• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRIPLT: imo si sa pýtal, či nemôže Kebaba niekto zablokovať, lebo sa ti nepáči jeho názor.

Pre takéto prípady má Nyx výbornú funkciu ignore.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CLAVEN: Vycitky na hru jsou ok, ale je treba zachovat nejakou slusnost vuci ostatnim ne?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Proc jsem byl smazan? :O
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ten moment, keď dojdeš pičovať na Slovákov do klubu, kde sú dvaja správcovia Slováci.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Farmville 3. Tiež to je úplne zbytočná, repetitívna, mindless zábava, ale zase chápem, že niekto nemá čas a energiu na lepšie hry, takže mu stačí po dlhom dni v robote pustiť na hodinu D3 a vypnúť mozog.

Každopádne to však neznamená, že sú výčitky voči D3 nelegitímne.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Vyexpil by me nekdo sem 53 a uz me to solo neba :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    K3BAB: Me se nelibi jak sem chodis a neustale pises jak ta hra stoji za hovno. My ji mame radi. Je to prispevek s nulovou informaci a uplne zbytecnej. Takze kdyz Ti Ender napise ze gralujuje k tomu na co si prisel a ahoj, uz sem nechod. Dam plus. :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Je fakt, že si môžu celého necromancera strčiť do riti.
    Za tri roky sa neobťažovali vydať pre D3 žiadny zmysluplný content (ten strašný fail s anniversary prerábkou D1 nepočítam, čím menej sa o ňom povie, tým lepšie). Jedna class, a ešte za 15 EUR? Jo jo, to viete, fešáci.
    ENDER
    ENDER --- ---
    K3BAB: gratulki, ahoj
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: V 8 rano jsem to koupil. Klan me vytahl na 70. Okopiroval jsem prvniho na LB. Padlo 20k vsech materialu. 12:00 vypinan s 90 gr solo. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: jak?
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak muj nekro dal prave solo 90. Jsem 41 na LB. :) Snad to do vecera udrzim. :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    JADE: ne, vychutnavam :) Po sto latech hraju story mod, i tak sem jeste nezabil Leorica a uz jsem na lvl 30 :-D Ale tak nevadi, just for fun. Stejne moc nejsem na ty velke rifty. Nemam nejak cas / chut na grindovani primal ancient gearu.
    JADE
    JADE --- ---
    ale asi az vecer, chrapal jsem 4 hodiny, ted jsem dal hodinu hrani a jak to nefunguje, tak me to akorat nasralo a prestalo bavit ;) farmit zbesile gear na jinej build se mi nechce ;)
    JADE
    JADE --- ---
    DWAY: muzu te postouchnout jestli chces...
    DWAY
    DWAY --- ---
    JADE: a ja mam level 30 :-D
    JADE
    JADE --- ---
    tak jsem zkousel hrat tenhle build a jako mam co delat abych dal t6...podle me to rozhodne nefunguje jak ma...resp furt jsem na 0 essence...podle me slo o bug z PTR, kterej uz v patchy nemaka...konkretne ze skeletal magove procujou zodiac, coz se nedeje, tj. ta sracka ktera ma cd 120s a zpusobuje ze nic nestoji essenci, ma cd 120s a nehejbe se to a jinak je clovek bez essence ;[ nake hottips ?!
    jinak jako nic moc mi to prijde...zlata wizzna :P
    DWAY
    DWAY --- ---
    To slo koupit primo ingame :) Kazdopadne je zajimavy ten Necro :) Bone shield vypada dost dobre.
    JADE
    JADE --- ---
    uz to frci od pul ;)
    JADE
    JADE --- ---
    CRACKY_: juhu, tam to slo jak po masle ! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam