• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    NJORL: to je jen pro s10 nebo jak je to mysleno? ;) jako ono to tak nejak jakoze je, akorat ze na rukach jeste Shenlongy
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    NJORL: WD by mělo jet kombo Voo juicer + Barber v cube.
    https://eu.battle.net/d3/en/profile/fortress-1474/hero/91296694
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: jj ten WD je takhle super... snad ho nenerfnou, beztak je to bug :) ...ja nemam dobry hellfire amulet tak jsem ho vyhodil a dal tam jakykoliv jiny s poradnym dmg.. tu defense passivku mit nemusim, kdyz je barbar v groupe :)

jinak barbar je fakt best :) ...jsme regulerne nemohli dat gr 80 a pak se pripojil barbar s paragonem 1000 a behali jsme gr95 bez problemu... slusny support
    NJORL
    NJORL --- ---
    Az na to ze se hraje cold, ne lightning. Light je na solo
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    mam full anc set,mam anc amulet s +light...nemam lacuni,nemam na hlave +impale a offhand to chce taky lepsi.

taky si musim zkusit toho barbara,kdyz na nej mam vse.
    jako mit dva dps a zdps a v zaloze light hydru by nemuselo bejt spatny :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA: Koukni na moje dhcko... doufam, ze tam mam nahozenej impale, nejakou chvili jsem ted nebyl vehre :)
    ONDRA_PATA: impale je imba :)
    chce to set a pak uz to jde samo.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak ja jsem prave zjistil,ze barbara postavim jako nic.vlastne na nej mam vsechno krom rondals locket,misto toho ess of johan.
    jen mam ted 0 DB na rolly.
    Impale DH mi chybi spravny lacuni a lepsi offhand.
    no a zdps monka postavim taky,jen jednu zbran a hotovo.
    samozrejme nic z toho nema uplne idealni rolly,ale myslim,ze pro zacatek na gr95 by to stacit melo,minimalne ta gr90
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: s impale neporadim,. ale postav.. vyborny build do groupy... ja zas asi rozjedu barbara, protoze je to nedostatkove zbozi a naprosto supert build jako supp do groupy... bez neho to nejde :) ...akorat musim od nuly :(
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    pánové, chci se zeptat impale DH, jak je nej build do grupy? mám totiž většinu v ancientu a rád bych si to postavil a uložil, ať jsem ještě variabilnější.
    koukám n dfans a nějak se to liší od leaderu a já jel impale naposledy snad dvě sezony zpět solo
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    super.kdybychom pak byli dve wd,muzu vzit wiz,to by melo na nejaky 95 stacit.no uvidime,zkusim dnes jeste trochu pofarmit
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Ja jdu dnes na pivo na Letnou. :) Jeste jsem pozadal kamarada s barbarem co se prida tak budeme 4.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Na nedeli se pak klidne hlasim taky :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    nakonec budu i dnes.topuju kolem devaty,kdyz pozdeji urcite
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: mam,akorat budu pak potrebovat znovu server.
    jiank jsem pouzival blizzspeak
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Nedele vecer zni dobre. Mas TS?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: ja budu moct jen v nedeli odpoledne/vecer az odjede navsteva.
    ale urcite bych to rad zkusil
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: ten wd by tady z toho fight managmentu nemel delat vubec nic, ten jenom dela svuj dmg uprostred groupy a u toho ho objima monk aby se mu nic nestalo :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Ja si s vama klidne zahraju
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: hm,chce to aspon toho monka co vi co delat.kdyz jsem to chodil s wiznou,vzdycky jsem parkrat skocil,nasel elitku,vyprovokoval par mobu a hodil g idealne na nejakou krizovatku nebo sirsi flek.
    je pravda,ze jsem toho WD nejel s monkem,co by vedel jak hrat s WD ocividne :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: nikam neskaces, systematicky postupujes porad dopredu a presne jak pise NJORL, kdyz to chapou vsichni ctyri tak to jde "samo"... taky je dulezite, "zakladat" fight na vhodnych mistech, kde se toho da natahat co nejvic... ne nekde ve dverich za rohem v ulicce kde potkas prvni elitu, klidne projit dal a pak az ji pritahnout, chodili jsme pekne spolu a spirit walk mi vubec nechybel, naopak mi prisel uplne zbytecny :)

jinak helmu mam primal s AS, INT a CHC... ale obecne potrebuju vetsinu veci "novych"... ten build mam poskladany z toho co jsem nasel v truhle, vetsinu tech veci jsem nikdy nefarmil, takze uplne divbne rolly atd.... takze aby to fungovalo poradne, to budou jeste desitky hodin hrani a pretaceni v kostce atd... jestli me to bude bavit :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: tu 85 jsem mel pod 8 minut myslim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam