• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: lol tak vsem clasam zmizely pocty stacku na spellech...ja myslim ze si blizzard hodne zbytecne komplikuje zivot, nebo tam nekdo zbytecne moc huli ! :[ to jsou faily, ktere mi prijdou uplne zbytecny...ale zase je alespon videt, jak jsou furt stejny, nepripraveny, nevychytany...v casech WoW a velkejch patchu jsem vzdycky mesice nadaval, nez si to sedlo....nechapu proc to nemuzou jednou udelat "normalne" ;P
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: na techsupportu už si na to pár lidí stěžovalo

Bug from this morning updates. - Diablo III Forums
    https://eu.battle.net/forums/en/d3/topic/17616213352
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    add ta debata jake maji a nemaji data, podle toho co se pise tady tak ty eploitery evidentne rozlisit umi docela dobre

Chceme potrestat největší pachatele. Hráči, kteří neslýchaně zneužívali exploit, a zneužívali jej i přes to, že jsme vydali veřejné varování, dostali dočasný BAN po dobu double XP víkendu.

[NEPOTVRZENO]Podvodníci znovu útočí – DiabloFans.cz
    https://www.diablofans.cz/podvodnici-znovu-utoci/
    JADE
    JADE --- ---
    muze nekdo prosim vykoumat, co to prislo za hotfix/patch update ?! protoze se mi zda ze necra nerfli (najednou 85 v parte je problem) a rozhodne to prestalo ukazovat stacky na bone armoru (bug?!)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Dame dneska? :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: zaklad je ve 4 schopnych lidech.. jinak to nema smysl
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Kdyby za ty boty aspon banovali! :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: mi povidej.uplne se mi do bounties nechce snad jeste vic nez do uklidu domacnosti
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jinak teda asi budu zas muset zacit behat bounty poradne.... to pretaceni legendarky v kostce je bezkonkurencni kdyz hledas poradny ancient nebo dobre rolly.... akorat toho materialu... to je peklo, se nedivim ze na sezone maji vsichni boty :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    TRIPLT: ja tomu nerozumim, ale na toho supporta bys tam mit takove ty skilly na dmg boost pro ostatni... Marked of death atd..

asi neco takoveho... ale treba NJORL bude vedet lip :)

Shadow Impale Demon Hunter Group Progression Variation - Diablo 3
    https://www.icy-veins.com/d3/shadow-impale-demon-hunter-group-progression-variation
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MAESTRO_007: jj sup sem s tim pls... na to jsem zvedavej, vcera jsem ho celkem "vylepsil"
    https://eu.battle.net/d3/en/profile/TriplT-2292/hero/91298461
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: jj DH dobry..

nahodte nekdo pro TRIPLT toho supp DH co se hraje, ja tomu nerozumim :) ..je to neco jako Impale build, ale skilly ma vic na support...

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: jako jo no... jeste to DH bych potreboval pofarmit
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: idealni mit vic variant do groupy a jenom to prohazovat dle potreby, at je dobre poskaldana parta, to se pak hraje "samo"
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WRATA: mam to uz pul roku stejne, s bul-kathos setem, se skull ringem...mozna bylo neco nerfnuto,mozna je to jen muj pocit.nicmene na gr30 a lvl gemu od nuly super :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    ONDRA_PATA: No Wastes+Immo se prave hral driv(S3-5) a posledni dobou se to hraje s Bul-Kathos setem kterej rusi Immo weapon. Novy buildy sem jeste nekoukal tak uvidime ve CT :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WRATA: ja s tim taky nepushuju,ale tak vzdycky jsem si zkusil zajet neco jako 70,75,80 a to stacilo.
    byl to ciste wastes a mozna jsem nekde koutkem oka zahlid,ze je to waste+immortal ted
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: ty smejde!! :D gz,ten harvester jsem dlouho hledal. skoda,ze nema AD misto toho AS,ale to vubec neva.
    me strasne sere ten muj starfire,ze tam neni AS nebo CDR,oboji tam nedostanu a to je pak v pr....

nedelej barba,toho uz mam ja,nech si monka :D ikdyz ja chci uz mit i toho monka,tak se pak muzem stridat :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    ONDRA_PATA: Jel si ciste Wastes nebo kombinaci Wastes+Immortal? Ja jsem to par sezon nehral(Barba) ale ted kdyz bude v giftu Wastes set tak si zase pujdu zatocit. A je teda pravda ze jsem nikdy nemel moc potrebu s tim pushovat vysoky GR a vetsinou sem se zastavil kolem 65.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jsem to po dlouhe dobe zapl o vikendu (kdyz byl ten xp boost) a je to super kdyz se sejde dobra parta... tak doufam ze zas zopakujem :)

nejlepsi vec padla, ale v uplne spatnem gr na publicu.. asi jako odmena za ten stres :)

ONDRA_PATA: jj supp barb je super.. budu ho muset taky nekdy rozjet :) .mne zacina docela bavit heal monk, ktery me paradoxne moc nebavil kdyz sem snim zacinal
    nenahonis
    TRIPLT: 900 neni moc :) ,ale s vhodnym buildem muzes uplne bez problemu behat GR v groupe s paragonama 1500+ ...akorat holt jako supp, protoze ten dmg nikde nenahonis
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam