• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    WRATA: top solo push je ale condemn, ne?
    WRATA
    WRATA --- ---
    MR_DAN: Kapitan Amerika neni pomalej nikdy ;)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    BARTUC: a neni v tech GR pomalej? jako srovnavam s corpse lance necrem, ale i s prihlednutim k tomu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak jsem poprve zkusil neco jinyho nez monka. Vybral sem si crusse aniz bych vedel o co jde a celkem prdel. Nasledne sem zjistil, ze v s14 je to top solo push char a uplne chapu proc :-D v GR 70 (vim, je to malo, ale pro me je to az dost) jen proste bezim a mackam co sviti a ono to kolem me vsechno umira jak nic :-D A to mam v podstate jen zkompletovanej set a F&R a nic k tomu a kraji to strasne :-)
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    hraje nekdo diablo na PS4? koupil jsem ve sleve a tuto sezonu rozjel na ps4
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    nekdo prutah sc leader ted?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    "New, Unannounced Diablo Project" Confirmed; Diablo 3 Themed Seasons revealed, and more...
    https://www.youtube.com/watch?v=ZcLpqJD_s2c
    KORAL
    KORAL --- ---
    D3 mě bavila. Čekal jsem, že ji budou držet při životě datadiskama a budou z nich platit i další vývoj. Aktuálně dotují z vlastní kapsy online servery. Jasně nemuseli je dělat, ale není to špatná věc proti cheaterům.

Už mnohokrát sem zvažoval rozjet si postavu od základu a projet si celý příběh. Ale vždy když jsem to zkusil, mě to rychle přešlo.
    Jak člověk zná už tu mechaniku a ví co dokáže na vyšších lvl, tak ho to dole, tedy mne nebaví ... Ale když jsem s D3 začínal, tak jsem si sinl užil a bylo super to objevování. Ted už není co objevovat, pro mě je D3 už celá prošlá a nějaké úpravy v gearu, nebo změněná mapa, už mě neberou.
    Proto nové D4, kde bude zase co objevovat a bude k tomu i příběh. celá serie Diabla pro mě vždy byla o příběhu. Až pak o multáku.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    tam je spíš problém už ten engine a backend. sice už to několikrát předělávali, ale prostě je to už hodně zastaralé a omezuje to i je, nejen hráče.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: no prave. mne by treba nevadilo 10$/mesic a porad se snazit o nejaky invence. ja jsem proste spokojenej na to moje obcasny hrani a d4 nepotrebuju, ale je mi jadny, ze spousta lidi uz v tom nic nevidi a tak si novou hru prejou
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Hele dali nam x tisic hodin zabavy za cca 100 usd. Imho to skoro ani neni vydelecnej business
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: nevidim duvod pro sebe :) je jasny,ze blizz na tom nijak nevydelava a tak zacinaj byt chudi
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Protoze D4 musi mit novej financni model
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja jen asi nevidim ten duvod,proc by melo bejt d4. proc to neni reseno datadisky jako wow (wow jsem nikdy nehral,neznam detaily). predpokladam,ze u wow je kazdy datadisk jako novy dil protoze online?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ja myslim ze je zbytecny cokoli resit ohledne dalsiho dila :) cekam na Gamescon a nasledny Blizzcon, kde to bude proste odtajneny ! :D

PS: Themed Season je maly + , aspon neco ze :-)

WRATA
    WRATA --- ---
    ONDRA_PATA: Imho by to po tech zkusenostech co maji z D3 nebyl takovy problem. Pamatuju si jak jsem s monkem musel farmit inferno A1 protoze na A2 sem nemel dostatecnej gear
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: myslim, ze neni duvod k zadny panice...vzhledem k tomu, jak dlouho d3 vubec vychazelo ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja se proste porad bojim toho,ze kdyz vyjde d4, tak bude v dobre hratelny forme az tak za dva roky.jakej kus muselo d3 ujit,aby se nejak vyladilo...
    chapu,ze by to spousta lidi uvitala,ale to mam jako vsechno za tech 6 let jen tak smazat? (jj vim,d3 budu moct hrat furt)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JADE: staci kouknout na Path of Exile kam se zanr "diablovek" da dostat :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Jelikož D3 nemá pro blizz díky zrušení RMAH žádný konstantní revenue a obhajovali to stylem "nevadí nám to, budeme hru udržovat při životě, jsme přeci Blizz" tak bych se nedivil kdyby to bylo Diablo 4 bez nějakých velký změn. Jen prostě pro lidi co si koupili trojku a dohráli jí jednou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam