• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    zeptám se vás zde, jestli ještě někdo krom pár lidí, se kterýma jsem dnes mluvil, hrajete? mluvím teď o SC nonS.
    chci dát dohromady pár lidí, kteří by chtěli běhat rathma speedy 90 spíš 95+ za cca 3 minuty. neni k tomu potřeba ani moc paragonu, jen slušně rollnutej gear.
    mám dps necra, ale spíš mám důležitějšího zdps necra i zdps ww barba, dps se dá najít líp.
    například zde https://youtu.be/Ajpmk8LUsME

každej zájemce vítán, rád pomůžu nafarmit atd
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: taky jsem myslel ze rare chest jako na falcon wings...ale tohle pada z bosse Princess Lilian :P
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: tam ma bejt boss? :D
    JADE
    JADE --- ---
    ale myslim ze u rainbow goba je ted prave ten portal garantovan, bylo to prave celkove prepracovany...nejde uz nadale invnout kamose do hry se spawnutym portalem...jednoduse se tam nedostane jako do cow lvlu, nebo vaultu kdyz prijdes "pozde" a taky predelali dropy uvnitr portu, ze se tam fakt nazvejknes, takovej jeste lepsi vault ;) a sance na toho bosse neni zas tak nerealna, popravde nosi to hodne lidi ;)
    JADE
    JADE --- ---
    TRUMPETKA: covece mezi tema farmarskejma videama se vyskytujou kecy typu, garantovany 2 gobove v pandemonium fortress apod. a je fakt ze co chodim podle tech jejich navodu, tak fakt tam vsude goblini behaj...je to docela ulet, da se to fakt farmit...za dnesek 2 rainbow ;P
    FORTRESS: jo tech lokalit je vicero...ale neni to nerealny ;) horsi je pak spawn toho moba uvnitr...hrajes na 3 nahody vlastne...potkat goba, ten musi spawnout portal a v portalu musi bejt specifickej boss s rare sanci na spawn mno ;P
    me padly, aniz bych je farmil. Jsou hnusny :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    V mojí groupě byla slečna která cosmic wings farmila stovky hodin a nemá je. Takže bych radši možná grindil paragon. Co vím tak se vyskytuje hodně ACT3 Ice cave
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    JADE: v diablu neco garantovanyho? :)
    JADE
    JADE --- ---
    VESPER_INDIGO: r.i.p.
    ja jsem pro zmenu usoudil, ze me krom honeni paragonu ve hre uz nic moc hezkyho neceka, tak jsem si stanovil nemalej cil a potrebu...cosmic wings...vysvetli mi nekdo jak to vlastne je s rainbow goblinama ? kukal jsem na nejake navody, kde se jako vyskytuji docela casto...no je to skoro vsude, tudiz se ptam...rainbow gob je garantovan v kazde hre alespon jeden nekde na mape, nebo je to ciste random zalezitost ? popr. je-li garantovan alespon jeden ve hre, je teda mozny ze se vyskytuje jen na urcitych mistech, nebo je to taky naprosto random ? dik za typy...
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    R.I.P. HC po třech letech občasnýho hraní. Připijte si se mnou a vraťte to aspoň 100x tomu Sokahrovi co vraždí na jednu ránu i když charakter jinak vydrží relativně v poho dva arcane sloupy, poison a molten a swarm příšer najednou :D

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    budes dnes nekdo nebo jdete vsichni chlastat?
    V0IT
    V0IT --- ---
    ONDRA_PATA: jo večer dojdu
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: ja se vecer urcite nejak vyskytnu...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Nejveritelne se stalo skutecnosti... po 5ti tydnech mam opet doma notebook!
    Predpokladam, ze se toho moc nezmenilo az na to, ze mate tak 2x vetsi paragon :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    nepobehal by dnes nekdo rifty 95-100? co JADE, BENYY? :)
    cca od 19:00, ja budu zrejme uz driv.
    mam supp barba nebo dps WD. pripadne by mohl bejt offline kamos se supp barbem,tak by se to nejak dohromady dalo
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    hmmm a ja ten primal este nevidel ani :D gr70 mam, ale moc nehraju... no v kazdem pripade, za celou tuhle season este nic :-/
    JADE
    JADE --- ---
    kazdopadne potkal jsem onehda typka se skoro full primalem + augment 110 tusim...mno to bylo trosku jiny dps, nez je clovek zvyklej...
    JADE
    JADE --- ---
    ze celej primal je picovina na entou ! :P
    ale potkas v sezone tejpky s para 1000 a 6 primal kusu, ne ze ne :P
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: ze s kym to nejvic potrebujes, s tim ti padne hovno :D
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    za me by hlavne mely byt primaly nejak vice odlisene, aby je clovek amylem nesalvagoval [:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam