• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Nazdarek, neni tu nekdo online kdo by me boostnul SHC... boost vrátím obratem:)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JJOXER: shift + L
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    muzete postnout buildy co hrajete kolem ty 100+?

ja jsem nekde na 85 a uz je to na hrane s prezivanim... nejake napady? [:

Jjoxer#2403 - Community - Diablo III
    https://eu.diablo3.com/en/profile/Jjoxer-2403/hero/104939937
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: jeste ne,jeste musime pushnout tu 110 :)
    ja jsem vcera rval,ale nakonec jsem 109 solo dal,takze tu 110 dame,at nam tam nesviti nudna 108 :D
    ja uz pak dojizdim na tom,ze kvuli ranged shamanum a sucubam musim zvysit life a armor,takze dmg pak dyl trva. s monkem by to nemel byt problem
    JADE
    JADE --- ---
    jako me dinglo dneska 1800, fakt si nejsem jistej jestli dojedu 2000 a pak se ti na normal rifty pripoji clovek s paragonem 5300 ;) tak si rikam, ze asi potrebuju pauzu ! :S
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    FORTRESS: D III po dokončení příběhu začíná být už jenom planý cosi, bez nápadu, beze smyslu, bez... 800 hodin playtime. Jak to sakra dělaj!? :) žeby...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Koupil si grindovací hru, ale štvalo ho že musí grindit.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KORAL: v tom souhlasim s jednou vetou... "aukce uz nefunguje" :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KORAL: ona taky jednicka a i dvojka byla primarne single, potencial trojky je hlavne v multi. Kazdej co ho bavi.

At zije grind !! :-)
    KORAL
    KORAL --- ---
    CHEWBACCA: Vidíš a já si D3 koupil tenkrát kvůli singl ... multák byl až na druhém místě. Já mám radši příběh, než to bezduché honění itemů a lvl gemů.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Myslim ze o singl v diablu nejde nikomu a jestli jo tak to opravdu nema cenu hrat. Singl kampan je stejna od vydani.

JADE
    JADE --- ---
    SNOO: ja myslim, ze se toho zmenilo opravdu hodne a je to uplne jina hra, nez v dobe, kdy jsi to prestal hrat...naopak d3 zacina teprve endgame a hrat d3 bez Reaper of Souls vyznam teda nema ;)
    SNOO
    SNOO --- ---
    KORAL: ok přesně něco takovyho jse )ne) chtěl slyšet :D
    dík za ušetřenej čas...du hledal instal disky ke dvojce :))
    díky kluci
    KORAL
    KORAL --- ---
    SNOO:
    Aukce už dlouho nefunguje.
    Lidi žene vpřed vidina umístění se v žebříčku.
    Já to hraji s přestávkami. A hlavně sezony a odměnu z nich.

Pokud jsi zaměřený na to být mezi nejlepšími, pak to může být motivace. Ale očekávej, že u toho prosedíš hodiny nezáživného hraní, kdy budeš farmit itemy, aby si se dostal k těm s nejlepšími staty a mohl se dostat do žebříčku.
    SNOO
    SNOO --- ---
    KORAL: co sem to hral já..tak žádny tormenty ani nebyli..když sem koncil s hranim tak pridali paragon levely. co si pamatuju tak sem byl ve třetím aktu na nejtěžší obtížnost.
    je o co stát po dohrání? co vás žene dál aby ste si zlepsovali svoje champy - když to máte dohrany na max? prodej gearu za real prachy? funguje jeste aukce vubec?
    dík
    KORAL
    KORAL --- ---
    ONDRA_PATA: Pokud mu jde o MP, pak je to jiná zábava a ta se dá hrát i bez necra. Pokud jak píšeš nestojí o top :)

SNOO: Dneska není problém nafarmit výbavu za 2 dni a chodit Torment 13 (to je ten nejvyšší) solo na pohodu.
    A ano můžeš hru otevřít i pro ostatní hráče. Jen musíš počítat s tím, že spolupráce je hodně o náhodě na jaké hráče narazíš.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    vubec nejde o singl,je to vsechno o multiplayeru,kterej v parte necrem prinasi hodne.nicmene ne na nejvyssich riftech muzes vpohode hrat bez necra
    SNOO
    SNOO --- ---
    KORAL: ani sem to nedohral na tu třetí obtížnost...pouze za toho woodoo championa...funguje to stale tak že když chci mužu otevřít hru pro ostatni hráce na MP?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam