• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    D2 remaster je davno oznameny. Tak jedine to. Ale zname Blizz. Ten planuje na leta dopredu

Karty tezko, delat si konkurenci ve vlastnim bazenku je blbost
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MEMORY: nerekl bych :-)

Kazdopadne pujde bud o remake D2 a nebo o D4 a nebo je to jen marketingovej tah na podporu stavajicich diablo her :-D
    JADE
    JADE --- ---
    jste vedle ;D budou to diablo karty ala HS ! :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    MEMORY: Ja osobne bych teda uvital sci-fi mmocko. Ale spis bych tipnul D4. Precije ne D3 mela mit dva datadisky, od toho se upustilo a imho odstraneni AHcka nebyl uplne dobry krok. Populace je na bodu mrazu a jediny kdy je tam vic lidi je na zacatku sezony
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    porad si rikam, zeby Diablo Online? WoWku uz tak nejak dochazi dech
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Dungeon Artist, Diablo - Art/Animation/Sound - Blizzard Careers
    https://careers.blizzard.com/en-us/openings/oNiH7fwD
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: tam uz je tlacitko na bota,ne? :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Porid nejakou za desitku a das rekord. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: tak mám na zkoušku https://www.alza.cz/connect-it-evogear-d3968922.htm
    musim říct, že jsem takovej rozdíl nečekal. měl jsem nějakou Logitech pár let starou, ale jinak skvělou (v tý době slevněná na 1200,-) neherní.
    solo gr100 průměrně o 2 minuty rychlejší, gr105 minimálně o minutu.
    ty klávesy prostě fungujou :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ONDRA_PATA: Hlavní je kolik za ní chceš dát? Je tu na to auditko, at tu nejedem ot [ Kdo ma jakou mys a klavesnici ... aneb zarizenicka ke komunikaci s pocem ]
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    J4C0B1M: v podstatě jen D3. sere mě, jak někdy se tlačítko na půl vteřiny sekne nebo špatně domáčkne. plus docela využiju podsvícení, abych zbytečně nesvítil lampičkou.
    a ten anti-ghost, v tomhle případě spíš n-key rollover, mě celkem láká
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ONDRA_PATA: podle toho co hraješ, pokud jen D3, tak možná se uleví ruce z ňákýho důvodu lepšího rozložení a líp se ti bude spamovat, ale když budeš hrát např. Osu! (hra kde je asi největší důraz na kvalitní klávesnici), tak tam ten rozdíl poznáš hned.
    KORAL
    KORAL --- ---
    ONDRA_PATA: Mám Logitech G910 a dle mě nepoznáš. Já to nepoznal a to jsem měl tu nejlevnější klávesku co byla ne trhu za 300,-. Přešel jsem kvůli podsvícení a komfortu, který mi ten Logitech nabízí.
    Ale pokud ti jde o ghost, tak to je jen reklama dle mě. A ty tlačítka mechanická. No jsou hlučná a poznáš, že je mačkáš. Je to oproti membráne trochu rozdíl. Ale nic zásadního.

Je to jen můj názor.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    kolik z vás hraje na herní klávesnici? je to velký rozdíl?
    chci si pořídit, ale nic šílenýho. jsem zvědavej na mechanický tlačítka a ten anti-ghost, jak to vlastně v praxi člověk u hraní pozná.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    FORTRESS: kk, díky.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Si to dej do D3planneru
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    MAESTRO_007: no ono... když jsem před časem změnil na zbrani damage z Holy na Lightning (a už jinak měl všechny bonusy na něj), zaznamenal jsem při Impale změnu damage asi takovou jako kdybych ...střílel proti baráku AKčkem a pak si vzal rychlopalnou bazuku. Nepamatuju si co všechno jsem ještě změnil, to je fakt no, ale moc už toho myslím nebylo.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    JADE: jo, to dává smysl. Včetně toho, že ty rockets jsou zanedbatelný dmg.

Co mi nedává pořád smysl je ta matematika:

1) součet všech bonusů na lightning damage včetně runy na Vengeance je 87 procent
    2) Side Cannons na Vengeance na první zásah potvory rockets cca 55-75 miliard damage
    3) Dark Heart na Vengeance cca 37-50 miliard damage

Ale už se mi z toho motá hlava kolem, tak prostě asi pojedu empiricky a kašlu na počty a tobě děkuju za snahu mi to osvětlit :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    element na zbrani by mit nemel zadnej,pouze pokud tam ma clovek primo +% ele dmg
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: add1) taky jsem nikdy nevidel resit jaky element ma kdo na zbrani. myslim ze to vliv nema a kdyz jo tak naprosto minimalni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam