• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    VESPER_INDIGO: No tak tim je to asi vyreseno. :)
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Jinak poštěstilo se mi nakonec někoho potkat a hned "umřít" s 430 paragonem při prvním portu na hráče. Hezky do několika výbuchů elit. Hraju na staletí starej build Demon Hunter cold strafe a nablízko, takže se jinak portuju normálně do největších vřav. Ale po půl roce nehraní jsem si nevzpomněl, že mam nejdřív zvednout obrany a při prvním seskupování se nikdy neportovat (griefers nevyjímaje). Naštěstí teda ten second wind a lahvička, ale uff, to už se mi dlouho nestalo.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VESPER_INDIGO: softcore :)
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    NAVARA: ha! Suspision confirmed, zdá se. A co je to SC?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VESPER_INDIGO: buď budou všichni v T13 nebo SC, kdo nejede seasony
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    VESPER_INDIGO: ...jako tím se neptám na síťové přjpojení, hh, ale jestli třeba všichni odešli hrát jiný módy (a co je v módě) nebo jestli D3 už nikdo nehraje nebo...
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Zapnul jsem po delší době Diablo 3 na HC, chci dát s někým rift nebo grift a od Torment po Torment IX kam dokážu jít nejvíc zeje všechno prázdnotou. Nehraju teda ty sezonní charaktery, mám jeden původní, ani nevím jak se to jmenuje. Ale vždycky se pár, někdy až desítky lidí našlo skoro v každém Tormentu. Teď prostě nula a opakovaně. Umíte mi to někdo vysvětlit?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Huh stejne to nejak nechapu :D prave tlacitko je prece dalsi skill...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: jo tak,ja jsem to z toho nepochopil,o cem vlastne mluvi
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Nekteri bossove maji animaci predtim nez vyhodi mobove. Top Supp barbari napriklad umi dat ground slam na zacatku te animace a daji stun na bosse a ten moby nevyvola. Ja to umi s skeleton kingem. Nevyhodi jedineho moba.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KORAL: jak jako zamceny? jakej skill? jakej charakter?
    KORAL
    KORAL --- ---
    Od doby co hraju D3, jsem přemýšlel jak to ti moji spoluhráči dělají, že dokáží udržet zamknutého bose a nebo elitku.
    Vždy jsem útočil primárně levím tlačítkem myšky a tam mi protivníci přeskakovali a bos/elite mi mizela.

Včera sem si na to po těch letech sednul a dumal a zkusil jsem použít pravé tlačítko myšky. A ono to najednou šlo, bos/elite byl zamčený a neskákali mi tam další mobové ...

Ten úžas a nadšení ..... no musel jsem se podělit, jaká jsem lama :-D
    CUZMAN: nejdriv nekdy v noci a ani to ti neslibim. Mam toho moc :(
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Zahral by si dneska nekdo semnou? A kdyztak klidne season me vyexpit jestli by to slo, nebo cokoliv :-)
    JADE
    JADE --- ---
    HULIK: no prob...idal by byl kdybys sehnal jeste alespon 1 hrace...online budu nekdy kolem 10 vecer
    HULIK
    HULIK --- ---
    JADE: Ahoj dnes vecer bych se re rad pripojil a ocenil pomoct s tretim conquestem na vsechny sefiky ...
    JADE
    JADE --- ---
    DWAY: mm ty IV chaptery na portret a setik jsou tak na hodku a neco + solo gr25 se 4set kusama, ale to uz je na tobe jestli to budes chtit dat nebo ne ;P jinak vylevleni na 70 trva tak 3-4 normal rifty na t6
    DWAY
    DWAY --- ---
    JADE: ozvu se. Zrovna dneska vecer se chystam pit. Hodne :-D ale vikend by byl ideal nekdy vecer. Stejne je to otazka 20 - 30 minut co?
    JADE
    JADE --- ---
    DWAY: jetli to chces nejak pushnout, tak si rekni kdy a dame ;) klidne i dneska vecer se to chystam zapnout ;P
    JADE
    JADE --- ---
    tuhle sezonu jsem mel komplet hotovou za cca 5 dni, co zacala...a zbytek leta nuda ;[
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam