• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: to je tak max co se na public beha :) kdyz mas jo stesti tak 90 ale vic ne...:P
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NJORL: rozpoznáš je podle toho, že mají gem L130 a dostali ho tam během 1-2 dnů

zbytek jsou třísky, který máš i teď
    NJORL
    NJORL --- ---
    NAVARA: Ja nemluvim o zalohovani. Ja mluvim o tom, ze abys oddelil podvodnika od spravneho hrace, tak potrebujes data v takovem detailu, ze by bylo moc drahe je ukladat a historizovat. Ale prosim pojdme se nehadat. Nejsme oba v praci a nema to smysl.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: GR85, tak vysoko? :)
    TRIPLT: Pro turboancienty to musí být solo

NJORL: Zálohování databáze je standardní korporátní praktika, stejně jako udržování několik verzí dozadu (grandfathering scheme třeba), kdyby se objevila nějaká větší chybka. Číslo levelu každého jednoho gemu někde uložený mít musej, jinak by to nefungovalo. Obnovit tuhle jednu tabulku s gemy třeba 14 dní dozadu a podívat se, komu to rostlo příliš rychle, skutečně není raketovka.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Nekdo kdo by me mohl dostat na 70 pls? :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Ja se zivim tim ze stavim datovy sklady. Nas sklad ma i Blizzard. Je mi uplne jasny ze takovej detail aby mohli oddelit podvodnika od regular hrace pri takovem exploitu tam proste nemaj. Ja cekal celkovej rollback. Ale ten asi nebude.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: moc se mi nechce verit tomu, ze by to byl posledni krok co udelaji. pokud ano tak je to smutne :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Jo a ty 125 gemy jsem si nastesti udelal taky. Mohl jsem az 132 :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: A vis komu to double XP nejvic pomuze? Exploiterum, ktery maj o 20 levelu vyssi gemy. :) Proste prdel. Blizz to neskutecne spatne zvladl.

A ne. Ta data nemaji. Proc by schovavali informaci o tom, na kolik procent sance kdo zvednul jakej gem? :) Za tim neni business case. Uz jen to jak implementovali stavajici reseni. Kdo ma jakej level gemu, tak to dropnem dolu, svedci o tom, ze ted dat o nas maji TRAGICKY malo.

Ja jsem si z toho odnesl jedno. Pristi exploit vyuziju na max.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja se sice neblizim tem,co hrajou na nejvyssi urovni a ted je za den nekdo prejel,ikdyz urcite i mezi nimi se taci nasli,ale to nepotrestani me hodne nasralo.a ted jeste dostanou double xp bonus jako omluvu...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ENDER: ja ne, ale co jsem cetl tak borci treba pul roku honi gem z 110 na 120 :) ...a ted si predstav ze ma nekdo 132lvl za den :)))
    JADE
    JADE --- ---
    jinak is myslim, ze by bylo dobry jasne stanovit nakej max lvl gemu tj treba tech 130 a vic uz proste ne...bylo by to fair vuci vsem...popravde casuala jako jsem ja se takovehle veci vubec netykaj...ja jsem rad ze grindim ten 1. necro build , chodim stejne GR max 85 a je mi to uplne u prdele, co se deje nekde na ladderboardech ;) jooo kdyby mi kvuli nejakejm zmrdum sebraly paragony treba a ja s tim nemel nic spolecnyho, tak to bych se na tu hru s chuti a laskou vysral ! :)
    JADE
    JADE --- ---
    ENDER: mozna i vic, vzhledem k tomu, ze se celkem bezne deje ze mas 90% chance na upgrade a 2x ze 3 dostanes fail ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    To nekdo fakt boosti gemy po 1%? Vzdyt na 10 levelu gemu musi probehnout 1000 gr
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MAESTRO_007: zcela určitě dělaj denní zálohy DB, takže jsou schopni říct, kdo to pohonil po procentu a kdo po třiceti
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    si ted na forech ctu ruzne nazory lidi a chudaci ti co neexploitovali a behaji ty svoje gr 100+.. gemy maji na 115 a upgradujou to na 1%.... zatimco exploiteri jsou ted vysmati... ti nahonili neskutecne gemy co jim zustanou, imho bude strasne velka vlna nesouhlasu a blizzard stim musi jeste neco delat...

tezko rict jestli ty data ma a neni schopny to zpracovat nebo je vubec nema
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Double XP Weekend & Legendary Gem Rollback - News - Icy Veins Forums
    https://www.icy-veins.com/forums/topic/31844-double-xp-weekend-legendary-gem-rollback/
    ENDER
    ENDER --- ---
    Udelal jsem si necra a i presto, ze nemam kompletni build corpse lance davaji az za 150 miliard :) je to celkem funny, akorat nic moc ten necro nevydrzi :(
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: ani nevim jak se liší tahle wizna v parte, napadá mě akorát lacuni... já to zas hraju v podstatě jen solo. s clanem se nedá na ničem kloudnym dohonout, chci si najít jinej a na publicu jsou buď para 700 bez dmg nebo vyšší a ti už wiznu nehledaj. s LoN WD jsem hrál zatim jen s Njorlem
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: ja hraju v 90% casu v groupe a jsem z toho hrozne zdegenerovany... na solo mi chybi ten crowd control, healovani atd... chcipam porad :) (dmg mam dobry)

tak po restartu zebricku asi zas zkusim trochu solo potahat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam