• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    J4C0B1M: hrajete asi softcore, co?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Hele proč jsme vůbec tak roztahaní v klanech? Z Nyx klanu hraju jen já, Severok, Cali a Opavia, takže nemáme někam dojít? Hrajeme ted skoro denně. Nechci už chodit gr s randomakama

dneska někdo online na sezoni 90+?
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: muze byt, napis az budes rdy ;P
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Potahnul by me nekdo vecer pls na season? :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    J4C0B1M: jj :)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    BARTUC: zkus kouknout na tohle

Diablo 3 2.6.1 Monk Build: Sunwuko Wave of Light GR 115+ and Speed (Guide, Season 12 PTR)
    https://www.youtube.com/watch?v=RmvsweRm8vE&t=830s

a precist si guide na icy veins od deadshota, minimalne ten focus and restraint ti damage prida
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JJOXER: mohl bys prosím rozvést víc tohle tvoje tvrzení? Docela bych se rád dozvěděl co dělám blbě. Rád bych se dozvěděl jak to má být správně. S tímhle buildem umírám jen výjimečně i na gr 90, ale pak uz chybí dmg no. Co se dá zlepšit změnit ve smyslu gearu a herního stylu?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ONDRA_PATA: para 1,7? Bavíme se doufám o non-season? :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    J4C0B1M: pred vikende jsem dal gr98 za nejakych 13+ minut a byl jsem kolem 530. po ty gr100 jsem byl nekde tusim 674.
    bez primal zbrane a idealniho gearu s para 1,7k to myslim ujde
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ONDRA_PATA: tak to si docela nahoře v ladderu co?
    BARTUC: me se misto epiphany libi serenity, ktery ti zarucuje dost velkej uptime nesmrtelnosti. Zalezi na cdr pochopitelne :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    vcera gr100 solo v case 14:57 :D dementni rift,jsem uz ani nedoufal.
    gr101 za 15:02
    ono to pujde
    ja pouzivam pasek pri farme, abych se na sweeping wind nemusel soustredit. Pri pushovani namaxuju dmg a holt stack udrzuju. Je fakt, ze kdyz spadne, jsem mrtvej :)

Jinak je monk oproti doktorovi ucinene ez mod. Tam, kde jsem to horko tezko daval s plne full anc oaugmentovanym doktorem na cas, zbyva mi s monkem 11 minut. A to mam jen jednu zbran anc a jinak asi tri kousky equipu.

Jinak je ho treba hrat tak, aby te mobove ani nevideli, pak je kumst umrit, dokud mas dmg. Umiram hlavne kdyz to moc zenu :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JJOXER:
    JADE: bude to tak jak pise Jjoxer.. musis to stackovat pres CHC a nespamovat.... + doplnovani rucne znamena ze ho "zakouzlis"? proste jiny herni styl nez s Kyoshiro... tam spamujes a neresis

ktomnu idealn Zeis Stone gem na velky dmg z dalky...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    klasickej wol byval spis ranged
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JJOXER: bud prosim konkretni. Diablo hraju velmi rekreacne, tak se v tom neorientuju, ale klasickej wol monk se hraje tak jak jsem popsal ne?
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    BARTUC:
    KORAL:

DMG nemate prave kvuli tem zmenam ktere jste udelali v buildu, ale zase pokud clovek hraje HC tak je bezpecnejsi to kosit z dalky
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: super :-)
    KORAL
    KORAL --- ---
    BARTUC: Tak na 90 vážně už není dmg :) Chce to vylepšit zbytek gearu :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    BARTUC: Upraveno dle tvé rady. 80 s prstem v nose ... :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam