• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ENDER: jo mythic+ aka greater rifty, world questy aka adventure mode, spousta random elementu vcetne legendarek a zadnej unikatni late game content pro tryhardy apod. sou presne ty veci kvuli kterejm me to dnes prijde vic jako Diablo nez MMORPG ktery bylo o progressu skupiny lidi k nejakymu goalu (1% zabilo Kel'thuzada)
    Ale jako Legion je fajn, prizpusobili se dobe (uz to nemam cas hrat 24/7) a paradoxne si ho zahraju porad radsi nez D3 coz je smutne.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JANDOS: fakt? Me aktualni wow datadisk potesil hlavne 5 man dungy. Pridali levelovani artefact weapon coz me osobne moc nebere, protoze se ted realne po 5ti mesicich nechci vracet, abych nemusel levelovat zbran..
    A fakt si myslim, ze definice mmo je jinde nez v tom, ze by se tam nesmely behat greater rifty :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ENDER: Funny fact. Z WoWka se stava porad vic a vic Diablo :) Uz to v podstate neni MMO ale pseudo Diablo ve Warcraft svete. Kazdopadne dojebali obe hry solidne ...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    pro me je Diablo 3 v 99% otom behat GR v groupe... takze kooperace, vyladit si a poradne se naucit si svuj build.... to me bavi

ale kdyz se zamyslim, jak beham solo, nebo jedu pribehovou linku atd.. tak bych to asi taky po hodine vypinal :)
    cimz chci rict ze nektere chapu a ani se jim nedivim.... a pripadne mi ze v tomto je prave problem tech co diablo hrajou a tech co by chteli ale nema jim co nabidnout....
    ENDER
    ENDER --- ---
    Vecer se na to podivam vic.

Kazdopadne nova pravidla:
    - za osobni urazky okamzity ban
    - pokud neco chcete kritizovat, delejte to konstruktivne (klidne upozornujte, ze je hra napicu, ale zkuste se zamyslet nad tim, co vam tam chybi a komentujte to s timto pohledem)
    - respektujte nazory oponentu
    - nikdo nebude mazat cizi prispevky
    - diskuse je urcena predevsim pro aktivni hrace, slouzi k jejich vzajemne komunikaci, k chlubeni se jejich uspechy (nezesmesnujte nekoho za to, ze se mu neco v diablu podarilo i kdyz to bude 900. misto na zebricku)

Ti kdo tato pravidla v tuto chvili porusuji jsou z meho pohledu hlavne claven a kebab.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: ak vydajú nejaký datadisk, je to možné.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    tak sem si to gearnul vsechno v acku udelal sem si za 5min GR 70 na solo na HC a zase to vypnul, nevim co sem cekal, asi ze me to zase zacne bavit, ale bohuzel...
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: vsak nehraj. Porad verim ze v tom mas nahrano slusne a jak si psal alternativy jsou. Ale neni to uplne chyba Diabla protoze hráčů je stale dost. At uz aktivních nebo vracejicich se protoze to je jedno z kouzel. Vratis se po pul roce vesele v tom utopis 14 dni az mesic a pak zas hrajes neco jineho. Ale nic navic to nestoji. (pokud teda nechceš necra). A taky si myslim ze to jeste v budoucnu zapnes i přes vsechen ten bitching.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Tak, sme v kruhu, lebo si na moje "vadí mi X" reagoval úplne mimoňsky "ale nesľúbili Y". A odvtedy sa v ňom točíme, lebo sa ti nepodarilo pochopiť tento základný fail.

Že je necro za 15 EUR, to nie je tá prekážka, keby som už za to fakt nechcel dávať peniaze a hrozne si to zahrať, mám na Bnet dosť balance za nafarmené goldy z WoWu (ostatne minulý týždeň som si za ne kúpil Destiny 2). Problém je, že hrať tri roky to isté, len s classou, ktorá robí "vžuuum" miesto "pew pew" mi pripadá ako ukrutná nuda.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: no v tom ze prvni pises ze ti vadi ze nic zasadniho nepridali, ja psal ze nic neslibili , tak ty pises zes nerek ze neco slibili, a ze ti vadi lazy effort, coz je v podstate to ze nic zasadniho nevydali. Tak trosku sme v kruhu.

proste napis ze by sis zahral necra, ale sere te ze je za 14 eur a aspon budeme vedet odkud vitr vane.

Dal bych to neresil. Ja si z te debaty odnesu ze ti vadi ze nevydavaji novy content, na co mas samozrejme pravo, ale tak samo na to maji pravo oni, protoze se nikde nezavazali, ze prodejem D3 slibuji ze bude dalsi dil.

Ja si klidne pockam na dalsi Diablo jeste par roku, nez aby vydavali co dva roky nejakou plecku.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    K3BAB: nejmenoval se ten tvuj ingame kamarad Claven? od te doby doby tahnete spolu svetem NyxSanctuary a rozsevate mohutny flame
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ok, dix :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Je nekdo ted online kdo by mi helfnul doexpit to?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: áno, a problém máš s čím presne?
    FORTRESS: dovoľ, aby som sa pri vyjadrovaní svojich názorov neriadil tým, s čím ty počítaš alebo nepočítaš. Njorl má dojem, že D3 je jedna z najlepších koop hier, uviedol som mu príklady lepších coop hier (pochopiteľne podľa svojho názoru).

Samozrejme, že existujú lepšie koop hry iného druhu (sexuálne trebárs), ale zostaňme pri videohrách.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: "Za tri roky na D3 nič zásadné nepridali, jednu tupú low effort class, a ešte aj tú si nechali zaplatiť. Nakreslím ti to?"

tvoje slova. Ano nerek si ze neco slibili, jen ze nic nepridali.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    CLAVEN: No počítám že tady moc hráčů co hrajou diablo na konzolích tady nebude tak proč je sem taháš. To by pak příklad lepšího coopu mohlo bejt i to že si dem za barák zahrát s mičudou.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ...mimochodom celá táto debata je úplne zcestná, pretože ani ja ani Kebab sme netvrdili, že Blizzard sľuboval niečo, čo nedodal, ale že sa nám lazy, low effort podpora D3 nepáči a nie sme s ňou spokojní.

Tu máš ďalší zaujímavý termín - straw man.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Najprv ty. Potom sa môžeme baviť o mojom burden of proof.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: tak to otocme, kdyz uz chces vytasit burden of proof:

"Ale pokud mas to prohlaseni od blizzardu kde slibovali new content dokud nevydaji D4 tak samo si ho rad prectu."

protoze do te doby je to jen tvuj osobni predpoklad, ze budou vydavat novy content a ne nic, cim by se mel blizz zavazat. Blizz slibil Diablo 3 a dodal Diablo 3. Blizz slibil RoS a dodal RoS. Blizz neslibil dalsi datadisk, a tudiz nedodal dalsi datadisk.

nothing wrong with that.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FORTRESS: Že Destiny bolo len na konzole, to je čo? Argument? Nesúvislý výkrik do tmy? Nerozumiem, rozveď.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Taký výraz, že "burden of proof", si už niekedy počul?
    Ty si tvrdil, že "všetci vedeli, čo D3 bude". Pomiňme, že máš chybu v základnom predpoklade, lebo aj keby to nevedel jediný človek, tak trepeš, a sústreďme sa na fakt, že TY potrebuješ svoje tvrdenie doložiť, nie ja ti ho vyvrátiť.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam