• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    NAVARA: Já to nezavedl, jen mi to nevadí. Třeba Non-Season zůstane jen zmizí leaderbord.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FORTRESS: Což neznamená ale, že to kvůli nerdům musíš zabít pro causalisty co to pouštíme leda za deštivého dne a než stihneme nasbírat L70 a pár setovek, tak nám to zas smažou?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Cite kolik lidi ted kupuje necromancera kvuli tomu exploitu :-) dobrej marketingovej tah :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    NAVARA: Jenže ten progress casuala za několik let hry je asi tak 3 dny hraní v nerd stylu ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Diablo 3 Broken interaction with Necromancer and DH - bug? exploit? Is it bannable?
    http://www.youtube.com/watch?v=vz-Um6Iuegk
    NJORL
    NJORL --- ---
    NAVARA: Neni to trolling.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FORTRESS: Ty jseš ve skupině noliferů ;)

Já ne, nechci pokaždý když si budu chtít zahrát hrát od nuly, protože mi smazali profil a několik let hry... jestli něco takového není jen NJORLův trolling, tak jim napíši rozhořčený email!
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    I am ok with this.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NJORL: No nevím, tohle je o dost výraznější zásah, než rolback...

Máš ve hře spoustu causalistů, co se k tomu občas vrátí, kteří v NS mají za těch pár let paragon sotva 500 - a skutečně mi nepřijde vhodné nám tu hru zničit, jenom protože jim na žebříčku zavání pár noliferů na amfetaminech, co to dají za den
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak Blizzard udajne hodla reagovat na exploit tim, ze kompletne s novym patchem zrusi non season. Zatim je to jen interni zprava Blizzardu, ke ktere se dostalo par clenu CORS. Chjo ... pro me to znamena konec D3.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Hmm nevim no... kdyz to hra umoznuje za to dostat ban je blbe :/
    NJORL
    NJORL --- ---
    ENDER: Presne tak. Z NS si ted proste udelali PTR pro necra.
    ENDER
    ENDER --- ---
    NJORL: tak proto neni season...
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tohle je hodne spatny. Polovina hracu to odmita hrat protoze je to exploit. Jakekoliv reseni je ted spatne. Kdyz neudelaju nic tak hraci co to nejeli prestanou hrat a zustanou exploiteri. Kdyz zabanujou exploitery tak se pocet hracu snizi na polovinu. Rollback je taky blbost. Proste se to nemelo stat no ... Lidi ted budou mit uz navzdy bugnuty dmg gemy 140+ a zbytek nebude mit sunci je dohnat. Skoda...
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    D3 Era 8 | GR127 4Man | Dh/Necro Exploit
    https://www.youtube.com/watch?v=X-Z8kbZ_64w

Pěkně to bouchá :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Hele sam tomu moc nerozumim. Prej je nejak bugnuty mark of assassin od DH. Proste to nejak zpusobuje, ze kdyz WD zabije moba, kterej je marknutej a Nerco pak tu mrtvolu pouzije na explozi, tak to sunda vsechno na obrazovce. Nicmene je to exploit a koluji reci, ze se za to budou rozdavat banany. Takze jsem se na to vyprdnul, dal jedu svoje speed 105-107 starou cestou a doufam, ze to moje 120 z LB rychle nekdo smazne. :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: at napise verejne kdo mel turbohub a farmiciho bota :) ...imho nikdo... na nonseason maji casu dost :)
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: povidej, napinej, prehanej...klidne inbox jestli se bojis, ze by nekdo bonzoval :P
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: aha aha... (smazal jsem se a ptal jsem se na to jak WD zvlada bosse :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Boss bez addu neda dat. Boss a addama staci kdyz WD zabije par addu a Necro to pak necim odbouchne a RG je mrtvej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam