• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JJOXER: monk ftw. imho nezjabavnejsi char ve hre. Navic sup monk je taky bozi. Byl jsem s kamosema GR 111 a pecka :-) Tusim rank 800 ve 4manech
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    aha, jak jak jedu singlplayer, mam vsechny veci postaveny na "pridavani zivota za sekundu" + doplnovani zivota za zasah + skilly barbara na zivot a obranu. Ve finale tak stojim proti davu nepratel / bossovi jemne mi problikava posledni cca petina - ctvrtina livebaru, jak se doplnuji zivoty a ja je pomalu ohlodavam... Na nejakou ctvrtou - patou obtiznost (z hlavy nevim, jak se volaj) je to nuda, protoze mi to nic nedela a ja je hlodam strasne pomalu. Zatim jsem nenasel moc veci, ktery by se daly nejak rozumne kombinovat - ten autoheal mi prijde nejlepsi.
    - Mam se tedy na co tesit a chapu spravne, ze jsem si zatim tak jen smocil palec v mori ? Takze farmit vybaveni, tavit ho a hrat loterii, co mi kovar vykrafti lepsiho, pripadne, co tam na tom ta zenska dokaze zmenit ? Da se z toho vymackat vic nez 70 lvl. ? Pise mi, ze uz ho nemuzu vic vyskolit...
    RIVEEK: to ne, tady je to postaveny na equipu, skilly se levelit nedaji. Uzasny na d3 je to mnozstvi kombinaci equipu a skillu. Cloveka to nuti s kazdym novym kouskem vybavy prestavet build a hrat to trochu jinak.

imho lepsi system.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    RIVEEK: skilly interaguji s itemy a gemy, veci co se da vymyslet je dost.

Dal si potom muzes vymazlit build rerollovanim itemu a hledanim dokonalych properties.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    AVATAR: myslím přidávání bodů do konkrétní vlastnosti/skillu a přímé synergie z pasivních skillů, jako to bylo v D2
    tady mám skill, k němu runy, případně lehkou synergii z pasivky, ale nemůžu přihazovat body na konkrétní skill a zvyšovat ho dle libosti - nebo se ta možnost otevře časem v další fázi hry ?
    RIVEEK: jak nejdou maxovat buildy? Dyt vovovotom to je :)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Ja jel ve dvou sezonach monka (zatim muj nejoblibenejsi char je bell monk)
    sezonu archon wizarda
    sezonu vsechny cruss buildy s focusem a condemn
    a ted zkousim barbariana, aktualne farmim sety abych prozkousel buildy, tak mam logicky raekors (seasonal) HoTA build, kterej je musim rict oproti nemobilnimu crusaderovi dost zabavnej
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    tady taky jeden D3 dummy :-D - sakra vy mě bajtíte, já se k tomu D3 na Xboxu dokopal teprv nedávno, došel základní dějovou linii s barbarem na 70 lvl. a tenhle týden zkusil Crusadera - je to pro mě spíš taková okrajová oddychovka, když nechci hrát nic náročnýho a potřebuju jen tupě mlátit davy potvor. Přiznám se, že mě to moc nechytlo, protože proti dvojce nejdou maxovat konkrétní buildy, ale jak to tom teď píšete... ;-)
    - hádám, že na multiplayer na Xboxu One je potřeba mít nějaký ten placený gold live účet, nebo jak tomu říkaj... ?
    SITH: na pc nende splitscreen :)
    SITH
    SITH --- ---
    KASUMI: škoda že nejste na PC .)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ted se k tomu par dnu nedostanem, ale az, tak si te tam najdu
    gtag: "KasumiShinzawai"
    KASUMI: kdybyste chteli tretiho partaka, na xboxu mam nick "Cali McAloud"

to plati pro vsechny. xbox mam teprve chvili a tudiz malo kamaradu :)
    SITH
    SITH --- ---
    KASUMI: tak super. To už můžeš dávat potřebné skilly podle equipmentu, respektive hledat takový equipment, abys vybrané kombinace kouzel a skillů použila pro vyšší obtížnost
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    diky diky vsem :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    (jestlï je teda bilej max 70..)
    AVATAR: koukam jsem na mobilu pomalej :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SITH:bilej lvl max, modrej cca 20
    SITH
    SITH --- ---
    KASUMI: level jsou ty bílé levely, paragon jsou modré levely :) když to hrajte ve dvou, přidejte k sobě další 2 a ve 4 toho nejenom že zvládete víc, ale zvýší se i zábava a nutnost spolupráce. Pak už prostě musíš jet např. dva tři buildy pro každou postavu, ostatsní skilly nemají smysl a nehrají se. Na vyšší úrovni se jeden build už jen jeden, např.
    KASUMI: hele kampan d3 je jen tutorial. Hra zacina az se setama a farmou legendarek se schponostmi hodicimi se do buildu.

V podstate je ve hre vybava, ktera ti z prumernyho skillu udela skill skvelej. A pak ti padne dalsi, kterej ten skill jeste posili a takhle sbiras a sbiras, dokud nemas idealni vybavu. Coz nekterym zabere i roky, nez je to prestane bavit (nebo si udelaj rodinu :)

Season je jednoduse sezona - zacnes hru s novou postavou od znova. Vyhody - je to super prilezitost rozjet to od zacatku, v ramci sezony mas urcite cile za jejichz splneni dostanes odmenu a je snazsi sehnat partu na tve urovni. Jo a je vetsi zabava, kdyz ti po kazdym riftu padne nejaky upgrade, nez kdyz ti padne jeden z padesati :)

Po dohrani kampane jsou hlavni tri mody:
    1) bounties - plnis questy. Za to dostavas material na praci s kanais cube, ktera ti vylepsuje vybavu
    2) rifts - zabij dostatecnej pocet nepratel, aby se objevil boss. Krome toho, ze tam pada vybava za to dostanes klice k greater riftu.
    3) greater rifts - vyzva d3. Mas omezeny cas na to, aby ses probojovala k bossovi, z ktereho pada vybava. Zatimco obtiznost ostatnich hernich aktivit je dana obtiznosti co si nastavis pri spusteni hry, u gr neni obtiznost omezena a kdo zvladne nejtezsi, je nejlepsi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam