• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ENDER
    ENDER --- ---
    NYRLEM: to by se mi hodilo :) v patek mi umrel necro na lvl 50 :/
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    J4C0B1M: te na hc klidne vylevlim na 70
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Čau, neni tu někdo online kdo by mě boostnul pls? Btw Zasranec Quin včera na něj koukam a byl 300 para, dneska 801 :D HC SOLO Monk
    JADE
    JADE --- ---
    KORAL: tak za hodku k tomu usednu nejspis znova ! :P
    KORAL
    KORAL --- ---
    JADE: To uz jsem spal :(
    DWAY
    DWAY --- ---
    JADE: ted bych mohl
    JADE
    JADE --- ---
    KORAL, DWAY: jeste to neni buhvi co, ale tVI na boost utahnu, kdyz pujdete pohromade bude to idealni...budu tu jeste tak 2-3h kdyby neco
    tak witch doctorka vyhrala :)
    ja to ted pustil a nevim jestli si udelat maga nebo witch :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KORAL: ja bych se pridal. Uplne me desi predstava ze bych levlil zas 70 ale chtel bych s nekrousem aspon jeden set. Treba me to pak nakopne a trosku tomu povenuju.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Hoj, někdo kdo by mi postavu vytáhl na 70 v nové sezoně?:)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak sezona nam zacla...
    Me osobne na sezonach bavi to, ze si konstantne vylepsuju charakter a nefarmim jeden upgrade dva dny, kdyz mam stesti, pricemz spalim asi tak 2000 nepotrebnych kramu :)
    JADE
    JADE --- ---
    je fakt ze v diablu se da neustale "prichazet" na neco noveho a nepoznaneho, coz na prvni pohled neni rozhodne videt ;) a da se tak u nej stravit spoustu casu ;)
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    MAESTRO_007: tak vida, přece jen něco. Ve skutečnosti, teď mě napadá, že projít si znovu příběh s kamarádem (dy) a novým charem a jiným buildem a lepšími dropy *je* zajímavý. Nevím proč jsem se zasekl na představě, že si musím ten svůj HC charakter resetovat a přijít o ten build co mám teď a až po roce atp...
    HULIK
    HULIK --- ---
    VESPER_INDIGO: Dve nove jsou za datadisk necromanta takze mas ted 8, dalsi 4 muzes po jedne ziskat v sezone.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    VESPER_INDIGO: ano, slot navic v truhle ziskat muzes kdyz splnis ukoly

First Look: Season 12 - Diablo III
    https://us.battle.net/d3/en/blog/21160657/first-look-season-12-10-30-2017
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    ONDRA_PATA: nebyl jsem ani v jedné a přesto se mi po půl roce navštívení Diabla objevily dvě nové O.o
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    ONDRA_PATA: chápu. Takže asi žádný ty "eventy" jako nějaký speciální dungeony a že kdo je lepší, tak dostane lepší odměnu, jakože takovýhle soutěžení nebo tak? Ve hře mi dneska někdo řekl, že prý člověk může vyhrát slot v truhle. Nevím.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: joooo a zalozka v truhle,jestli uz jsi nenasbiral vsechny za sezony
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    VESPER_INDIGO: jde asi jen o archievementy,nejaky odmeny jako kridla,dva kousky gearu a novej portretni ramecek.
    pak jde o to,ze zacinaj vsichni nanovo,takze i ty muzes byt najednou “lepsi” nez hraci s tisici pragony na nonS.
    dostanes se tak snaz do zebricku.
    o nicem jinym to snad ani neni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam