• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    KORAL: nyrlem tady jenom napsal svuj nazor proc nehraje sc, nikomu nerika co ma hrat... ja taky sc nepovazuju za tak zabavny jako hc, ale kazdej at si hraje co chce :)
    duvody pro hrani sc naprosto chapu
    KORAL
    KORAL --- ---
    Moc nechápu co máte proti SC. Prostě je to jiný styl hraní než HC.
    Za sebe mám radši SC protože se po příchodu domu z práce nechci nervovat u hry, zdali mi to laglo a nebo sem blbě zmáčk lklávesu, protože sem moc utahaný.
    Ale neopírám se tady do HC, že je to jen o honění trika s tím, že jsem se dostal na takový a makový GR s HC a nechcípl jsem ...
    Každé má své a každé přitahuje někoho jinéhl protože se u toho odreaguje.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    JADE: Trag je o dost slabší než Pestilence
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    J4C0B1M: protoze nyx clan zacal stat za hovno,tak se lidi rozlezli pryc :)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    JADE: se podivej co se hraje na vrcholu solo gr .. asi rathma by mohl fungovat.. ja ale sc neznam a ani se jim nechci zabyvat :D
    JADE
    JADE --- ---
    ale asi si odpovim sam...idealni bude pauza...minimalne do toho lednovyho eventu, kdy mi vlastne chybi jen jeden portret a taky hotovo...pak opet...krom honeni paragonu a kridel z duhovyho levelu, neni co ;[
    JADE
    JADE --- ---
    dotaz: kdyz chci byt ultimatni dps na push, co nejlepe ted hrat ?! :P
    nejak se s tim tragoul necrem furt nemuzu szit...jsem furt tuhej a jen cekam na 120s cd...kdyz je rift moc vysokej, tak ani behem aktivnich cd nedokazu elitu/bosse zabit a umru, tudiz jsem k nicemu...ta meteor wizna ve me vyvolava epilepticky tendence a s DH jsem dobrej tak do ty 95 pak uz nicmoc ;[ monka mam supp a WoL, ale to hraje dnes kazdej a jsem toho uz prehranej, preci jen to hraju tak nejak od tech dob, co se supp monk i WoL nosi, coz uz je taky par let ... tak babo rad ;)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    NARKOTIX: u nas to vypada podobne .. hraji tak dva tri lidi, kdyz se tam dvakrat do tydne stavim
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: dal jsem asi 86 s necrem nebo tak neco
    ENDER
    ENDER --- ---
    NARKOTIX: ja jsem s kamosema v clanu, ale aktivni tam jsem asi jenom ja :/ uz prave taky moc nehraju, protoze nemam s kym...
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    ENDER:
    NYRLEM:
    máte nějaký HC clany?:D jsem casual hráč... o žadný progress mi nejde, jen o zabavu...
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    J4C0B1M: nez sc to bych to asi radeji zabalil :D tezka nuda
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ENDER: Ano
    ENDER
    ENDER --- ---
    J4C0B1M: hrajete asi softcore, co?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Hele proč jsme vůbec tak roztahaní v klanech? Z Nyx klanu hraju jen já, Severok, Cali a Opavia, takže nemáme někam dojít? Hrajeme ted skoro denně. Nechci už chodit gr s randomakama

dneska někdo online na sezoni 90+?
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: muze byt, napis az budes rdy ;P
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Potahnul by me nekdo vecer pls na season? :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    J4C0B1M: jj :)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    BARTUC: zkus kouknout na tohle

Diablo 3 2.6.1 Monk Build: Sunwuko Wave of Light GR 115+ and Speed (Guide, Season 12 PTR)
    https://www.youtube.com/watch?v=RmvsweRm8vE&t=830s

a precist si guide na icy veins od deadshota, minimalne ten focus and restraint ti damage prida
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JJOXER: mohl bys prosím rozvést víc tohle tvoje tvrzení? Docela bych se rád dozvěděl co dělám blbě. Rád bych se dozvěděl jak to má být správně. S tímhle buildem umírám jen výjimečně i na gr 90, ale pak uz chybí dmg no. Co se dá zlepšit změnit ve smyslu gearu a herního stylu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam