• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    HRAFNAIN: Ty mas s PoE tak co rikat. :) Hrat tuhle nedokoncenou hru porad dokola a zacinat pokazde znovu kdyz dodelaji dalsi akt. :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    CUZMAN: nech plavat ;)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    HRAFNAIN: Wut?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    tenhle streamer me hrozne bavi, imho soccerer
    DIBONE
    DIBONE --- ---
    Uz jsem ho hral na nonsezone, ale to levelovani jde docela rychle, tak to neni tak hrozne... :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    A nechcete si ho radši zahrát, ať vyzkoušíte všechny skilly jak se postupně objevují, ať víte v čem jsou silné? ;)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Kdyby nekdo tahal tak taky poprosim... ted jsem dorazil konecne domu :D
    DIBONE
    DIBONE --- ---
    Docela bych si zahral diablo tyjo. Nema nekdo chut a cas protahnout meho noveho necra v sezone na 70? :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    kdyby nekdo chtel dat nejaky rifty nebo gr, hodte si me do pratel. mam necra a gr chodim tak kolem 50-60
    ENDER
    ENDER --- ---
    JADE: ver tomu, ze to proste vubec neni jednoduchy neco takovyho drzet pohromade, blizz ma obecne relativne malo bugu, ktere jdou do produkce..
    JADE
    JADE --- ---
    ENDER: nevim, tak i tak to pusobi priserne amatersky...hazu hotfix a rozeseru neco, co predtim vzdcyky fungovalo ?! why ? :)
    jinak jak jsem rekl, za ta leta jsem si u blizzu uz vicemene zvyknul, ale ve skutecnosti lovek dela furt nejake ustupky...zakotvil jsem u diabla, protoze mi z blizzardich her prijde tak nejak nejvic "stabilni"...nicmene ten trend kdy mi tu hru zase v hlave zkurvej natolik, ze me to prestane bavit hrat se nezvratne blizi...pak uz snad zbejva jen ten remaster SC2 :P
    ENDER
    ENDER --- ---
    JADE: mohlo by to souviset s tim, ze nejsi aktivni ucastnik velkych softwarovych projektu (stovky milionu)?
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: lol tak vsem clasam zmizely pocty stacku na spellech...ja myslim ze si blizzard hodne zbytecne komplikuje zivot, nebo tam nekdo zbytecne moc huli ! :[ to jsou faily, ktere mi prijdou uplne zbytecny...ale zase je alespon videt, jak jsou furt stejny, nepripraveny, nevychytany...v casech WoW a velkejch patchu jsem vzdycky mesice nadaval, nez si to sedlo....nechapu proc to nemuzou jednou udelat "normalne" ;P
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Tak to je fakt trest. :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: na techsupportu už si na to pár lidí stěžovalo

Bug from this morning updates. - Diablo III Forums
    https://eu.battle.net/forums/en/d3/topic/17616213352
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    add ta debata jake maji a nemaji data, podle toho co se pise tady tak ty eploitery evidentne rozlisit umi docela dobre

Chceme potrestat největší pachatele. Hráči, kteří neslýchaně zneužívali exploit, a zneužívali jej i přes to, že jsme vydali veřejné varování, dostali dočasný BAN po dobu double XP víkendu.

[NEPOTVRZENO]Podvodníci znovu útočí – DiabloFans.cz
    https://www.diablofans.cz/podvodnici-znovu-utoci/
    JADE
    JADE --- ---
    muze nekdo prosim vykoumat, co to prislo za hotfix/patch update ?! protoze se mi zda ze necra nerfli (najednou 85 v parte je problem) a rozhodne to prestalo ukazovat stacky na bone armoru (bug?!)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Dame dneska? :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: zaklad je ve 4 schopnych lidech.. jinak to nema smysl
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam