• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Necro je zatim na solo jako cruis
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: ten Necro build je na groupy nebo na elity? ...ja ted chvili nehral, tak nemam prehled, ale napadlo me ze by mohl dobre fungovat treba s light wiznou ktera tech mrtvol ve velke skupine vyrabi obcas az moc... (firebat wd to nema rad)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Super. :) Takze popojedem. Vecer jsem to posunul jeste na 92 ze zakladnim gearem a bez augmentu. Ancient jenom zbran. Strasne bych chtel, aby se Necro dostal do Meta ctyrky. DMG na to podle ma. Nicmene je limitovanej tim, ze proste kolem musi bejt mrtvoly. Tak jako WD potrebuje globy.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MAESTRO_007: vsak budme radi. Nemusi se banovat a bude klid.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    K3BAB: ty si dobry komediant... s trochou sebereflexe by jsi se pres to mohl prenest.... ban ti nikdo nedal atd. takze tvuj teatralni odchod je peknym zakoncenim celeho vystoupeni
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Maďarskej gaychat :D
    JADE
    JADE --- ---
    dobrej gay chat jste tady z toho udelali ;[
    ENDER
    ENDER --- ---
    K3BAB: na základe toho, ze chci aby se lide respektovali, nenadavali si, diskutovali alespon trochu konsteuktivne jsi udelal tento zaver? Chapu, ze se porad s nekym hadas.

A to, ze jsi diskusi zakladal opravdu dnes nic neznamena. Blby je, ze ty pravidla vytvarim ja a je na mem subjektivnim nazoru co je a co neni porusenim pravidel.
    ENDER
    ENDER --- ---
    AVATAR: jenom bych doplnil, ze je snaha o to udelat v kazde sezone jiny wiz set nejlepsi :)
    nebudu hodnotit blizz jak se o diablo stara, jen jsem chtel okomentovat ten ballancing, co delaj. imho to totiz je spis snaha udelat v kazdem ballance patchi jiny set nejlepsi, aby to lidi nutilo obmenovat equip a hrat sezony pokazde trochu jinak. Dle me je to dobry pristup a hru to dela hratelnejsi.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ENDER: jo mythic+ aka greater rifty, world questy aka adventure mode, spousta random elementu vcetne legendarek a zadnej unikatni late game content pro tryhardy apod. sou presne ty veci kvuli kterejm me to dnes prijde vic jako Diablo nez MMORPG ktery bylo o progressu skupiny lidi k nejakymu goalu (1% zabilo Kel'thuzada)
    Ale jako Legion je fajn, prizpusobili se dobe (uz to nemam cas hrat 24/7) a paradoxne si ho zahraju porad radsi nez D3 coz je smutne.
    DWAY
    DWAY --- ---
    JANDOS: a jeste k tomu ti parchanti z wowka ukradli transmogrification a pak se vratili v case a implementovali to do cataclysmu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JANDOS: fakt? Me aktualni wow datadisk potesil hlavne 5 man dungy. Pridali levelovani artefact weapon coz me osobne moc nebere, protoze se ted realne po 5ti mesicich nechci vracet, abych nemusel levelovat zbran..
    A fakt si myslim, ze definice mmo je jinde nez v tom, ze by se tam nesmely behat greater rifty :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ENDER: Funny fact. Z WoWka se stava porad vic a vic Diablo :) Uz to v podstate neni MMO ale pseudo Diablo ve Warcraft svete. Kazdopadne dojebali obe hry solidne ...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    pro me je Diablo 3 v 99% otom behat GR v groupe... takze kooperace, vyladit si a poradne se naucit si svuj build.... to me bavi

ale kdyz se zamyslim, jak beham solo, nebo jedu pribehovou linku atd.. tak bych to asi taky po hodine vypinal :)
    cimz chci rict ze nektere chapu a ani se jim nedivim.... a pripadne mi ze v tomto je prave problem tech co diablo hrajou a tech co by chteli ale nema jim co nabidnout....
    ENDER
    ENDER --- ---
    Vecer se na to podivam vic.

Kazdopadne nova pravidla:
    - za osobni urazky okamzity ban
    - pokud neco chcete kritizovat, delejte to konstruktivne (klidne upozornujte, ze je hra napicu, ale zkuste se zamyslet nad tim, co vam tam chybi a komentujte to s timto pohledem)
    - respektujte nazory oponentu
    - nikdo nebude mazat cizi prispevky
    - diskuse je urcena predevsim pro aktivni hrace, slouzi k jejich vzajemne komunikaci, k chlubeni se jejich uspechy (nezesmesnujte nekoho za to, ze se mu neco v diablu podarilo i kdyz to bude 900. misto na zebricku)

Ti kdo tato pravidla v tuto chvili porusuji jsou z meho pohledu hlavne claven a kebab.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: ak vydajú nejaký datadisk, je to možné.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    tak sem si to gearnul vsechno v acku udelal sem si za 5min GR 70 na solo na HC a zase to vypnul, nevim co sem cekal, asi ze me to zase zacne bavit, ale bohuzel...
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: vsak nehraj. Porad verim ze v tom mas nahrano slusne a jak si psal alternativy jsou. Ale neni to uplne chyba Diabla protoze hráčů je stale dost. At uz aktivních nebo vracejicich se protoze to je jedno z kouzel. Vratis se po pul roce vesele v tom utopis 14 dni az mesic a pak zas hrajes neco jineho. Ale nic navic to nestoji. (pokud teda nechceš necra). A taky si myslim ze to jeste v budoucnu zapnes i přes vsechen ten bitching.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Tak, sme v kruhu, lebo si na moje "vadí mi X" reagoval úplne mimoňsky "ale nesľúbili Y". A odvtedy sa v ňom točíme, lebo sa ti nepodarilo pochopiť tento základný fail.

Že je necro za 15 EUR, to nie je tá prekážka, keby som už za to fakt nechcel dávať peniaze a hrozne si to zahrať, mám na Bnet dosť balance za nafarmené goldy z WoWu (ostatne minulý týždeň som si za ne kúpil Destiny 2). Problém je, že hrať tri roky to isté, len s classou, ktorá robí "vžuuum" miesto "pew pew" mi pripadá ako ukrutná nuda.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: no v tom ze prvni pises ze ti vadi ze nic zasadniho nepridali, ja psal ze nic neslibili , tak ty pises zes nerek ze neco slibili, a ze ti vadi lazy effort, coz je v podstate to ze nic zasadniho nevydali. Tak trosku sme v kruhu.

proste napis ze by sis zahral necra, ale sere te ze je za 14 eur a aspon budeme vedet odkud vitr vane.

Dal bych to neresil. Ja si z te debaty odnesu ze ti vadi ze nevydavaji novy content, na co mas samozrejme pravo, ale tak samo na to maji pravo oni, protoze se nikde nezavazali, ze prodejem D3 slibuji ze bude dalsi dil.

Ja si klidne pockam na dalsi Diablo jeste par roku, nez aby vydavali co dva roky nejakou plecku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam