• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    a dneska nekdo? :)
    Hurray gr70 - primal podmi!
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: damn, a zrovna dneska budu mimo civilizaci :) Ale dik.
    DWAY: behem dneska te vytahnu, jestli chces. Ja si to dal za necra solo a docela me pobavilo, ze jsem zabil mathaela na lvl 69,5 :)

dosel jsem si pro kostku a bylo dolevlovano.

Jinak gr20 solo na druhej pokus. Build ciste na dmg byl moc papirovej :)
    ja jsem konecne rozjel sezonu za necra. Jedu dva buildy rathma s jess na skeleton magy (gr 64) a bone armor s cursama (gr 55).

cursy me bavi vic, ale prijdou mi slabsi a pomalejsi.

Moc se mi libi zmeny v gr, ze nemusim cekat na ress, je to dynamictejsi.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nema nekdo 20 minut na powerleveling? :-D
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    WRATA: aha, to mi nedošlo. škoda
    WRATA
    WRATA --- ---
    MEDAN: To je ciste jenom na PTR ne?
    JADE
    JADE --- ---
    MEDAN: tak to bude ono...diky ! :D
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    JADE: zmáčkni shift, to ti z porovnání odebere gem a augment. btw. ta zbraň vlevo má cca o 200 vyšší base dmg, to těma 280 int nedoženeš.
    JADE
    JADE --- ---
    vysvetlete mi nekdo pls toto...podle me se vubec ten augment nezapocitava ?!
    nerikejte mi, ze i s nim mam o tolik horsi dmg :[
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    HULIK: pekne .. jestli je to na hc, gz
    HULIK
    HULIK --- ---
    Muj druhy primal vubec a prvni v teto sezone, celkem vysel :-)

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: :)) ....no jo vsechno spatne :) ...ja se o ten hardcore nikdy nezajimal... a nesu si z mladi trauma jeste z Ultimy Online, kde jsem se po dvou mesicich vydal do lesa na nejake kostlivce a zabil me nejaky PK a sebral vsechny veco co jsem dva mesice "budoval" :D ...tam ses pak respawnul ve meste jakoze :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NAMELESS: nevim co znamená couch coop ale normalne sem parit diablo chvili na ps4 ve dvou.

MAESTRO_007: ty takovej nolifer si nevedel ze u HC prichazis o postavu? Nelolkuj :-)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    O paragon neprijdes, zustanou ti i veci v common stache. Ale postava umre permanentne. Dulezite je mi stabilni internet :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    /byl jsem na pivu s kamosem.... D3 uz moc nehraju... ale hrozne basnil o hardcore, ktery porad hraje :)

hraje to tady nekdo? premyslim ze bych to vyzkousel :) ..ani jsem netusil ze kdyz clovek umre tak zacina s uplne novou postavou a paragonem :) ..myslel jsem, ze prijde jenom o veci atd...

NAMELESS: PS vubec nerozumim, ale podle me to dva lidi na jedne konzoli zaroven hrat nemuzou :)
    NAMELESS
    NAMELESS --- ---
    Čaute. Kúpil som si z bazáru D3 UEE na PS4 pre účely couch co-op a mám pár otázok. Niečo som googlil, no bolo to väčšinou z 2014, max. 2016 a nakoľko sa rozbehla season aj na PS4, chcel by som sa uistiť, či je to aktuálne.
    1. Musím vytvoriť dva BN účty ak chcem hrať couch co-op season? (A/N)
    2. Stačí, ak ten druhý učet bude stále PSN guest? (A/N)
    3. Môže byť jedna kópia hry linknutá na 2 BN účty? (A/N)
    4. Bude možné, v prípade, že by to polovičku nebavilo, hru ďalej predať a bude plne funkčná? (A/N)
    5. Celé som to úplne zle pochopil a všetko to funguje inak :) Ak áno tak poprosím o vysvetlenie. Vopred vďaka.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HULIK: vcera jsem to dal,sezona hotova a ted na to 14 dni nehrabnu :)
    HULIK
    HULIK --- ---
    ONDRA_PATA: Dnes večer bych pomohl a klidně zkusil i conquest bossové za 20 min.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam