• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Boss bez addu neda dat. Boss a addama staci kdyz WD zabije par addu a Necro to pak necim odbouchne a RG je mrtvej
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Necro supp dh supp monk supp a WD lon
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: pekne, v jake sestave? :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    WASQ: já si myslím, že to je "nevybalancovaný" schválně. právě proto, aby do budoucna měli co měnit. pokud se nepletu, tak u ostatních class je taky vždycky jeden max dva sety mnohem silnější než ty zbylé. blizzard nikdy nedává vše hned, takový je bussiness plán.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Krasnej exploit na non season. :) Prave jsem dokoncil 120 GR ve 4ech. Jsme 54 na LB. Asi jen na par minut ale. :)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    smazat pokud to uz bylo. nejsem zdejsi.
    Diablols - Rise of the Necromancer
    https://www.youtube.com/watch?v=V3Z-6L2r5pg

JADE
    JADE --- ---
    njn zkratka je to predelanej arcane orb wizz build...coz je fakt odflaknuta prace, ale chapu to spis tak, ze meli nejakej deadline na vydani a uz to nestihli odladit...a bud klidnej ze dalsi patch zkratka bude OP jinej set a build, jako u vsech class...teda snad az na barbara, ten je underpowered snad all time ;)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jo a zapomněl jsem na nový lokace. Ty jsou megaluxusní!! Až to vrhá stín na ostatní lokace a chary :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Musim říct, že mám z necra rozpuruplný pocity. Vizuál - sety, animace krásně udělaný, skilly super, nostalgie, řízení koster, blood kouzla všechno boží.
    Ale.. Jedinej kompetitivní set (teď) a ostatní hluboko za ním to je bída. Takhle odfláknutej balance jsem dlouho neviděl. Však byla docela dlouhá beta ne? A to si nikdo nespočítal různy multiplikátory mezi sebou, aby zjistil, že pestilence set bude i na papíře dávat o kotel míň, než třeba Inar?
    Trošku škoda, ale snad ho do začátku sezony ještě trošku poladí. Třeba (aspoň) přidají víc podpůrných legendárek - a to se mi taky moc nepozdává, protože ti prostě přesně řekne, co si máš oblíct. Jak je vyřešenej set bonus z Inar se mi fakt docela líbí - dává pocit volnosti výběru, čím budeš zabíjet a necpe, co máš používat za skill (krom bone armoru)

Jinak expení jsem si klasicky užil, objevovat novou classu byla zábava a myslim, že se jim necrouš vážně povedl!
    JADE
    JADE --- ---
    sezona zacina 27.7.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    J4C0B1M: myslim, ze ted neni
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    čau pls nechci googlit, v jaký fázi je ted sezona? díky
    NIKKARIN
    NIKKARIN --- ---
    ENDER: cool, dík
    ENDER
    ENDER --- ---
    NIKKARIN
    NIKKARIN --- ---
    Zdravím, možná lama dotaz....když si koupím Necromancera, můžu to hrát s lidma, kteří ho nemají?
    RUTHEFORD
    RUTHEFORD --- ---
    Necromancer - Game Guide - Diablo III
    https://eu.battle.net/d3/en/calculator/necromancer#aZYTSd!efc!ZZaYaZ

ja hram toto a je to velka spokojnost.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ten rathma build je bozi!! jel jsem to ted jen rychly gr50 a pak normaly na t12 a fakt me ten command skeleton desne bavi.trochu bych vyladil skeletal mage skill. nechal bych jim aspon dvakrat tak dlouhy zivot nebo jeste lip dokud neumrou viz. fetishove u WD. essence jde kvuli castymu casteni rychle pryc,navic tomu prstokladu by se hodne ulevilo.klidne bych na ukor delsimu zivotu ubral dmg toho skillu.
    druha vec je papirovost postavy,protoze se hodi v podstate vse (as,cdr,rcr,ad),takze to mam skoro na vsem a nezbyva misto pro vit/armor.
    snad se na to jeste do sezony podivaj,tohle je podle me super pet build
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ONDRA_PATA: Hrajeme se zenou, oba dva naprosto bez diconnectu nebo vetsiho lagovani
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: pak napis ingame
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ja hral pred dvouma dnama a nepadalo to, akorat jsem na skillbaru nevidel cooldown kouzel :) ..zkusim lehce dnes
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam