• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    ONDRA_PATA: pro me na udelani sezony a stash tab idealni [:
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    vyserte se na ten wol,vic jak gr80 je to pomaly.radsi slozte neco do grupy,takhle se budete furt valet nekde na osmdesatce :D
    HULIK
    HULIK --- ---
    Včera jsem narychlo za par hodin poskládal z nic moc věcí Monka WoL.
    Solo GR80 v pohodě, pak už jsem míval problém upižlat bose na konci a dost často to asi bylo i rukama :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: jakejkoliv utok na cruse se mi nelibi :-) ale chapu.

Co hammerdin boostli ho nejak ?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    WRATA: hmm, četl jsem, že 8.
    WRATA
    WRATA --- ---
    NYRLEM: 9teho v 17:00
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    kdy zacina nova sezona?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CUZMAN: toho si nech :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja mam condemn cruse, furt vam to rikam :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak co?
    -stavim meteor wiznu, na tu jsem zvědavej.
    -mám dobrý WDčka jak na solo (jade, garg), tak do party LoN (postavim asi i netopejry).
    -mám rathmu na speedy.
    -multishot asi potrvá, než nafarmim, ten asi zatim vynechám.
    -uliana sss EP monk mě zajímá, líbí. WoL očividně moc nedrží a na gr90+ do part to asi neni.
    -zdps wiznu asi stavět nebudu. stačí zdps barb, zdps ww barb a znecro
    -ww barb gr90 taky jako nic, před tim gr70 pižlačka

JADE
    JADE --- ---
    *4 plata...
    JADE
    JADE --- ---
    JJOXER: to jo ale myslel jsem ze jeste dojedu minmalne treti zalozku do konce...tj 3 sezony ;) ale vypada to ze muzes ze sezon dostat max 4 zalozky, pak jak rikas uz ne...
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    JADE: to by me tez zajimalo ja zatim nemam zadny [: jinak jak to chapu ja tak je cap na stashe ktereho kdyz dosahned tak uz dalsi jednoduse nedostanes.
    JADE
    JADE --- ---
    ne tak staaash je, ale je tam nejaka poznamka, pokud uz jste neziskali predtim 4 stash ze sezony ? jak to funguje pls s tema stashema, at se se seasnou neseru zbytecne :S
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: je fakt, ze ja taky preferuju partu a tam je tahle wizzna relativne furt ok !

btw. cetli ste season preview ? chapu to dobre, ze misto stash slotu jsou tentokrat ty super hnusny kridla ?! :S
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: ale na ty solo gr ma ten monk vyhodu jak pises.. jak spadnou stakc ytak se zaseknes na chvili :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: ja stim beham vicemene oboji.. ale bavil jsem se o T13 ritech na klice, jak rikas stacks 100+ a jedes :)

ale davam stim stejnym buildem i gr105 v parte kde je RG killer :) ...monk to hodi na hromadu, ja to spalim a killer zabije elitu :)
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: no ja to tak nejak srovnaval na svejch charech a gearu...chtel jsem tim rict, ze to neni zas tak uplne balanc...jo kdyz drzis perma stacky 100+ je to bajo, ale muze se stat ze neco s wiznou chvili pizlas, nebo spadnou stacky a cau...jeste jde asi o to jak vysoky rifty behas...porovnaval jsem pro me tak tu optimalni solo grindovacku na sutry 75
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: pri farmeni se svou archon ligthning wiznou nechavam stale vsechny monky a kurata za sebou... akorat to chce nastackovat poradne... a to jeste beham s Avarice ringem misto zodiacu a Boon of the Hoarder gemem misto Zen gemu (kvuli prachum) :)

ale tech monku byva dost i v GR a nejsou spatni, je to fakt asi vicemene hratelne vsechno....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam