• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: neboj se nic takoveho se u setovek nikdy nedelo...zmeny statu se promitnou automaticky jiz v tech co mas...to co rikas, byvavalo u legendarek, nicmene z duvodu o kterejch mluvis se autmaticky meni i staty na legendarkach, takze nic znovu farmit nemusis ;) uz vidim jak by lidi s primalama kazdej patch chteli znovu farmit primaly ;D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA: To kazdopadne... pak celkem i postrada smysl to drzet v bedne na “co kdyby nahodou to k necemu bylo” :/
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: mozna se pletu,setovy bobusy se mozna prevedou na kusy co uz mas a budes muset farmit jen novy legendy.
    nicmene i tak me tohle vyhazovani tezce nafarmenejch vykostkovanejch itemu sere
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: jsem jen neco zahlid.
    jako priklad whirlwind doted daval ja nevim 800% dmg a boostli ho na 1200% dmg. no a ty budes muset celej set sbirat znovu.
    vim,ze se tak stavalo u legend,zes musel danou vec nafarmit znovu s novym statem,sle u setu uz si to nejak nepamatuju
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA: Jak jako menili sety? :O
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hele,oni menili i sety? tzn musim setovky farmit znova? pice,tak to na sezonu seru tuplem
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Crus ? Slysim crus ? To me zajima :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    tywe z horko tezko z torment 11 ted s condemn crusem torment 13 s prstem v nose :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: neeeee firebats neeeeeee :D
    JADE
    JADE --- ---
    ale myslim, ze zDPS monk a barb budou vzdycky jistota pro metu na push GR :)
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: to si nemyslim, i sam blizz tvrdi, ze tenhle patch mel "balancovat" dpska, aby meta nebyla metou, ale met mohlo byt vic ;) takze ted se toho da hrat teoreticky opravdu hodne...me jen zajimalo, ze z toho urcite neco muselo vylezt, hrozne preboosteny, protoze tak to vetsinou u blizzu vzdycky dopada, po kazdym "balancu" :) ale zpet k tvoji otazce...myslim, ze co se tyce dps nebude necro uz sam killer ;) ZE vcera zkouseli GR 140 a stream se jmenoval "firebats WD is back" :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: vubec jsem nejak nemel cas se podivat na zmeny,ale zajima me hlavne to,jestli se zmeni meta z necro+wd+monk+barb
    jestli zas budu muset farmit neco jinyho :D
    JADE
    JADE --- ---
    CUZMAN: vcera jsem koukal na twitch a typek ze ZE si s condemn crusem behal speed solo 90 ;)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Jo uz to ctu to je pecka toto mozna oprasim, ale ted jedu Destiny 2 :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    JADE: V jakym smyslu condemn crusader op?
    JADE
    JADE --- ---
    sleduje nekdo cisla pls ? zajimalo by me co po vcerejsim "ballance" patchi vylezlo jako preboosteny....ale jinak sympaticke, uz se zase da hrat barbar jako dps, condemn crusader taky op ;) a tak nejak vsechno se souplo zse, ze solo 80 by nemel bejt problem vicemene pro zadnou classu a build...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    zeptám se vás zde, jestli ještě někdo krom pár lidí, se kterýma jsem dnes mluvil, hrajete? mluvím teď o SC nonS.
    chci dát dohromady pár lidí, kteří by chtěli běhat rathma speedy 90 spíš 95+ za cca 3 minuty. neni k tomu potřeba ani moc paragonu, jen slušně rollnutej gear.
    mám dps necra, ale spíš mám důležitějšího zdps necra i zdps ww barba, dps se dá najít líp.
    například zde https://youtu.be/Ajpmk8LUsME

každej zájemce vítán, rád pomůžu nafarmit atd
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: taky jsem myslel ze rare chest jako na falcon wings...ale tohle pada z bosse Princess Lilian :P
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: tam ma bejt boss? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam