• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    zadnej ancient=zadnej primal ;)
    JADE
    JADE --- ---
    J4C0B1M: ten pesti dobry rolly...ale mno, jak rikas, para 1,1k, zadnej ancient a jeste by se tam trosku cdr nahnat dalo ;) 0 primalu...ten rathma build...nechci sejckovat, ale kde je +skeletal mage dmg na headce ?! :P
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ad necro
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    JADE: koukni na muj profil, nemam to zas tak strašný :-D
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: aha, no ja uz s tim TH zacinat nebudu, kdyz jsem to odkroutil do ted bez nej ;P
    impale jsem si zrovna tuhle sezonu dal, pac jem to nikdy nehral a za me super...podle me je to takova stalice v buildech...beham si solo speedy 85 a kdyz chci jdu v parte 100-105...o rychlosti pohybu na mape nema asi konkurenci a tak nejak celkove, kdybych to mel srovnat s necrem je to "nebe a dudy" :) jedinej neduh kterej to ma je, ze probehl upgrade itemu...a potrebujes "novou" dyku i offhand myslim...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: funguje jeste impale dh ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: jak to rict kulantne. Obsahuje to hromadu informaci, ktery tem co v diablu nekolik let bydleli, usetri hromadu casu
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: na co TH ?! mam za to ze krom pushu gr130 to je fakt zbytecna koleda o ban :P
    ale asi se klido s blizici se noci na par riftu pridam...muzu ti naboostit i sezonu kdybys chtel...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: diky za nazor. Ja dneska nastavim makra, nainstalim TH a budu rekreacne behat, nic zavratnyho jako driv nekolik hodin denne.
    JADE
    JADE --- ---
    J4C0B1M: no primal je shit, me teda tuhle sezonu padaj, ne ze ne...mam urcite takovejch 5-6 pouzitelnejch a do aktualniho buildu nosim 3...ale jsou lidi, kterejm nepadaj a pak jsou lidi s para kolem 1k a maj jich treba 5/6 na setovkach + zbran s offhandem...ty to ale prej hodne kroutej pres kostku a meli stesti...nicmene je to tezkej unballance do hry a chapu, ze jsi z toho znechucenej...ja taky jdu od toho, kdyz se dostanu do faze, kdy honim jen para, nebo lepsi stat na itemu, coz prave nastalo ;) jedina motivace je tak nejak v sezone dodelat augment na vsech itemech...a vcera jsem si udelal set dungeon kridla z nudy, ale jinak je zas dohrano ;)
    CHEWBACCA: hrozny jak to leti ;[ ja mel za to, ze jsme jeste v lete mastili spolu ;S no ty challenge rifty jsou takovy jako zpestreni toho stereotypu jednou za tejden a nekdy narazis na zajimavy buildy, ktery muzou inspirovat, nekdy zas na totalni nonsence bullshit o kterym si rikas, proc proboha? nebo co tohle hraje za kretena atp. ale jinak te to moc ze zidle nezvedne...;)
    mno a necro je na delsi povidani...ja osobne jsem z nej popravde zklamanej...ted je to o trosku lepsi, nez kdyz jsem to hral ja, tj. start + sezona po startu, celkem tak 2-3 mesice...a pro me je to nuda...jedinej necro feel build je rathma...jinak ses neco mezi monkem a wizzardem+desnej papir na solo...na partu je to zase ultimatni elite a rifft guardian killer a prakticky plni jako jedinej tu funkci z meta party...nicmene na vsechno potrebujes itemy s idealnim rollem, coz je double vopruz, pac kdyz ty rolly spravny nemas, tak ten build nefunguje a ty jsi neustale tuhej+nasranej...na solo temer nulova pouzitelnost...a popravde kdyz jsem pak jel farmu GR, tak jsem u toho normalne usinal...takze za me palec dolu, ale rozhodne to za ozkouseni stoji...nekoho to bavi a jediny teda co se mi na tom vsem libi je design vsech tech serepeticek okolo-spelly, sety, kridla atd.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: je to 9 mesicu. Ne rok :-)

Condemn crus neni zrovna zabavnej build to je pravda.

Tak nezni nic co bych chtel absolvovat ale zkusim.

Co necro stoji to za to ?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    nás s kámošem to zas přešlo (je to tak 3-4 týdny), oba 1100+ para a furt byla sranda, ale pak když hrajete 2 tejdny v kuse defacto denně, běháte GR95-100 na farmu a nepadne vám 2 tejdny item co vás boostne, a že jsem teda rozhodně měl na čem boostovat, ani celej gear jsem neměl v ancientu a věci v ancientu byly podle diabloplanneru stejně v průměru 55% z maxima, primal na sobě nemáte ani jeden, ale 30x vám padne ňákej shit (ok ten kámoš měl na sobě 1) a kolem sebe máte lidi co maj tři a jsou na stejnym para...
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: nekecej, ze uz je to rok, co nehrajes ?!? tomu se mi nechce verit...
    bmw...jop Condemn crusader je na solo docela op, ale ze by to byla zas nejaka ultrapecka bomba si nemyslim...stale mi prijde oproti jinejm classam dost pomalej a neohrabanej ;)
    challenge rift je celkem fine, ale "rychla a nudna" zalezitost...kazdej tejden blizz nahodi jednu sablonu/kulisu podle riftu nejakyho hrace...rozumej, ze maj vsichni k dispozici stejnej paragon, skilly, gear, jako ten vybrany clovek...a jede se na cas, kdyz jsi rychlejsi nez on, dostanes bounty cache s matrosem ... jde to ale jen 1x tydne...pak jsou ruzne ladderboardy kdo je jako nejrychlejsi atp. ale to je o nicem ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Mozna se tento tyden po roce vratim do hry a copak to nevidim. V singlu je nejsilnejsi crus co jsem koukal na ofiko leader. To me tesi.

Mohl by mi nekdo vysvetlit a co jde v tech challenge riftech? Diky
    CUBULA
    CUBULA --- ---
    hledam nekoho na T5+/-1 bounties Olddog#2147
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    nechce nekdo jen tak zahrat?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    J4C0B1M: nevim
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    CHEWBACCA: tam nic nefunguje ne?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Na ps4 hrajete nekdo ? Premyslim ze to rozjedu na konzoli.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Stojí za zhlédnutí.
    Diablo 4 & Overwatch 2 Release Date Revealed? Or Just Nonsense?
    https://www.youtube.com/watch?v=L0UvKsUbqo4&feature=push-fr&attr_tag=dSP9Jv_seiEJcRKC-6

Ve zkratce: Diablo 4 2019
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam