• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Na nedeli se pak klidne hlasim taky :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    nakonec budu i dnes.topuju kolem devaty,kdyz pozdeji urcite
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: mam,akorat budu pak potrebovat znovu server.
    jiank jsem pouzival blizzspeak
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Nedele vecer zni dobre. Mas TS?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: ja budu moct jen v nedeli odpoledne/vecer az odjede navsteva.
    ale urcite bych to rad zkusil
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: ten wd by tady z toho fight managmentu nemel delat vubec nic, ten jenom dela svuj dmg uprostred groupy a u toho ho objima monk aby se mu nic nestalo :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Ja si s vama klidne zahraju
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: hm,chce to aspon toho monka co vi co delat.kdyz jsem to chodil s wiznou,vzdycky jsem parkrat skocil,nasel elitku,vyprovokoval par mobu a hodil g idealne na nejakou krizovatku nebo sirsi flek.
    je pravda,ze jsem toho WD nejel s monkem,co by vedel jak hrat s WD ocividne :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: nikam neskaces, systematicky postupujes porad dopredu a presne jak pise NJORL, kdyz to chapou vsichni ctyri tak to jde "samo"... taky je dulezite, "zakladat" fight na vhodnych mistech, kde se toho da natahat co nejvic... ne nekde ve dverich za rohem v ulicce kde potkas prvni elitu, klidne projit dal a pak az ji pritahnout, chodili jsme pekne spolu a spirit walk mi vubec nechybel, naopak mi prisel uplne zbytecny :)

jinak helmu mam primal s AS, INT a CHC... ale obecne potrebuju vetsinu veci "novych"... ten build mam poskladany z toho co jsem nasel v truhle, vetsinu tech veci jsem nikdy nefarmil, takze uplne divbne rolly atd.... takze aby to fungovalo poradne, to budou jeste desitky hodin hrani a pretaceni v kostce atd... jestli me to bude bavit :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: tu 85 jsem mel pod 8 minut myslim
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: dobrej tip s health barem!!
    no vcera jsem to hral sest hodin a kadala i rare reforge jen 3 andariels a ani jedna ancient,natoz s dobrym rollem :) takze na tu helmu ani nepomyslim a behat kvuli tomu bounty asi nebudu,respektive ted nemam do utery cas.
    ty uz mas ancientovou se slusnym rollem?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: jestli davas 85 solo, tak vylad ten build do groupy a bude to padat krasne, kdyz ti to monk s barbarem nahazou na velkou hromadu :) ....kdyz nastackujes tu feast pasivku pres globy, do toho sacrifice, ktomu tu nova helmu tak to jenom zablika a 100 mobu zmizi :)

jinak abych monka "nehledal" tak mam zaple "health bary" nad hracema a vidim i jeho jmeno ve zmeti vybuchu a monster... vetsinou vidim jenom to jmeno a health bar :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Ne. Monk stoji a sleduje WD a je furt u nej. I nejem presunu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: tj,ale ne skakat nejakych 10-20 yardu tam a zpet a snazit se to ugrupovat.to hral monk podle me blbe,protoze ja pak jak idiot bez sporit walku nemam sanci mezi nema behat do sanctuary.
    jinak samozrejme vim,jak funguje zdps monk i barbar :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Hraje se to tak ze das moby kolem elitky a jdes hledat dalsi elitu. Vytvoris chumel kolem nove elity. Barbar jde dozadu a dotahne starou elitu. DH jde dopredu a dotahne vse co je vepredu. Tak jdete az nakonec a modlite se aby tam byl conduit. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: tak je pravda,ze moby jdou dolu nadherne,ale elitky dlouho trvaj.
    taky jsem to vcera zkousel jen na gr85 solo a vpoho.
    a docela mi delalo problemy v tech hromadach hledat monka a jeho sanctuary.jak na to nejsem zvyklej dlouhou dobu,tak jsem polovinu casu stravil zjistovanim,jestli stojim dobre a asi nebylo spravne,ze dost casto preskakoval,od toho ma barbara
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: vcera jsem to zas testoval a funguje to :) ...behali jsme gr95 za 8 minut... wizna, lon wd, barb a healer... ja nicil groupy a wizna s hydrama elity a rg... jsem teda jeste dost slaby, ale chce to nasbirat predmety poradne a augumentovat.... vsichni para 1500 a pekna tymova prace... na to ze jsem stim hral 4x a predmety mam docela spatne tak myslim, ze ten build ma velky potencial....

byl to tento build.. akorat ta runa na spirit barrage byla ta co pridava manu, at mi nepada mana a misto juieceru jsem mel klasicky soul harvestr
    http://www.diablofans.com/builds/90356-wd-lon-4-man-rank-1
    NJORL
    NJORL --- ---
    TRIPLT: Normalni clovek za hru u ktery stravi 3 mesice plus litr da.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    NJORL: Uff nevim teda zda by se mi chtelo na season kupovat novej ucet k cemu bych to farmil kdyz by me furt mazali... :O
    Jen pro prehled, thud odkryva celou mapu?
    LBW
    LBW --- ---
    Podarilo se mi po letech ozivit bnet ucet a d3 tam stale je. Kde nejvyhodneji koupim Reaper of Souls, pokud lze koupit i mimo bnet?
    Dik .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam