• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: to bych se taky nezlobil...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    AVATAR: ja bych treba udelal lvl gemu 100 jako max hranici.staci,ze uz tak moc rozhodujou paragony
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Blizzard to rad nema a je schopnej za exploity rollbackovat accounty i banovat (na druhou stranu je dost laxni k 3rd party programum)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Hmm a ten exploit je nekde oficialne zakazanej?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AVATAR: přesně... jakoby neměli log her, kdo s kým hrál... byl tam necro a hunter? šup s levelem dolu
    pritom by stacilo shodit lvl gemu na 100 u tech, co maj vic, ne? :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Zrusit non season mi prijde fakt divne, to neudelaj :)
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL:, NJORL:, tos prehnal docela dost ! :S jako nerikejte, ze takovej kolos jako blizz, kterej ma vsechno milionkrat zalohovany, nemuze dat "situaci" do pred vydani Necra, rict sorry, our fault...jedeme od znova dal ;P
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FORTRESS: nebo ať ty záznamy tam po nějaké době expirují, cokoli - ale ne komplet wipe hry co pár měsíců
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    NAVARA: Já to nezavedl, jen mi to nevadí. Třeba Non-Season zůstane jen zmizí leaderbord.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FORTRESS: Což neznamená ale, že to kvůli nerdům musíš zabít pro causalisty co to pouštíme leda za deštivého dne a než stihneme nasbírat L70 a pár setovek, tak nám to zas smažou?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Cite kolik lidi ted kupuje necromancera kvuli tomu exploitu :-) dobrej marketingovej tah :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    NAVARA: Jenže ten progress casuala za několik let hry je asi tak 3 dny hraní v nerd stylu ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Diablo 3 Broken interaction with Necromancer and DH - bug? exploit? Is it bannable?
    http://www.youtube.com/watch?v=vz-Um6Iuegk
    NJORL
    NJORL --- ---
    NAVARA: Neni to trolling.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FORTRESS: Ty jseš ve skupině noliferů ;)

Já ne, nechci pokaždý když si budu chtít zahrát hrát od nuly, protože mi smazali profil a několik let hry... jestli něco takového není jen NJORLův trolling, tak jim napíši rozhořčený email!
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    I am ok with this.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NJORL: No nevím, tohle je o dost výraznější zásah, než rolback...

Máš ve hře spoustu causalistů, co se k tomu občas vrátí, kteří v NS mají za těch pár let paragon sotva 500 - a skutečně mi nepřijde vhodné nám tu hru zničit, jenom protože jim na žebříčku zavání pár noliferů na amfetaminech, co to dají za den
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak Blizzard udajne hodla reagovat na exploit tim, ze kompletne s novym patchem zrusi non season. Zatim je to jen interni zprava Blizzardu, ke ktere se dostalo par clenu CORS. Chjo ... pro me to znamena konec D3.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Hmm nevim no... kdyz to hra umoznuje za to dostat ban je blbe :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam