JADE --- ---
    a abys takovej gear mel...zkratka musis botovat, protoze jinak bys u toho driv chcip nez bys to poctive nasbiral...a to je proste duvod proc to lidi delaji...a muze za to sam blizz..thats all ;)
    JADE
    JADE --- ---
    proste rozdil oaugmentovanyho primal ancient gearu 100 gemama je oproti trapnym ancientum fatalni !
    JADE
    JADE --- ---
    J4C0B1M: mno myslel jsem tim, ze takovej manik nabehne do grupy paragonu 800+ a vsichni ocekavame narocnej GR90+ on si ho zkratka odsoluje a taha nas za sebou jak hadr...pro porovnani ja dokazu to same kdyz vlitnu treba na t6 k nejakejm newbies...tak koncim na 65 ;) takze tak to bylo mysleno...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: jj na solo to mam taky tak,respektive podobne.jelikoz mam hellfire s fetish syncopats,tak nemusim mit pasek,tudiz mam witching hour.
    ja teda na solo taky neumiram,respektive malo jen kdyz blbe cumim,to spis v ty parte bez spirit walk.
    dnes to zase zkusim.
    a to tlacitko taky drzim v 99% casu,ale pak nechapu tu mechaniku,ze to bouchne kdyz to pustis a prece ten vybuch ma delat dmg... musim se podivat nekde,jestli to neni poradne vysvetleny
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: ja jel tenhle build a umrel jsem snad jenom jednou diky sve blbosti... je hodne bezpecny a navic jsem mel gemy na vitalitu.... postupne zkusim pridavat dmg na ukor zivota a menit runy skillu a uvudim jak se to posune... kazdopadne plati rovnice, ze cim vetsi dmg tim vic potrebujes dobreho healera :)

a ktomu kouzleni jsem taky vycetl toto :) "Just hold the button and never release it"

Spirit Barrage LoN COLD BARBER GR90+ - Witch Doctor - Diablo III Builds - Diablo Fans
    http://www.diablofans.com/builds/89558-spirit-barrage-lon-cold-barber-gr90
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: otazka je,jestli udela takovej rozdil andariel visage.prvni rift jsem hodil podle odkazu,cos mi tu myslim hazel ty.a behem minuty jsem lehnul trikrat.mozna je to jeste sklenenejsi a fakt mudi lezt monk za tebou,ne ty za nim,protoze neni spirit wall,kterej mi uprimne strasne chybi.
    ja mam taky wd rad,ba dokonce nejradeji,ale dnes zkusim jeste trochu pohrat solo a uvidim.
    jinak pak budu muset zkusit nejakej hybrid.
    jo a jak ve videich rikaj porad castit,tak ikdyz jsem zkousel prestat castit,nebouchalo to.naopak nekdy to paradne zabouchalo ikdyz jsem castit neprestaval.zrejme tu mechaniku stale nechapu :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: za me tezko hodnotit tak brzo... hral jsem to poprve, neumim to a ten build co jsem mel ma velke mezery, je tam daleko vetsi prostor na dmg.... obecne se mi to docela libi, navic mam rad wd, firebat jsem nikdy moc nehral tak jsem rad za tu zmenu...

je jasne, ze ta wizna davala daleko lip, mam sni nahrane desitky hodin, vsude augumentace a vim co delam :)

..kazdopadne kamos stim LoN WD hraje v groupe gr100+ a kdyby to nefungovalo tak to nepouziva :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: tak jaky jsou tvy dojmy? za me zatim zklamani.bud to chce top gear a nebo to neumim.
    bylo videt tu posledni hru,kdyz jsi dal wd,jak to najednou nejelo tak rychle
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    JADE:
    >solo
    >partu

pick one :D
    JADE
    JADE --- ---
    a solo partu utahnu tak maximalne do 65 ;)
    JADE
    JADE --- ---
    me treba na sezone cheateri serou...ted uz je to samej paragon 1400+ a maj vic primalu nez ancientu...solujou gr90 a tahaj za sebou 3 privesky...ja to treba hraju poctive ale rozdil je bohuzel nesrovnatelnej...mam paragoin 880 a 1 pouzitelnej primal...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Zahral bych :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CUZMAN: nikdy jsem ho nemel tak by mohli dopovedet ti co si ho pochvaluji... :)

ale vicemene je to nadstavba do hry ktera zobrazuje spoustu uzitecnych informaci.... hlavni a ta nejkontroverznejsi je "maphack" kdy se ti odkryva vetsi cast mapy a vidis tam i elity... coz je zasadni rozdil oproti tromu kdyz mapu musis proheldat sam a mezitim ztracis cas a padaji ti ruzne bonusy za zabiti a jsi slabsi a slabsi nez kdyz na jistotu skaces od elity k elite...

dal jsou tam vicnacene presne v kruznicich dosahy ruznych kouzel od nepratel, takze se jim daleko lip vyhybas...
    pak spousta dulezitych infomaci jako presne cooldown kouzel v sekundach a ruzne dalsi doplnujici informace, ja to moc nezkoukamal.... mrkni treba na youtube
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: ono je to tezko, ja je docela chapu, hrajou porad dokola vicemene to same a zdokonalujou se o desetiny procent za hrozne dloluhou dobu.... tam se pak snazis maximalizovat tu efktivitu a nechce se ti ztracet cas s nekym kdo je na nizsi urovni....

ale nejake elitarstvi naprosto odsuzuju a jak uz jsem psal nize, oto vic si vazim tech par kamosu ktere jsem v zivote nevidel (jsou z recka), ale stravil snima par stovek hodin ve hre a chovali se ke me uplne normalne, ikdyz jsem mel o 1000 nizsi paragon... ted po mesici nehrani je to o dalsich 500, tak nevim jestli semnou budou chtit vubec jeste neco behat :D ....ale vyhoda je ze na nonseason je obcas nedostatek "rozumnych" lidi, kdyz jede sezona
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: ja prave na public nechodim skoro vubec,to nakonec jedu radsi solo nebo ve dvojec speed 90
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: mas vicemene pravdu, ale to plati v kazde multiplayer hre :) ..vsichni chteji hrat se sobe rovnyma a ne se "slabyma".... tim ze hrajou spolu jenom ctyri lidi tak je to daleko vic evidentni nez v nejake hre kde jich spolu hraje najednou 20... ale souhlasim ze je to zbytecne elitarske a holt paragon je moc viditelny a da se podle toho "jednoduse" rozlisit hrace... kazdopadne paragon je jenom orientacni cislo, uz sem zazil nescetnekrat ze jsme behali vyssi GR s lidma s nizsim paragonem nez kolikrat s lidma o tisi vetsi... je to proste hra o kooperaci a zalezi na spouste okolnosti... holt na publicu je to jednoduche kickovat ty s nizkym paragonem

kazdopadne vyjimky potvrzuji pravidlo a ja bezne hraju s borcema s paragonem 2,5+, pritom sam mam 1,6... nevezmou me sice na GR push, ale 95% casu hraju snima a neni to zadny problem.. uz jsme to spolu resili a rikali ze daleko radsi vezmou me ktery ma vyladeny build, vi co ma delat a chova se slusne, nez nejakeho namachrovaneho 3k+ co si dela co chce.... takze hledej kamarady a nespolehej na public... z toho jsem byl taky frustrovany :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja si hlavne vzdycky myslel,ze je to hra o itemsch,ne paragonech.
    bohuzel tohle d3 posralo.ja kdyz bych si chtel zahrat neco poradnyho,tak me do party nikdo nvezme,protoze kazdej s para 2k+ sere na nejakej 1,4k paragon.a to jsem mel kolikrat lepsi gear nez jini,co behali 100+

takze zacarovanej kruh,protoze muzu hledat jen na publicu a s ostabimi kolem para 1,5 zkouset aspon gr95,coz s takovym paragonem neni speed jako s 2k+, takze proste paragony rostou pomaleji a tak neni zadna sance se nekdy odtatnim aspon priblizit.jedina sance je sezona,kdy jdou na tom vsichni stejne.ale za 3 dny stejne vidis nolifery s para 600 a opet se na tvuj para 300 pekne vyserou a tak furt dokola...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam