• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: vecer to muzem zkusit se suppem...ono to je pak fakt rychly...
    nerpridal...ale stejne to byla sezona, kterou nehrajes...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: jj necro
    jako ten potencial tam je,ale jak moc chcipam,nebavi me to :)
    doufam,ze sis ho pridal do pratel a muzem s nim nekdy pobehat rathma speedy :)
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: jako ja kdyz to "zkousel" letmo, tak taky nevydrzim...ptal jksem se typka vcera toho krajece, jak preziva...on rika ze na vyssi to chce samozrejme nejakeho suppa + hodne spamovat curse a teleport...s tim ze to CDR by melo bejt fakt vymaxovany, abys vzdycky pockal nekde chvilku za rohem nez ti najede ten ultimate skill, kterej vsechno vykosti...
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: necro ?
    J4C0B1M: jojo to jsem vcera taky pochopil...je v tom nebeskej rozdil...asi tak kdyz jsem se divil u lighting hydra archon wizzny, kdyz jsem nemel dostatecny CDR proc to nefunguje, pac mi padaly archon stacky...praxe...potkal jsem necra se slusnym gearem ale mel to natoceny na raw dmg...dali jsme sotva 95...pak jsem potkal jednoho pesti lance, kterej mel vsude CDR jak ma a krajel to neskutecne...no a pak supp necro s cdr a to jsme krajeli 100 ani ne za 5 minut...no pointa je ze bych asi nejakej ten CDR gear poskladal, ale...stacilo mi topp se s tim srat u wizzny...zkratka hledat perfect roll u anmcient gearu je tezka onanie, kterou nechci znova absolvovat...pac...kdyz uz to konecne najdes, oaugmentujes, prijde patch, kterej te nerfne a muzes jet od znova ! :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    dnes jsem to jen tak zkusil a opet strasnej papir
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    čímž jsem chtěl říct, že musíš jet CDR
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    JADE: teď koukám na D3 planner https://www.d3planner.com/984615942 a když si držim 20 stacků na Decrepify s runou Borrowed time, tak mám 65% CDR s tím, že na itemech mi chybí 3% na max - 1% na ramenou, 2% na offhandu, ale zas na necku mám 8%, kde by "mělo" bejt 10% CCH, což moc nechápu, protože main dmg je stejně přes big cd a Corpse lance Brittle Touch stackuje CCH.
    JADE
    JADE --- ---
    ale je to dost pravdepodobny, ze nejaky hotfix probehl...
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: no, me neslo prezit ;[
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: my jsme chvili predtim dali gr100 s crusem za nejakych 8 minut,bez barba.ja taky nevim.
    celkove mam podezreni na nejaky upravy,protoze jsme 14 dni zpet dali 2-men gr100 s benym za 11 neco minut a ted jsme to meli vetsinou tesny.
    a nijak jsme se nedopatrali,co by mohlo bejt blbe
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: ja jsem ready...nevim proc to minule vubec neslo ;[ ale asi to bude o tom supp barb/necrovi
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: me ty vyssi 110+ ani moc nebavi.radsi mam pekny speedy,ktery litaj.ale ted hrat gr95 pres 5 minut me taky nebavi.
    no a na rathma speedy porad nejdou lidi,protoze komu jsem to doporucil stavet,se na to vysrali :D az na vyjimky samozrejme...
    JADE
    JADE --- ---
    NYRLEM: tak je to tak...ty top teamy jak v season tak ns hrajou stale...supp monk, supp barb, ted teda arachyr wd na trash + rathma necro, temer bez vyjimky...
    paradox je ze tu rathmu mam postavenou jak oni uz delsi dobu a nevydrzi mi to gr 100 ;[
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: bohuzel, jak rikam...hra zacina byt "dohrana" ;[
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: hmm tak to jsem uspesne na maximu :o)
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: dobre....13 pater...ale vic ne ;)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: bych prisahal ze tech pater bylo vice... :D
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: 12...
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: ono tech pater je cca jen 10....to mas probehly za 15minut...a na ten jeden portret to stejne musis probehnout x-krat pac je tam za ukol zabit vsechny rare elity co se tam muzou vyskytnout a samozrejme ne vsechny se jen tak vyskytuji :S
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    * Kolik je prosím maximalni pocet chestek/tabu za season +2 za necromancera?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: Jsem to projel minulej rok... (jen nejakej ten zaklad). Strasne me na tom stvalo, ze se to nedalo pres nejakej portal ulozit a nasledne navazat kde clovek skoncil :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam