• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak co?
    -stavim meteor wiznu, na tu jsem zvědavej.
    -mám dobrý WDčka jak na solo (jade, garg), tak do party LoN (postavim asi i netopejry).
    -mám rathmu na speedy.
    -multishot asi potrvá, než nafarmim, ten asi zatim vynechám.
    -uliana sss EP monk mě zajímá, líbí. WoL očividně moc nedrží a na gr90+ do part to asi neni.
    -zdps wiznu asi stavět nebudu. stačí zdps barb, zdps ww barb a znecro
    -ww barb gr90 taky jako nic, před tim gr70 pižlačka

JADE
    JADE --- ---
    *4 plata...
    JADE
    JADE --- ---
    JJOXER: to jo ale myslel jsem ze jeste dojedu minmalne treti zalozku do konce...tj 3 sezony ;) ale vypada to ze muzes ze sezon dostat max 4 zalozky, pak jak rikas uz ne...
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    JADE: to by me tez zajimalo ja zatim nemam zadny [: jinak jak to chapu ja tak je cap na stashe ktereho kdyz dosahned tak uz dalsi jednoduse nedostanes.
    JADE
    JADE --- ---
    ne tak staaash je, ale je tam nejaka poznamka, pokud uz jste neziskali predtim 4 stash ze sezony ? jak to funguje pls s tema stashema, at se se seasnou neseru zbytecne :S
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: je fakt, ze ja taky preferuju partu a tam je tahle wizzna relativne furt ok !

btw. cetli ste season preview ? chapu to dobre, ze misto stash slotu jsou tentokrat ty super hnusny kridla ?! :S
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: ale na ty solo gr ma ten monk vyhodu jak pises.. jak spadnou stakc ytak se zaseknes na chvili :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: ja stim beham vicemene oboji.. ale bavil jsem se o T13 ritech na klice, jak rikas stacks 100+ a jedes :)

ale davam stim stejnym buildem i gr105 v parte kde je RG killer :) ...monk to hodi na hromadu, ja to spalim a killer zabije elitu :)
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: no ja to tak nejak srovnaval na svejch charech a gearu...chtel jsem tim rict, ze to neni zas tak uplne balanc...jo kdyz drzis perma stacky 100+ je to bajo, ale muze se stat ze neco s wiznou chvili pizlas, nebo spadnou stacky a cau...jeste jde asi o to jak vysoky rifty behas...porovnaval jsem pro me tak tu optimalni solo grindovacku na sutry 75
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: pri farmeni se svou archon ligthning wiznou nechavam stale vsechny monky a kurata za sebou... akorat to chce nastackovat poradne... a to jeste beham s Avarice ringem misto zodiacu a Boon of the Hoarder gemem misto Zen gemu (kvuli prachum) :)

ale tech monku byva dost i v GR a nejsou spatni, je to fakt asi vicemene hratelne vsechno....
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BRETA: mas v ruce tohle... http://diablo.wikia.com/wiki/Etched_Sigil

a diky tomu pri pouzivani arcane torrentu, ktery te diky predmetu stoji smesne malo, tak to automaticky kouzli kazdou sekundu meteority zadarmo... arcane power ti nikdy nedojde timhle stylem a mateority padaji porad :)

....jinak samozrejme bys do toho mel kouzlit i meteority navic co uz zerou arcane power.. padaji jich pak hrozne moc :) ..ale musis vychytat spravnou chvili, idealni je to davkovat kazde cca 3 sekundy

solo build tady (ja to jedu v groupe trochu jinak)
    [2.6.1] (GR112+) FB Meteor Etched Ignite - Wizard - Diablo III Builds - Diablo Fans
    http://www.diablofans.com/builds/95151-2-6-1-gr112-fb-meteor-etched-ignite
    JADE
    JADE --- ---
    jinak hazu poznatky z condemnt cruse a wol monka....condemn: no dmg pekna, ale surviveability mi dost chybi...moc to nevydrzi, ale to bude asi tim, ze nemam dostatek CDR na perma akarat champion....takze az by se doladilo tohle, tak dobry...podle me to je idealni charakter na hc solo hrani...je to takova masina, proste jdes a kosis vse v ceste, zadnej extra speed to nema, ale je to takove robustni a efektivni kazdopadne do party, nebo sezony bych to asi nehral ;) zat wol monk....jako wow...se zblaznili ne ?! zda se to bejt celkem preboosteny, pac na gr 75 padaji vsichni v riftu na jednu ranu a je to odsolovane tak , jako do 3minut...prirovnal bych to ke stejnymu farmeni, jako tenkrat v nejvetsi slave, kdyz se s tim behal speedfarm tX...v ramci "balancu" si ale musim zawhinovat, protoze najednou takovy monk i se starymi legendarkami a bez augmentu hrave strka do kapsy natunenou archon wiznu z minule sezony, coz mi prijde ne tak uplne balance a fair ! :S nicmene na rychlofarmu jasna volba...jeste s crazy chicken gargantuan wd...ten je taky docela fine, ale takove pecky to nejsou ;)
    BRETA
    BRETA --- ---
    MAESTRO_007: nerozumim tem "nekonecnejm meteoritum" - muze prosim nekdo vysvetlit?

nemuzu to nikde najit...díky :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    mno tak ty meteory s wiznou zkusim. mam zbran i offhand primal + nejaky dva kusy setu.
    takze pokud nezmenili vladtnosti tech legend,tak bych mohl bejt dobrej.
    samozrejme firebird set nemam vyaugmentovanej ofc :)
    takze to vypada,ze dnes se podivam co aktualne s kym slozim a co budu muset farmit a pak smele gr100+ na augmenty
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jinak "must have" charakter v groupe je podle me stale support barb :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: sory za preklepy :)

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: jo je to super... hratelneho je toho strasne moc... neznam detaily a problemy, ale toto se jim docela povedlo.. akorat taky nevim kdo to ma vsechno augumentovat a farmit :D

ten rhyker to ma ale na solo play ne? v groupe je to jine, ten frozen orb desire vypada hrozne divne, asi ho zkusim :D ...jinak u wizny i docela jede ten NO archon firebird s etched sigil mojo, kouzli nekonecne metority :) ..vcera s borcem co mel dmg 3,5k (coz neni nic super extra) speed gr 105... + 3x supp

jinak se mi potvrdilo ze je to proste otom jak se lide doplnuji a spolupracuji... proste at si kdo chce co chce rika, Diablo je jedna z top COOP her na svete :) ..klasicky pripad je namachrovany hrac co neni schopny dobehnout ani gr 95... a pak se pripoji jiny, klidne i slabsi a jde to v pohode... prote coop.. a to je to co me na tom nejvic bavi a proc toi hraju (ja)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    ONDRA_PATA: jojo 70 solo jsem s tim WoL vytlacil, 75 uz bohuzel ne :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JJOXER: svetlo je stejny(zlaty/zeleny), ale po identifikaci je cerveny ramecek (ancient zlaty ramecek).
    nutnost je dat s postavou nejdriv gr70 solo
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja se hlasim casualne pro kazdou srandu s condem crusem :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam