• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    NJORL: tak blizzardu staci, ze u vsech her maji v podminkach (ktere stejne nikdo necte, jen da dalsi), ze se zavazujes k tomu, ze nebudes vyuzivat a zneuzivat bug. Pokud ano, prijdes o ucet a dostanes bann, nebo neco v tom smyslu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    No kdyz uz jsme u toho taky by bylo dobre ve hre upozornit ze exploit ten a ten se nesmi nebo ty ty ty ... ale Blizz je Blizz.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: aha. ale ze zacala nova era by bylofajn treba pri spusteni hry upozornit. bud at zacina s novou sezonou nebo at to nekde napisou
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: to nema s LB nic spolecneho :) jen zacala nova era. takze osobni rekordy delas znovu. na LB nejses
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak jo, smazali zrejme celej leaderboard, protoze jsem si prave udelal rekord s wiznou gr80 :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    ENDER: imho si tim nejsem uplne jistej. musis sbirat data ve fakt velkym detailu. jedinej, kterej me napadl, je ze nekdo dal opakovane rift guardianovi dmg jednou ranou ktera byla vic nez 95 procent zivota a to v riftu nad 120
    ENDER
    ENDER --- ---
    Imho najdes set parametru podle ktereho se pozna exploitovani..
    NJORL
    NJORL --- ---
    SUNBEAM: ja rikam ze co je abnormalni neurcis. je spousta hracu, ktery predtim behali 115 tky a navysovali gemy na 126 po jednom procentu! travili tim stovky hodin. a ted muzes mit gemy na 126 ihned tim ze behas 126 a vymalovano. jak oddelis jedno od druheho? nemozne!
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    NJORL: co ha vím, já ty data nemám, blizz ty grafy má, ale bude s tím mít práci, to ne že ne
    NJORL
    NJORL --- ---
    SUNBEAM: aha. a to je asi tak kolik?
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    NJORL: big data. možností mají mnoho, začnou u abnormálně vysokého levelu gemů například
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: to já taky. mno, zkusim ty gemy aspoň nějak zlehka. ale doufám, že ten hotfix bude co nejdřív, když jsem do středy doma
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: A nasledovat bude nejaka XP bonus akce pro ty co byli hodni. A ti co nejvic prosazovali exploiteni ban. To jsem zvedav jak je teda identifikujou...
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Udajne rollback accountu ktery podvadeli ale jak znam Blizz muze to byt kdokoliv
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    má to tedy cenu do rollbacku hrát? je mi divný, aby byl rollback všeho, ale nechci dnes levlit gemy celej den a pak o ně stejně přijít a zítra znovu
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    NJORL: Jojo, zitra se mi konecne vrati pc ze servisu... dobre naplanovano... :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    V0IT: nechci Ti to kazit ale zitra mozna vyhlasej rollback :)
    V0IT
    V0IT --- ---
    V0IT: tenhle víkend si na drop primalu nemůžu stěžovat. Rolovali byste něco na chestě?

ENDER
    ENDER --- ---
    tak jak koukam, necromanceri maji novy top set :) kdo to tady psal, ze je debilni jak je jeden set op? :)
    V0IT
    V0IT --- ---
    MEDAN: primal garantuje pouze max roll, ne jaký affixy na itemu budou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam