• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: asi úplne nerozumieš, o čom hovorím. Nevadí. Môžeme sa o tom znovu porozprávať v zimných mesiacoch, až ti trochu stúpne IQ na bežnú hodnotu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: Tim chces rict, ze jakou sou povinni vydavat dalsi datadisky dokud se mr. Claven nenasyti nebo co presne?

A na support se nevysrali. Prave naopak support maji lepsi nez kde kdo. Viz ty zminene quality of life patche. A to nepocitam class ballance a tak.
    NJORL
    NJORL --- ---
    DWAY: Oni meli od zacatku zvolit jinej model financovani. Prubezny platby. Pak by to asi slapalo lip. Ale ja si stejne myslim ze je D3 jedna z nej kooperativnich her vubec. :) A ted me kamenujte. :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Na to kolik jsme v tom prosmrděli času je 14$ uplně zadarmo :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: počkaj, jakože "všetci vedeli, čo to je" - Blizzard niekde oznámil, že vydajú jeden datadisk a potom sa na ďalší support D3 vyserú? Tak to potom sorry, to máš samozrejme úplnú pravdu.

Daj link, nech si to oznámenie prečítam aj ja.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: budeme posuzovat diablo, podle toho co to je :) Vydali hru o ktere vsichni vedeli co to bude, zareagovali na fan base a v datadisku spravili vetsinu stiznosti.

Jenomze vsichni tak nejak cekaji novy content zadarmo. Uz tak co pridavaji by nemuseli. Mohli by se vysrat na nejake sezony a free quality of life changes patche.

S Diablem 2 to porovnavam jen v tom, ze vydali hru, datadisk, nejake patche a finito. To same udelali s trojkou. Rekni mi ktere hry dneska pridavaji zdarma novy content? Nebo co proste cekas ze by meli udelat jinak?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: nehnevaj sa na mňa, kámo, ty si v poslednej dobe jak po lobotómii. Je to tým teplom alebo čo sa s tebou deje?
    Vážne ideme posudzovať D3 podľa štandardov herného priemyslu spred 20 rokov? Srsly?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    navic tady ty vykriky jsou naprosto jak pres kopirak na vsech Diablo forech.... lidi co to bavi tam resi nejakou novou vec (klidne jeden debilni prsten) a pribehne n ejaky spasitel a zvestovac pravdy a vsem musi sdelit jak to diablo stoji za hovno, ze blizard snema vyjebava, at se vzpamatujou a proc to hrajou a ze to stoji za hovno a tak porad dokola.... a ze by mohl konecne udelat nejaky novy obsah atd... uplne mi unika pointa proc je potreba to porad nekde psat..... tak to proste nehraju a du do pice
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    K3BAB: a proc nam to pises? nebo co ocekavas? ze si to vsichni odsouhlasime a pak smazeme cely klub, odinstalujeme diablo a budeme zit stastne az do smrti?

nikdo tady necra nevynasel do nebes, proste se lidi tesi na novou postavu a zahraji si ji... necro jde treba uplne mimo me, ale nemam potrebu tady vykrikovat jak cele diablo stoji za hovno a at se vzpamatujou....

presne jak psal ENDER... dekujeme za nazor a ahojky.... a toho dementa CLAVENA si vem s sebou... ten mi tady opravdu nechybel :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: pockej, a s Diablem 2 to bylo jinak? Koupil sis hru, kde si mel 5 aktu tri obtiznosti a cusky. Tady pridavaji nejaky ten content zdarma, nejaky placeny, ale ve vysledku to je porad hra kterou si zaplatil a co si zaplatil to si dostal.

Pokud sis to kupoval s tim, ze tam bude neco vice nez ted, tak to je tvoje hloupost, protoze nikdo nic jineho nesliboval. (teda pomineme li pvp, tam byl bych ochotny pripustit, ze slibovali pvp a nakonec nic moc nedodali)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ENDER: ježiš díky, captain Obvious, načo vysvetľuješ "motívy Blizzardu" (ktoré síce nikto z nás reálne nepozná, ale všetci vidíme, ako pôsobia)? Komu ich vysvetľuješ? Chodia sem tvoje deti alebo načo píšeš banálne, zrejmé chujoviny?

Áno, mám problém s hlúpymi ľuďmi, stredne veľký.
    ENDER
    ENDER --- ---
    CLAVEN: nikde nepisu, ze je to podle me v poradku, jenom pisu motivy blizzardu.

Ty mas asi nejakej hodne velkej problem, mel by sis ho vyresit pred tim nez zacnes cokoliv psat na internet.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ENDER: ale diablo je predevsim produkt, kterej pro blizzard ma minimalni hodnotu a podle toho s nim take nakladaji

Presne tak. A tebe to pripadá v poriadku, že zobrali kultovú značku a teraz na ňu jebú, lebo im Overwatch a Hearthstone tlačí prachy?
    Lebo to je dosť krátkozraký prístup, pochvaľovať si niečo takéto - okrem iného to znamená nižšiu šancu na budúci content do D3 alebo dokonca na pokračovanie. Ale hlavne že ťa to šolichanie tabuliek baví, kokot.
    ENDER
    ENDER --- ---
    K3BAB: precti si, co a jak jsi napsal. Muzu s tebou nakrasne souhlasit (a s vetsinou i souhlasim), ale forma, kterou jsi pouzil je vrcholna ukazka arogance a ignorance. Takze podle toho vypadala i moje odpoved.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    NAVARA: prijemny darek k narozeninam :) jen skoda ze se k tomu dostanu mozna tak zitra :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    K3BAB: ja si myslim, ze je kazdyho vec co hraje. Pro me je diablo vec na 7-14 dni jednou tak za 3 sezony a je to 14 dni zabavy, pro me ta hra vetsi potencial nema.
    Ale abych tady picoval jak ty s clavenem, na to jsem malo retardovany... Je mi jasny, ze vsechno vite nejlepe, ale diablo je predevsim produkt, kterej pro blizzard ma minimalni hodnotu a podle toho s nim take nakladaji. Tady lidi ta hra bavi, dava jim to co chteji, tak o ni diskutuji, ale tyhle vase prispevky ve stylu: vsechno je to v pici, hra je nahovno, tri roky zadny content apod., jsou uplne o hovne. Bezte hrat wow, jestli chcete neco co ma porad content, samozrejme je otazka, jestli na to mate.

Nikdo vas nenuti to hrat.

A myslim si, ze pokud jde herni komunita do pici (o cemz dost pochybuju, spis si myslim, ze se meni a vzdycky menit bude), tak je to predevsim kvuli lidem jako jsi ty nebo claven a vasemu toxickemu chovani.

Nechci ryt cilene do slovaku, ale uz zacinam chapat duvody, proc mi vzdycky lidi nadavali, kdyz jsem do guildy nabiral slovaky a pak jsem je musel vyhazovat, protoze se chovali jako kokoti.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRIPLT: klub je nastavený ako "chat", nie ako odborná diskusia.
    Slušnosť je inak vec, ktorá sa veľmi ťažko objektívne posudzuje, takže ak ťa niekto priamo uráža, dajme tomu - ale ak ťa uráža, že má niekto iný názor, budeš sa s tým musieť vyrovnať (alebo použiť ignore).
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRIPLT: imo si sa pýtal, či nemôže Kebaba niekto zablokovať, lebo sa ti nepáči jeho názor.

Pre takéto prípady má Nyx výbornú funkciu ignore.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CLAVEN: Vycitky na hru jsou ok, ale je treba zachovat nejakou slusnost vuci ostatnim ne?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Proc jsem byl smazan? :O
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ten moment, keď dojdeš pičovať na Slovákov do klubu, kde sú dvaja správcovia Slováci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam