• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: no prave. mne by treba nevadilo 10$/mesic a porad se snazit o nejaky invence. ja jsem proste spokojenej na to moje obcasny hrani a d4 nepotrebuju, ale je mi jadny, ze spousta lidi uz v tom nic nevidi a tak si novou hru prejou
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Hele dali nam x tisic hodin zabavy za cca 100 usd. Imho to skoro ani neni vydelecnej business
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: nevidim duvod pro sebe :) je jasny,ze blizz na tom nijak nevydelava a tak zacinaj byt chudi
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Protoze D4 musi mit novej financni model
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja jen asi nevidim ten duvod,proc by melo bejt d4. proc to neni reseno datadisky jako wow (wow jsem nikdy nehral,neznam detaily). predpokladam,ze u wow je kazdy datadisk jako novy dil protoze online?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ja myslim ze je zbytecny cokoli resit ohledne dalsiho dila :) cekam na Gamescon a nasledny Blizzcon, kde to bude proste odtajneny ! :D

PS: Themed Season je maly + , aspon neco ze :-)

WRATA
    WRATA --- ---
    ONDRA_PATA: Imho by to po tech zkusenostech co maji z D3 nebyl takovy problem. Pamatuju si jak jsem s monkem musel farmit inferno A1 protoze na A2 sem nemel dostatecnej gear
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: myslim, ze neni duvod k zadny panice...vzhledem k tomu, jak dlouho d3 vubec vychazelo ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja se proste porad bojim toho,ze kdyz vyjde d4, tak bude v dobre hratelny forme az tak za dva roky.jakej kus muselo d3 ujit,aby se nejak vyladilo...
    chapu,ze by to spousta lidi uvitala,ale to mam jako vsechno za tech 6 let jen tak smazat? (jj vim,d3 budu moct hrat furt)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JADE: staci kouknout na Path of Exile kam se zanr "diablovek" da dostat :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Jelikož D3 nemá pro blizz díky zrušení RMAH žádný konstantní revenue a obhajovali to stylem "nevadí nám to, budeme hru udržovat při životě, jsme přeci Blizz" tak bych se nedivil kdyby to bylo Diablo 4 bez nějakých velký změn. Jen prostě pro lidi co si koupili trojku a dohráli jí jednou.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JADE: me by nevadila modovatelnost...
    JADE
    JADE --- ---
    mno pojdme si polozit otazku...ja osobne i uplne nedokazu predstavit, co by diablo4 melo prinest jako noveho, co bi treba nepokryl datadisk...grafiku asi moc ne, styl hrani asi taky ne...max nejake to pvp ?! mrzelo by me kdyby d4 bylo d3 v novym kabatu bez inovaci...nadruhou stranu, nevim jake by ty inovace mely byt, nebo jake bych chtel aby byly...co by to melo prinest ?!
    KORAL
    KORAL --- ---
    Doufám, že D4 ;-)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    D2 remaster je davno oznameny. Tak jedine to. Ale zname Blizz. Ten planuje na leta dopredu

Karty tezko, delat si konkurenci ve vlastnim bazenku je blbost
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MEMORY: nerekl bych :-)

Kazdopadne pujde bud o remake D2 a nebo o D4 a nebo je to jen marketingovej tah na podporu stavajicich diablo her :-D
    JADE
    JADE --- ---
    jste vedle ;D budou to diablo karty ala HS ! :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    MEMORY: Ja osobne bych teda uvital sci-fi mmocko. Ale spis bych tipnul D4. Precije ne D3 mela mit dva datadisky, od toho se upustilo a imho odstraneni AHcka nebyl uplne dobry krok. Populace je na bodu mrazu a jediny kdy je tam vic lidi je na zacatku sezony
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    porad si rikam, zeby Diablo Online? WoWku uz tak nejak dochazi dech
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Dungeon Artist, Diablo - Art/Animation/Sound - Blizzard Careers
    https://careers.blizzard.com/en-us/openings/oNiH7fwD
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: tam uz je tlacitko na bota,ne? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam