• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HALCYON: jasny :)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    AVATAR: Pls. Nenašel by sis na mě večer a neporadil co dál s mým monkem? :)
    AVATAR: huh uplne jsem zapomel na augmentaci

pokud mas ancient legendary, muzes ji jeste vylepsit. Na konci gr vzdy levelujes specialni gemy. Kdyz je vylevlis tusim minimalne na 30, pridas klasickej nejvetsi gem a kousek ancient vybavy, pribude na ni lvl specialniho gemu * 5 atributu podle barvy. Takze treba za lvl 30 special gem a 1 zelenej dostanes na vybave +150 dex.
    RIVEEK: Je spoustách zdroju, jak vybavu ziskat a vylepsit.

1) Kadala - za blood shardy u ni muzes nakupovat vybavu, brneni je za 25 shardu, takze jich muzes oticit fakt dost. Obcas prijde hneda, obcas setovka a kdyz ma naladu, da i ancient :)

2) canais cube
    - upgrade ze rare (zluty) na legendary (hnedy) - stoji to jen zakladni materialy. Toc hlavne zbrane, prsteny, amulety - to co je u Kadaly drahy
    - pretoceni hnedych - proste dostanes ten samy predmet, jen s jinymi staty. Obcas to da ancient. Je to pomerne drahy, takze spis az na lov ancient vybavy.
    - zamena setovky - strcis do toho treba setovy boty, co mas dvakrat a zmenis to na kalhoty, co nemas. Skvely do zacatku, kdyz skladas sety
    - konverze gemu - vrazis do toho 9 zlutych gemu co nepotrebujes a vytahnes 9 zelenych, co jo. Gemy jsou dost dulezity, takze si udelej co nejdriv 5 svyho hlavniho atributu, 1 diamant do helmy a do prstenu a necku strc specialni, co padaj v gr.

3) puzzle ring
    Obcas padne puzzle ring, kterej umi otevrit portal do vaultu, kde je hafo penez, gemu a vybavy. Obcas se portal otevre i po zabiti goblina a obcas to neni vault, ale ponici. Kazdopadne pred temahle eventama nasad broken crown a pridel si paragony do gold dropu. Vyplati se.

4) klice
    Po mape jsou tri wardeni, kteri dropuji klice. Kdyz mas vsechny tri, muzes spustit eventy, kde bojujes proti bossum. Vysledkem je material, ze ktereho muzes vyrabet hellfire bizuterii. Hlavni je hellfire amulet, ktery se vyrobi s nahodnym pasivnim skillem.

5) enchanting
    u cikanky ve meste muzes menit jeden atribut na vybave. Takze treba vymenis vitalitu za crit. Tihle je ladici nastroj, bez ktereho by bylo takrka nemozne slozit treva vybavu specializujici se na redukci cooldownu.

Jen upozorneni - obcas psda tzv. gift, kterej ti na zbran prida socket. Takze pokud ti padla supr zbran bez socketu, nech si ji a po aplikaci giftu to bude megasupr zbran :)
    Jo u toho monka jsem si udelal prima farmici mod, kde jsem obetoval 120% dmg na ukor in-goem, takze jedu po mape s nulovym cd na dash. Fakt rychlost, dokud clovek nachazi elity :)
    LIDDA: mno ja bych neco seskladal tady :)

kazdopadne vcera jsem. to vytah na cca 480. Zatim jsem dal gr83, ale jeste jsem nedosahl limitu, nejak upgraduju postavu rychlejc, nez farmim klice.

jedu teda fire wol monka a je to ficak. t13 krajim rychlosti blesku, nebezpecny situace resim mimo obrazovku. Je to proste easy mod.

Zatim padly dva ancienty (setovky ramena a rukavice), ale jeste nemam vylevleny gemy, takze augmenty zejou prazdnotou.

A rozjel jsem season dh. Uz jsem ho dlouho nehral. Jsem zvedavej, jak to na gamepadu pujde :)
    JADE
    JADE --- ---
    LIDDA: na farmu a do gr 90 je superfast vyrs archon wizzna...jinak celkem nuda, souhlas ! :S
    LIDDA
    LIDDA --- ---
    Aha tak parada diky, ty chaty zkusim.
    V klanu jsem, ale je nas tam tak pomalu, ze se sotva potkame online, tak to beham nejcasteji solo. Joo s monkem to litalo jinak v s13, ted mam wiznu a prijde mi strasne pomala, tak prave zneuzivam public na rychly farmeni paragonu :P
    JADE
    JADE --- ---
    LIDDA: existujou clany, comunity chat (treba"NonSeasonal GR100s"), kde se zenes partu na urovni celkem rychle...
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    LIDDA: na solo nepotrebujes partu a zadny cejani neni (: jinak na dobry party je tam ten socialni element, myslim se to jmenuje klany
    LIDDA
    LIDDA --- ---
    Ty GRifty to je peklo, kdyz jde clovek solo na public :-/ Hodinu se ceka na partu dokud nebude mit alespon trosku prijatelnej setup. Nebo hledate partu treba v ingame chatu, kdyz zrovna nemate nikoho online?
    Nebylo by od veci mit tam moznost nejakyho group finderu jako v LoLku, jinak uz by sel asi jen postih za leavnuti a s tim by to asi daleko nedoslo xD
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ONDRA_PATA: jup, diky za info. A protoze lode hraju az v patek, hezky si to vecer zapnu a podivam se na to. To zas budou deti pindat :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    RIVEEK: kovar ti nic lepsiho neda, musis najit canais cube a v ni “tocit” ze zlutech itemy legendy :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JJOXER: monk ftw. imho nezjabavnejsi char ve hre. Navic sup monk je taky bozi. Byl jsem s kamosema GR 111 a pecka :-) Tusim rank 800 ve 4manech
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    aha, jak jak jedu singlplayer, mam vsechny veci postaveny na "pridavani zivota za sekundu" + doplnovani zivota za zasah + skilly barbara na zivot a obranu. Ve finale tak stojim proti davu nepratel / bossovi jemne mi problikava posledni cca petina - ctvrtina livebaru, jak se doplnuji zivoty a ja je pomalu ohlodavam... Na nejakou ctvrtou - patou obtiznost (z hlavy nevim, jak se volaj) je to nuda, protoze mi to nic nedela a ja je hlodam strasne pomalu. Zatim jsem nenasel moc veci, ktery by se daly nejak rozumne kombinovat - ten autoheal mi prijde nejlepsi.
    - Mam se tedy na co tesit a chapu spravne, ze jsem si zatim tak jen smocil palec v mori ? Takze farmit vybaveni, tavit ho a hrat loterii, co mi kovar vykrafti lepsiho, pripadne, co tam na tom ta zenska dokaze zmenit ? Da se z toho vymackat vic nez 70 lvl. ? Pise mi, ze uz ho nemuzu vic vyskolit...
    RIVEEK: to ne, tady je to postaveny na equipu, skilly se levelit nedaji. Uzasny na d3 je to mnozstvi kombinaci equipu a skillu. Cloveka to nuti s kazdym novym kouskem vybavy prestavet build a hrat to trochu jinak.

imho lepsi system.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    RIVEEK: skilly interaguji s itemy a gemy, veci co se da vymyslet je dost.

Dal si potom muzes vymazlit build rerollovanim itemu a hledanim dokonalych properties.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    AVATAR: myslím přidávání bodů do konkrétní vlastnosti/skillu a přímé synergie z pasivních skillů, jako to bylo v D2
    tady mám skill, k němu runy, případně lehkou synergii z pasivky, ale nemůžu přihazovat body na konkrétní skill a zvyšovat ho dle libosti - nebo se ta možnost otevře časem v další fázi hry ?
    RIVEEK: jak nejdou maxovat buildy? Dyt vovovotom to je :)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Ja jel ve dvou sezonach monka (zatim muj nejoblibenejsi char je bell monk)
    sezonu archon wizarda
    sezonu vsechny cruss buildy s focusem a condemn
    a ted zkousim barbariana, aktualne farmim sety abych prozkousel buildy, tak mam logicky raekors (seasonal) HoTA build, kterej je musim rict oproti nemobilnimu crusaderovi dost zabavnej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam