• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    vcera jsem jel rathma runy,super,ale... asi po hodine hry se mi pak zaclo stavat,ze jako znecro mi chvilema necastil devour ani sipky.proste jakoby nejaky zpozdeni.pak se to zas po cca 3 vterinach rozjelo.
    latence v poradku,zadny jiny lagy,komp vsechno stiha (zkusil jsem dat detaily na minimum). zkusil jsem to i pres autocast a prislo mi to jeste horsi,musel jsem to mackat i tak,ikdyz tedy ne tak casto,ale “blblo” mi to stejne.
    nevi nekdo o problemu?
    NJORL
    NJORL --- ---
    No ja jsem si o vikendu po 9ti mesicich zase zahral. 128 4 men a 100 solo s DH. Furt je to zabavne ale jsm rad za vsechny veci co jsem stihl za tu pauzu. :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ale tak kdyz to ctu. dostal jsem zas na diablo chut :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JADE: ja vim, proto jsem to na zacatku nebrzdil :)
    JADE
    JADE --- ---
    jojo wow je pro me uzavreny tema ;) sry...
    skoda ze uz ani to diablo tu nikdo moc nehraje ! :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    Debatu o wowku muzeme presunout do wow auditka, kdyby mela pokracovat. Dik :)
    JADE
    JADE --- ---
    BARTUC: jeste na okraj musim podotknout, ze jsem se spis venoval pvp nez pve...a to se s tim, co je ted neda opravdu srovnavat...myslim tim pvp pred a ted...mno a pve vlastne taky ne...kdyz jsi chtel na TBC do black templu tak si musel minimalne mesic az dva delat prequest abys vubec mohl do nizsich raidu, ktery si pak musel raidovat pul roku, aby jsi se do BT vubec mohl podivat dovnitr...tj. zase se to neda srovnavat ! :P zadne picoviny jako "mythic" obtiznost si vubec npotreboval ;)
    JADE
    JADE --- ---
    BARTUC: no pro me, co nad tim stravil fakt hodne casu je tohle prave o nicem...kazdej noob je ted OP a nemusi pro to nic udelat...;S ani vylezt z mesta k sumoning stounu, proste tezka nuda ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JJOXER: prave ze to uz davno neni pravda, v guilde mame lidi, kteri loguji jen na raid 3x tydne a jsou schopni drzet krok s lidma, co u toho sedi casto, vcetne mythic contentu. Pokud hrajes jednu postavu, tak ti imho staci tak 5 hodin tydne a jsi kompetetivni, ale to je do jiny diskuse :-)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    BARTUC: to je prave duvod proc to nehraju (: pokud clovek chce aspon trosku neco delat, musi hrat desitky hodin tydne a pravidelne. Diablo nebo LoL jde zapnout kdykoli s tim ze diablo jde i kdykoli utnout a clovek tim nikoho neposkodi.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: ja jsem teda ve svete wow novackem, hraju od poloviny WoD a nevim co lidem chybi, nebo co "neni ono". Muzu porovnat jen WoD a Legion a ja se teda v Legionu kralovsky bavim. Hra je zabavna, je tam plno contentu a za tu dobu co legion bezi jsem jeste nezazil okamzik, kdy bych se nudil. Chapu, ze lidi co to hrajou od vanily a jsou zvykli na neco jinyho, hra se notne zjednodusila a posunula se, ale imho je to porad skvela hra a rozhodne se vyplati ji hrat. Uz jen z toho duvodu, ze u toho clovek nemusi travit tolik casu aby byl schopen ji hrat na top urovni.
    JADE
    JADE --- ---
    no zajimala by me aktualni cisla kolik lidi to vlastne hraje...podle me to bude stale cislo, ktery by lecktery hry mohly zavidet...
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    PETRPEDROS: mohl sis zaplatit levelovani v cine, vyslo by te to lip... mozna by za tebe zvladli hrat i tem Grim Dawn ;)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    12h

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    :-))))))
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Já si to koupil, kámoš mi pomohl s levelováním a všechny postavy na max i s legendrádními předměty cca 12 hodin... Od té doby hraju Grim Down
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JJOXER: vsichni co si to kolem me koupili, drtej online doted.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Diablo III bylo vyvinute jako one-off revenue hra. Blizzard dostane penize za prodej a tim to pro ne hasne.

A presne tak to i dopadlo, vetsina lidi si to koupila, prosla kampan a cau.
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    JADE: vidis, presne to me totalne nebavilo ... ty super vysokoy rifty. No, proste to tak mam :)
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: no jestli neco ztratilo svoje kouzlo a "uz to zkratka neni ono", tak je to prave WoW :S popravde nemam chut ani kupovat nejak novy datadisk a to at uz aktivne nehraju nejmene 2 datace, tak jsem vzdycky alespon na "test" udelal...uz to ono ani nikdy nebude, zkratka to hosi prekombinovali...

ENDER: o tom zadna... ;D ale byla to i zabava krom toho utrpeni, ne ze ne ! :D takovy stary dobry AV na 6 hodin jedna hra za par honoru, to uz se ti taky dneska nestane ! :D

FIREBIRD: muzu jen ze zvedavosti...co ti konkretne na hre "chybi" ? na d3 je super to, ze vlastne ne vsechny jeji taje a kouzla vyplynou na povrch pri prvnim, nebo kratkem, nebo casual hrani...plnej potencial poznas v poradny staly parte, s nejakym tim uz nafarmenym gearem a paragonem, kdy se zkratka snazis zajet co nejvyssi rift s co mozna nejvyssi dokonalosti...potom to ma grady...kazdopadne to na public games s nizkym paragonem bohuzel nezazijes ;[
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam