• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: "Za tri roky na D3 nič zásadné nepridali, jednu tupú low effort class, a ešte aj tú si nechali zaplatiť. Nakreslím ti to?"

tvoje slova. Ano nerek si ze neco slibili, jen ze nic nepridali.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ...mimochodom celá táto debata je úplne zcestná, pretože ani ja ani Kebab sme netvrdili, že Blizzard sľuboval niečo, čo nedodal, ale že sa nám lazy, low effort podpora D3 nepáči a nie sme s ňou spokojní.

Tu máš ďalší zaujímavý termín - straw man.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Najprv ty. Potom sa môžeme baviť o mojom burden of proof.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: tak to otocme, kdyz uz chces vytasit burden of proof:

"Ale pokud mas to prohlaseni od blizzardu kde slibovali new content dokud nevydaji D4 tak samo si ho rad prectu."

protoze do te doby je to jen tvuj osobni predpoklad, ze budou vydavat novy content a ne nic, cim by se mel blizz zavazat. Blizz slibil Diablo 3 a dodal Diablo 3. Blizz slibil RoS a dodal RoS. Blizz neslibil dalsi datadisk, a tudiz nedodal dalsi datadisk.

nothing wrong with that.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FORTRESS: Že Destiny bolo len na konzole, to je čo? Argument? Nesúvislý výkrik do tmy? Nerozumiem, rozveď.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Taký výraz, že "burden of proof", si už niekedy počul?
    Ty si tvrdil, že "všetci vedeli, čo D3 bude". Pomiňme, že máš chybu v základnom predpoklade, lebo aj keby to nevedel jediný človek, tak trepeš, a sústreďme sa na fakt, že TY potrebuješ svoje tvrdenie doložiť, nie ja ti ho vyvrátiť.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Destiny bylo jenom na lolzole a Division od Ubisoftu byl tak rok nehratelnej kvůli exploiterum a cheaterum - ted uz je asi ok. Zrovna Ubicucksoft je uplnej opak Blizzardu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    K3BAB: urcite sis vsiml, ze class balance jen nekonecny boj. Protoze na jedne strane mas tym lidi, a na druhe strane celou hracskou komunitu, ktera prichazi na zpusob jak nejvice vytezit z tech zmen.

Takze pokud nechces mit hru, kde mas cerveneho warriora, modreho warriora, zeleneho warriora, a zluteho warriora, tak to vybalancovane nebude nikdy. Ale snaha tam je.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: ano protoze maji dokoncenou hru. Podivej se kolik bylo let, mezi vydanim D2: LoD a D3. Jako sorry, ale v tuto chvili netusim, co by melo naznacovat, ze z D3 to bude jinak. Protoze blizzardi nejsou uplne znami tim, ze vydavaji datadisky a dalsi dily na non mmo jak na bezicim pasu. Ale pokud mas to prohlaseni od blizzardu kde slibovali new content dokud nevydaji D4 tak samo si ho rad prectu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NJORL: D3 ti môže pripadať ako jedna z naj kooperatívnych hier vôbec, iba ak nehraš nič iné. Z hlavy ma napadá niekoľko lepších (a viac coop) hier len z posledných rokov, napríklad Destiny, The Division, ak chceme zostať v žánri loot-based akčných hier ktoré nie sú vyslovene MMO.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Za tri roky na D3 nič zásadné nepridali, jednu tupú low effort class, a ešte aj tú si nechali zaplatiť. Nakreslím ti to?
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: prave ze nerozumim. Protoze zatim si mi nebyl schopny rict, co udelali spatne. Na nove Diablo hre s velkou pravdepodobnosti pracuji, vzhledem k job postings, (a vsichni vime, jak dlouho trva v blizzardu vyvoj), Diablo 2 dotahli do velmi dokonceneho stavu, a prihodili nekromanta jako placeny bonus.

Takze kde presne se vysrali na tu znacku?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: asi úplne nerozumieš, o čom hovorím. Nevadí. Môžeme sa o tom znovu porozprávať v zimných mesiacoch, až ti trochu stúpne IQ na bežnú hodnotu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    K3BAB:
    K3BAB: dekuji za nazor, urcite sem zas neco napis pokud si vzpomenes! hlavne ti dekuju ze jsi mi otevrel oci, jdu to teda odinstalovat.... musim priznat, ze kdyz jsem po 2500x probihal GR jenom abych expil postavu a farmil veci tak me trochu napadlo jestli nahodou nejsem ovce :(

FORTRESS: ikdyz nerad, musim ti dat plus :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    NJORL: jenomze to uz by nebylo diablo. To by bylo dalsi mmo. A v tomto poli uz maji wowko.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: Tim chces rict, ze jakou sou povinni vydavat dalsi datadisky dokud se mr. Claven nenasyti nebo co presne?

A na support se nevysrali. Prave naopak support maji lepsi nez kde kdo. Viz ty zminene quality of life patche. A to nepocitam class ballance a tak.
    NJORL
    NJORL --- ---
    DWAY: Oni meli od zacatku zvolit jinej model financovani. Prubezny platby. Pak by to asi slapalo lip. Ale ja si stejne myslim ze je D3 jedna z nej kooperativnich her vubec. :) A ted me kamenujte. :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Na to kolik jsme v tom prosmrděli času je 14$ uplně zadarmo :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: počkaj, jakože "všetci vedeli, čo to je" - Blizzard niekde oznámil, že vydajú jeden datadisk a potom sa na ďalší support D3 vyserú? Tak to potom sorry, to máš samozrejme úplnú pravdu.

Daj link, nech si to oznámenie prečítam aj ja.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: budeme posuzovat diablo, podle toho co to je :) Vydali hru o ktere vsichni vedeli co to bude, zareagovali na fan base a v datadisku spravili vetsinu stiznosti.

Jenomze vsichni tak nejak cekaji novy content zadarmo. Uz tak co pridavaji by nemuseli. Mohli by se vysrat na nejake sezony a free quality of life changes patche.

S Diablem 2 to porovnavam jen v tom, ze vydali hru, datadisk, nejake patche a finito. To same udelali s trojkou. Rekni mi ktere hry dneska pridavaji zdarma novy content? Nebo co proste cekas ze by meli udelat jinak?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: nehnevaj sa na mňa, kámo, ty si v poslednej dobe jak po lobotómii. Je to tým teplom alebo čo sa s tebou deje?
    Vážne ideme posudzovať D3 podľa štandardov herného priemyslu spred 20 rokov? Srsly?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam