• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    NJORL: big data. možností mají mnoho, začnou u abnormálně vysokého levelu gemů například
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: to já taky. mno, zkusim ty gemy aspoň nějak zlehka. ale doufám, že ten hotfix bude co nejdřív, když jsem do středy doma
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: A nasledovat bude nejaka XP bonus akce pro ty co byli hodni. A ti co nejvic prosazovali exploiteni ban. To jsem zvedav jak je teda identifikujou...
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Udajne rollback accountu ktery podvadeli ale jak znam Blizz muze to byt kdokoliv
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    má to tedy cenu do rollbacku hrát? je mi divný, aby byl rollback všeho, ale nechci dnes levlit gemy celej den a pak o ně stejně přijít a zítra znovu
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    NJORL: Jojo, zitra se mi konecne vrati pc ze servisu... dobre naplanovano... :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    V0IT: nechci Ti to kazit ale zitra mozna vyhlasej rollback :)
    V0IT
    V0IT --- ---
    V0IT: tenhle víkend si na drop primalu nemůžu stěžovat. Rolovali byste něco na chestě?

ENDER
    ENDER --- ---
    tak jak koukam, necromanceri maji novy top set :) kdo to tady psal, ze je debilni jak je jeden set op? :)
    V0IT
    V0IT --- ---
    MEDAN: primal garantuje pouze max roll, ne jaký affixy na itemu budou.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    zajímavé je, že tam je secondary stat jiný než maximum essence. nemají primal být rollnuté perfektně?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    V0IT: Luxus ! :)
    V0IT
    V0IT --- ---
    dneska z kostky. Můj vůbec první anc týhle kosy.

NJORL
    NJORL --- ---
    Nicmene je to skoda. Exploit ne-exploit, zase bylo chvili zivo, lidi to zrali, mluvilo o novejch vecech, kazdej mel nazor, gameplay byl fakt zabavnej ... skoda, ze k necemu takovymu dojde vzdy jen kdyz Blizzard udela neco blbe. :) Skoda ....
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    A ten exploit jak se Wiz stackoval v cow levelu před rift bossem to už je fixnutý? :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    DIOM: Z pohledu paragonu. :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    NJORL: "top hráčů" :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Az na to ze vetsina top hracu si drzi otevrene hry a pojedou az do maintenance . :) Na co lidi neprijdou
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    exploit by behem dneska uz fungovat nemel

2.6.0 Hotfixes - General Discussion - Blizz Tracker - Diablo Fans
    http://www.diablofans.com/blizz-tracker/topic/68553-2-6-0-hotfixes
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: to bych se taky nezlobil...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    AVATAR: ja bych treba udelal lvl gemu 100 jako max hranici.staci,ze uz tak moc rozhodujou paragony
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Blizzard to rad nema a je schopnej za exploity rollbackovat accounty i banovat (na druhou stranu je dost laxni k 3rd party programum)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam