• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: ja jsem ready...nevim proc to minule vubec neslo ;[ ale asi to bude o tom supp barb/necrovi
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: me ty vyssi 110+ ani moc nebavi.radsi mam pekny speedy,ktery litaj.ale ted hrat gr95 pres 5 minut me taky nebavi.
    no a na rathma speedy porad nejdou lidi,protoze komu jsem to doporucil stavet,se na to vysrali :D az na vyjimky samozrejme...
    JADE
    JADE --- ---
    NYRLEM: tak je to tak...ty top teamy jak v season tak ns hrajou stale...supp monk, supp barb, ted teda arachyr wd na trash + rathma necro, temer bez vyjimky...
    paradox je ze tu rathmu mam postavenou jak oni uz delsi dobu a nevydrzi mi to gr 100 ;[
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: bohuzel, jak rikam...hra zacina byt "dohrana" ;[
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: hmm tak to jsem uspesne na maximu :o)
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: dobre....13 pater...ale vic ne ;)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: bych prisahal ze tech pater bylo vice... :D
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: 12...
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: ono tech pater je cca jen 10....to mas probehly za 15minut...a na ten jeden portret to stejne musis probehnout x-krat pac je tam za ukol zabit vsechny rare elity co se tam muzou vyskytnout a samozrejme ne vsechny se jen tak vyskytuji :S
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    * Kolik je prosím maximalni pocet chestek/tabu za season +2 za necromancera?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: Jsem to projel minulej rok... (jen nejakej ten zaklad). Strasne me na tom stvalo, ze se to nedalo pres nejakej portal ulozit a nasledne navazat kde clovek skoncil :-D
    JADE
    JADE --- ---
    KORAL: bohuzel kdy presne to ma byt jsem nejak nesondoval, ale pokud me pamet neklame, bylo to nekdy ze zacatku mesice...cca 5.1.
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: me se to libilo, doporucuju neprosvihnout...a nezabere to ani moc casu...teda az na ten jeden portret, kterej mi prave chybi ;[
    KORAL
    KORAL --- ---
    JADE: Minulej rok jsem ho prošvihl. tenhle ho snad stihnu :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: Aha :/
    JADE
    JADE --- ---
    NYRLEM: to bude asi nejlepsi, uz jsme zdegenerovanej, ze mi to nepremejsli ;[ game riped my soul ;[
    J4C0B1M: me trosku mrzi, ze 3 sety...tragoul,pesti i inarius se hraje "stejne" pres corspe lance ;[ trochu v tom postradam logiku...jako RG killer se ale tragoul stale nosi bych rekl...
    TRIPLT: minulej rok to bylo 20let vyroci diabla a mohl jsi projit "puvodni" kontent v ramci d3 s pozmenenou retro grafikou...plus tam bylo x achievu, transmog soulstone do hlavy, transmog puvodni wirstovi nohy, 2 portrety atd....ted to bude kazdej leden, ale jen asi na tejden...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: Jakej bude event? :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    KORAL: nyrlem tady jenom napsal svuj nazor proc nehraje sc, nikomu nerika co ma hrat... ja taky sc nepovazuju za tak zabavny jako hc, ale kazdej at si hraje co chce :)
    duvody pro hrani sc naprosto chapu
    KORAL
    KORAL --- ---
    Moc nechápu co máte proti SC. Prostě je to jiný styl hraní než HC.
    Za sebe mám radši SC protože se po příchodu domu z práce nechci nervovat u hry, zdali mi to laglo a nebo sem blbě zmáčk lklávesu, protože sem moc utahaný.
    Ale neopírám se tady do HC, že je to jen o honění trika s tím, že jsem se dostal na takový a makový GR s HC a nechcípl jsem ...
    Každé má své a každé přitahuje někoho jinéhl protože se u toho odreaguje.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    JADE: Trag je o dost slabší než Pestilence
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    J4C0B1M: protoze nyx clan zacal stat za hovno,tak se lidi rozlezli pryc :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam