• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    DIOM
    DIOM --- ---
    VESPER_INDIGO: díky! ..mrknu na to
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    DIOM: zkus hrát takový ty indie věci jako Crimsonland, Shadowgrounds, Evil Invasion atp... Je to už jinde než Diablo alike, ale mohlo by tě to taky bavit.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Ahoj, mám dotaz nejlépe na DH hráče co se vlastně děje při zapnutí Vengeance. Přijde mi, že si hra typ dmg a tudíž i bonusy určuje nějak jak se jí chce :)

Základ buildu je lightning damage Ricochet Impale. Zbraň má přidaný lightning, nárameníky i quiver maj bonus na lightning...

1) Zapnu Vengeance s lightning runou (Dark Heart) a dávám cca 45-55 miliard dmg na critical
    2) Zapnu Vengeance s physical runou (Side Cannons) a dávám většinou nad 60 miliard dmg na critical.

Nerozumím tomu, že ačkoliv Side Cannons je silnější než Dark Heart o nějakých 120 procent, tak by přece měly uplně přestat fungovat přidané bonusy na lightning ze všech itemů. Dmg by měl spadnout řády dolů a ne být o něco větší. Vysvětlete mi prosím někdo, co je tady špatně nebo čemu nerozumím?

Též by mě zajímalo, jaktože při Vengeance přestane Richochet ricochetovat, ačkoliv po straně viditelně letí ty dva přidané, slabší Impale projektily. Ale to je už vedlejší.

Snad je mi rozumět. Když tak se to pokusím říct jinak.
    ENDER
    ENDER --- ---
    DIOM: dulezity jsou dostatecne dlouhy prestavky a pro me taky mit s kym hrat...
    DIOM
    DIOM --- ---
    Mám teď poslední dobou zase nějaké ARPG choutky...projel jsem komplet Titan Quest AE i s Ragnarok DLC a pořád pěkný, i když Ragnarok slabší než jsem doufal. Znovu jsem dohrál základ Grim Dawn a taky dobrý, ale tam mi moc nesedí zasazení hry do příběhu. Jinak je to hra skvělá, jen tak nějak nesympatická. No a pak jsem si pustil D3 a Necromanta na season, abych začal s čistým štítem. Rozehrál jsme pěkně poctivě story mod a musí se nechat, že přes všechny zjednodušení oproti předchozím hrám, je to čupr hra. To je celý. .)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: to je proste shit.jak ma parta pak fungovat...navic vypada jak kreten,kdyz negeneruju globy,protoze blizz :D
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: nikdy poradne nevis, co se deje na blizzardik serverech a linkach...takze rikam, ze pokud to je jeden vecer a problem nepretrvava, je to "normalni" a neresil bych to ;D me se teda ty speedy lagujou standartne furt...kdyz je hodne mobek a otevrena mapa, tak se to nekdy sprajcne uplne ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: hele ale ze by to byly lagy jako klasicky co znam,to vubec.mne to prislo jako by nemel z ceho castit,ale na zemi toho byla fura.mozna fakt lag,ikdyz ostatni nic takovyho nepozorovali
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: ty rathma speedy se pri velky densite zalugujou at chces nebo ne...je to jak s WD...dodnes to neni opraveny...proste to zalaguje server a hotovo...latence je vlastne jen "ping" na server, tu ti to bude ukazovat v tu chvili dobrou...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    vcera jsem jel rathma runy,super,ale... asi po hodine hry se mi pak zaclo stavat,ze jako znecro mi chvilema necastil devour ani sipky.proste jakoby nejaky zpozdeni.pak se to zas po cca 3 vterinach rozjelo.
    latence v poradku,zadny jiny lagy,komp vsechno stiha (zkusil jsem dat detaily na minimum). zkusil jsem to i pres autocast a prislo mi to jeste horsi,musel jsem to mackat i tak,ikdyz tedy ne tak casto,ale “blblo” mi to stejne.
    nevi nekdo o problemu?
    NJORL
    NJORL --- ---
    No ja jsem si o vikendu po 9ti mesicich zase zahral. 128 4 men a 100 solo s DH. Furt je to zabavne ale jsm rad za vsechny veci co jsem stihl za tu pauzu. :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ale tak kdyz to ctu. dostal jsem zas na diablo chut :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JADE: ja vim, proto jsem to na zacatku nebrzdil :)
    JADE
    JADE --- ---
    jojo wow je pro me uzavreny tema ;) sry...
    skoda ze uz ani to diablo tu nikdo moc nehraje ! :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    Debatu o wowku muzeme presunout do wow auditka, kdyby mela pokracovat. Dik :)
    JADE
    JADE --- ---
    BARTUC: jeste na okraj musim podotknout, ze jsem se spis venoval pvp nez pve...a to se s tim, co je ted neda opravdu srovnavat...myslim tim pvp pred a ted...mno a pve vlastne taky ne...kdyz jsi chtel na TBC do black templu tak si musel minimalne mesic az dva delat prequest abys vubec mohl do nizsich raidu, ktery si pak musel raidovat pul roku, aby jsi se do BT vubec mohl podivat dovnitr...tj. zase se to neda srovnavat ! :P zadne picoviny jako "mythic" obtiznost si vubec npotreboval ;)
    JADE
    JADE --- ---
    BARTUC: no pro me, co nad tim stravil fakt hodne casu je tohle prave o nicem...kazdej noob je ted OP a nemusi pro to nic udelat...;S ani vylezt z mesta k sumoning stounu, proste tezka nuda ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JJOXER: prave ze to uz davno neni pravda, v guilde mame lidi, kteri loguji jen na raid 3x tydne a jsou schopni drzet krok s lidma, co u toho sedi casto, vcetne mythic contentu. Pokud hrajes jednu postavu, tak ti imho staci tak 5 hodin tydne a jsi kompetetivni, ale to je do jiny diskuse :-)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    BARTUC: to je prave duvod proc to nehraju (: pokud clovek chce aspon trosku neco delat, musi hrat desitky hodin tydne a pravidelne. Diablo nebo LoL jde zapnout kdykoli s tim ze diablo jde i kdykoli utnout a clovek tim nikoho neposkodi.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: ja jsem teda ve svete wow novackem, hraju od poloviny WoD a nevim co lidem chybi, nebo co "neni ono". Muzu porovnat jen WoD a Legion a ja se teda v Legionu kralovsky bavim. Hra je zabavna, je tam plno contentu a za tu dobu co legion bezi jsem jeste nezazil okamzik, kdy bych se nudil. Chapu, ze lidi co to hrajou od vanily a jsou zvykli na neco jinyho, hra se notne zjednodusila a posunula se, ale imho je to porad skvela hra a rozhodne se vyplati ji hrat. Uz jen z toho duvodu, ze u toho clovek nemusi travit tolik casu aby byl schopen ji hrat na top urovni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam