• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE: p.s. jo, je klidne mozny, ze s equipem dh naskoci a dokonxe monka predezene, ale ja zminoval konkretne prechod no set / set a potom byl monk proste o level dal.
    JADE: jojo, wd jsem jel predminulou sezonu a je to zabijak nejvetsi :)

multishot strili jen v cone pred sebe, ne? Teda kdyz nepocitas sentriny, ktery pri speed runech spis zustavaji za tebou...

Ja maraudera nehral fakt dlouho, ale impale byl predminulou sezonu fakt imba, kdyzs skipoval povl moby.
    JADE
    JADE --- ---
    AVATAR: nemyslim si hele...samozrejme zalezi na na paragonu a kvalite rollu na gearu...ale kdyz uz to clovek ma jaks taks nalazene, s wolem se nechytas:-D jednim vystrelem multishotu zabiju vsechno co je na mape i jak rikas mimo mapu, nejsem zavislej na procu ingeomu, nedejboze kdyz nepouzivas ingeom a mas jen 2 charge dashing striku:-D btw. stale uplne nejrychlejsi na t13 je angry chicken wd ;-)
    FORTRESS: hehe, ja to hral na pc, kdyz jsi jeste tahal kacera (=od releasu)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Nekaž konzolovým rolníkům objevování.
    JADE: tak na farmu urcite wol monk, kterej cisti i co nevidi a ve vsech smerech. Na bosse je chabej - kvuli tomu chci udelat toho impale dh, ale na farmu je dh pomalejsi, s min ucinnym aoe a evidentne s mensi dmg. Jako jeste nemam bombardment ruksak, ale i tak :)
    JADE
    JADE --- ---
    co to tu zase ctu, diablo ze neni raketoa veda ?! to by jsi se divila...
    dh a zklamani ? jako v cem ? multishot - nejrchlejsi farmar...impale-nejrychlejsi farmar GR kolem 100 ;) co je vic ?
    KASUMI: musis, pokud ti prijde, ze to jde pomalu s chces s tim neco udelat :)

p.s. ja vytahl demon huntera na 70 a navazne pak udelal tri season kapitoly, takze mam marauder set. Zatimco u Monka bylo zkompletovsni setu zarukou pohodlneho farmeni t13, dh to katapultovalo jen na t8 a vejs porad umira. Proste je to chaby. Pomaly a pracny. Vyzkousim jeste poskladat shadow impale build i kdyz to tuhle sezonu nema byt top, ale zatim dh = zklamani.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Na tuneni postavicek a sledovani buildu mam guildwars
    Tohle je na relax, ne raketovou vedu :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Ne, to ne:) normalni:)
    KASUMI: hc - hardcore postava. Kdyz umre, tak zacina odznova. D obtiznoti to nema nic spolecnyho :)
    KASUMI: prosimte, ja si udelal monka za tri vecery. Musis vedet co potrebujes a jit po tom jako husa po flusu :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ale musim rict, ze me nebavi, jak to dlouho trva .. :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KASUMI: to hrajete na hc? to je dost odvaha, nez si osahas postupy a skilly :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jenom podotknu, ze mam novou postavu na lvl 10 :D tze jsem dostala jednu ranu a bylo vicemene po mne :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    AVATAR: Tak jsi mi poslal Nemesis. Diky:)))
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    caute, zacalo ma to tuto sezonu celkom aj bavit, tak som tomu dal sancu aspon na jednu smrt a posledne dva dni mi to celkom aj napadalo a nakoniec to vcera dopadlo takto.
    Hardcore cassual player GR 92
    http://www.youtube.com/watch?v=W_fZLUXI6oM
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hehe vcera jsem zkusil Carnevil DoD Poison dart po mozna i letech a gr90 za 7 minut :)
    ono by slo i vic,ale zbran slaba a zadnej augment v zunime
    proste je toho fakt hafo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam