• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    J4C0B1M: myslim, ze ted neni
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    čau pls nechci googlit, v jaký fázi je ted sezona? díky
    NIKKARIN
    NIKKARIN --- ---
    ENDER: cool, dík
    ENDER
    ENDER --- ---
    NIKKARIN
    NIKKARIN --- ---
    Zdravím, možná lama dotaz....když si koupím Necromancera, můžu to hrát s lidma, kteří ho nemají?
    RUTHEFORD
    RUTHEFORD --- ---
    Necromancer - Game Guide - Diablo III
    https://eu.battle.net/d3/en/calculator/necromancer#aZYTSd!efc!ZZaYaZ

ja hram toto a je to velka spokojnost.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ten rathma build je bozi!! jel jsem to ted jen rychly gr50 a pak normaly na t12 a fakt me ten command skeleton desne bavi.trochu bych vyladil skeletal mage skill. nechal bych jim aspon dvakrat tak dlouhy zivot nebo jeste lip dokud neumrou viz. fetishove u WD. essence jde kvuli castymu casteni rychle pryc,navic tomu prstokladu by se hodne ulevilo.klidne bych na ukor delsimu zivotu ubral dmg toho skillu.
    druha vec je papirovost postavy,protoze se hodi v podstate vse (as,cdr,rcr,ad),takze to mam skoro na vsem a nezbyva misto pro vit/armor.
    snad se na to jeste do sezony podivaj,tohle je podle me super pet build
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ONDRA_PATA: Hrajeme se zenou, oba dva naprosto bez diconnectu nebo vetsiho lagovani
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: pak napis ingame
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ja hral pred dvouma dnama a nepadalo to, akorat jsem na skillbaru nevidel cooldown kouzel :) ..zkusim lehce dnes
    JADE
    JADE --- ---
    mno popravde me v minulosti to obcas padlo...ale adsl o2 je shit o tom zadna, takze chyba u o2....nicmene patch 2.6 uz mi hra samotna pri loadovani nekolikrat zamrzla (tak 5x-6x) urcite...nejvic me ale dosralo dneska v noci, kdy jsme byli uprostred rainbow goblin levelu, vsude po zemi setovky a legendarky a najednou prd...nejakej error 2, you have been disconnected...nazdar...jsem myslel ze mi rupne zila....se vsadim ze ty zmrdi tam urcite nasli i mysterious chest s kridlama, potom co me to kicklo ;[[[[ takze ja jsem jako fakt nasranej...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Vsechno bez problemu...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NAVARA: vcera jsem hral s kamosem,kterymu to obcas lagovalo az na smrt.mne to od instalace dpadlo pouze jednou,asi po pul hodine hrani.od ty doby bez lagu,bez disconnectu...

docela by me zajimalo,jak jsou tu na tom ostatni.zda je vyjimka disconnect nebo jsem ted luckyman ja
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    když jedu solo, tak co pár minut disconnect - a na publicu se mi to hrát nechce, nemám zájem o speedrun, chci si pěkně projít každej kout, každej text,... v grupě disconnecty nejsou

asi blizzardí způsob optimalizace využít serverů...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    bavi me bavi,vas taky jeste? :)

jinak jsem se pri koupi prkne orosil.
    prihlasiˇ se na svuj eu bnet profil,jeste koukam,ze mam 3,20 eur na uctu,jdu do shopu,dam koupit a bezmyslenkovite platim. bylo to jeste v utery,jak jsem tu psal.no a rano cumim,ze to bylo 15 usd.tak jsem vystavil ticket,kde skoro skemram o vraceni nebo prevedeni na konto v eur a zbytek doplatim.
    odpoved nedorazila,ja prisel domu,zapnu to a ono to slo.
    takze pul dne nervy,ale nakonec to mam za 15 usd misto eur :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Ale dokazu si predstavit synergii wd kterej dela pres homunculus psy a exploduje je a Necro kterej ty mrtvoly pouziva k destrukci. To by i stalo za test
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Necro je zatim na solo jako cruis
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: anebo bude necro dps + 3x supp.... :) ..to by mi ani nevadilo... treba wd support me bavil :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: ten Necro build je na groupy nebo na elity? ...ja ted chvili nehral, tak nemam prehled, ale napadlo me ze by mohl dobre fungovat treba s light wiznou ktera tech mrtvol ve velke skupine vyrabi obcas az moc... (firebat wd to nema rad)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Super. :) Takze popojedem. Vecer jsem to posunul jeste na 92 ze zakladnim gearem a bez augmentu. Ancient jenom zbran. Strasne bych chtel, aby se Necro dostal do Meta ctyrky. DMG na to podle ma. Nicmene je limitovanej tim, ze proste kolem musi bejt mrtvoly. Tak jako WD potrebuje globy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam