• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: trosku te lituju, pro me je necromancer bohuzel hodne nepovedena class...jeho nedilnou soucasti je bejt porad mrtvej a to te proste nebavi ;)
    RG killer je v podstate jediny, kde si nejakej ten hodne vysokej grift v random parte zahrajes (hraje se to s pestilence setem), ale stejne celej rift tam pobihas jak kokot a pak musis jen sundat bosse na 1 stouch, coz kdyz se ti nepovede, jakoze bez idealniho gearu a vysokyho paragonu, nepovede...tak te jeste zjebou ze stojis za hovno ;) jinak na solo priserna class, sam bych to rad hral, ale proste to nejde...jakstaks je jeste rathma na solo OK, ale taky nuda, tenhle herni styl jsi proste uz zazil s WD ;) mno jediny co me bavi je bejt zDPS na rathma speedy, ale to uz moc nefrci, navic se to beha jen a zasadne s "kamosema" na random jsem to jeste nezazil...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    kamos mi koupil necromancera, tak budu muset asi diablo zas chvili hrat :-)

co je nejlepsi build na speedfarm? a pak do party na GR? ..ten rift guardian killer se hrava jeste? diik
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Dost mozna to bude tim, ze mi jeste nepadnul Istvans set, ale hraju ted Raekors (starter set) HoTA barba s Rimeheartem

Rimeheart | Diablo Wiki | FANDOM powered by Wikia
    http://diablo.wikia.com/wiki/Rimeheart

a prijde mi to velmi OP [: zmrazim brazovku pomoci charge (ktery ma vsechny runy) a potom to odpalim pres specialni abilitu toho mece. Trosku mi to pripomina prave toho God Hand monka (exploding palm)
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    HOUMI: diky za radu, mozno dalsiu sezonu vychytam aj take triky :)... jo nezmacknuty sampion bola moja slabina cely cas. Na poe sa zrejme nachystam na nejaky race co bude asi o 2 tyzdne a skusim to tak. ^^
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    ENDER: proto hrajes condemn crusadera, kde muzes umirat 4x kazdych 60 sekund :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    JADE: hc je prima, v minuly sezone jsem skoncil nekde kolem 90 a to uz se ti svira sverac kazdou chvili.. Kdyz jsem videl nejaky video tech silencu na topu tak ty jsou skoro porad se seplou pasivkou..
    JADE
    JADE --- ---
    JJOXER: nj to bude asi tim...ja zas nechapu masochismus v podobe hrani HC :) tam se asi ani k te 100 nemuzes priblizit ;D ale zkus prepnout na normal a zajit si 105, uvidis ze to jen tak nedas a najednou mas pred sebou jinou hru a hlavne konecne "vyzvu" kterou, jak se zda tak marne hledas v podobe HC :)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    MAESTRO_007: Tak to bude asi tim, ze chodim solo self found seasonal HC (: a pohybuju se max do GR 90. mezi 20/40/60/90 jsem opravdu zadny rodil nez vice damage nezaznamenal.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JJOXER: co to placas? :-) ...na vyssi GR je potreba zkusenosti, dobry herni system, vyladene vybaveni, spravna kombinace skillu kde i zmena jednoho pasivniho skillu rozhoduje o posunu +5lvl, inteligentni lakani elit do vetsich skupin, preskakovani elit, spravne nacasovani kdy vzit pylon. nutna spoluprace vsech lidi v parte.... proste skill. asi tak jako v kazde hre kde chces hrat vyssi obtiznost...

lehci rifty se prochazi daleko jednoduseji a spoustu veci vnich neni potreba resit...
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    JADE: Z herniho hlediska je to ale bohuzel totozne. Davat 1M dps do guardiana co ma 1B HP je uplne stejne jako davat 1B dps do guardiana, ktery ma 1T HP.
    JADE
    JADE --- ---
    na blbou otazku blba odpoved, ale hafo xp a o dost silnejsi gemy ?! a hlavne pak muzes machrovat na lamy co se serou furt nekde na 70 ;P
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    MAESTRO_007: a jaky je presne rozdil mezi 70 a 105, nebo jakymkoli jinym cislem?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    kamarad zacal hrat diablo a velice, ze chce zahrat semnou... no co vam budu vykladat, po par mesicich pauzy, kdy clovek behal 115+ vas bavi behat gr70 jenom chvilku a to jeste kvuli nemu :-). ..tak jsem ho zaukoloval co.ma postavit a naucit se hrat a ted spolu davame v pohode GR 105. hraje to sotva tyden...

to diablo je fakt super jak tam ten coop funguje...
    JJOXER: ja mam plan, ze si vytahnu vsechny postavy na 70. Tvoji taktiku jsem praktikoval poslednich x let na pc a na xboxu mam vsechny postavy na lvl1 a to me trochu deprimuje. Dokonce jsem si udelal levelici vybavu - cain set, born set, leoric crown s cervenym gemem, bracers co premenujou goldy na expy, rukavice co po masakru prsi penize, hellfire amulet (s boonem), hellfire ring a v bedne goldskin.

Nehlede na to, ze jsem to pripravoval cely odpoledne jsem vylevlil monka na 50 za 3 minuty a zbytek behem dvou riftu, takze pripravenej jsem! Ted uz jen aby me tak nebavil dh :)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Ja kazdou sezonu prochazim jednu classu a zkousim vsechny buildy. Pristi sezonu to planuju na WD nebo DH. Ted jedu barbariana a zatim pouze raekors HoTA, docela se tesim na leap quake vzhledem k tomu, ze me dost bavil EP monk prave kvuli efektum mam podezreni, ze i ten barbarian co zaprasi celou obrazovku bude fajn (:
    Ja se furt venuju tomu sezonimu dh. Poskladal jsem si tri buildy:

Prvne marauder. Ten me dost zklamal. Je pomalej a nezabavnej. Nutnost pouzivat sentry zdrzuje, s multishotem je slabej a s granatama je ta dmg zpozdena, takze clovek musi furt docistovat prezivsi.

Pak jsem zkusil shadow - neonecnej vault, velka single dmg - idealni na gr low elit. Hotovo do ctyr minut a je jedno, jestli jdu lvl 20 nebo 80. Ale neni moc vyhodnej na klasicky rifty. Podstatne min legendarek, kdyz clovek necisti. A kdyz jo, je to pomaly.

Tak jsem oprasil i unhallowed essence a prvni rift dal na season goal - pod ctyri minuty. Multishot to kraji neskutecne (i kdyz wol je porad lepsi), na bossech to trrochu drhne, ale nemam moc kvalitni vybavu, tak predpokladam, ze to na t13 budu davat s prstrem v nose. Navic jsem nevzal focus restraint hatred generator variantu, ale traveler+compas a misto generatoru jsem si vzal radsi skill na obranu. Na farmeni imho lepsi kombinace, nehlede na to, ze generator nepotrebuju diky neustale pustenymu vengeance. Vault je sice omezenej disciplinou, ale kdyz clovek necestuje pres celou mapu, staci mu dvakrat za rift zmacknout preparation a je to vlastne bez omezeni. Kazdopadne jsem ztratil motivaci udelat si na rifty monka. Tohle staci :)

Sranda je, ze se hraje v podstate stejne jako shadow - sepnout boosty a jet dmg co to jde :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: u bot to nevadí, používají se z krabice - ale mám starý ukazovátko (+30 místo +400) a nenabitý gemy a stejně to jede slušně :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    K3BAB: jaj, stane se.... rip. Nicmene jak jsem zaslechl "nezmacknul sem championa" tak presne tohle resi numlock-autocast trick ;) da se rict ze celej condem se takle hraje :D vse na autocastu a jen scrolujes kolecko na pohyb :D

btw je dobry to stridat s PoE xD
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Ale super som si zahral Diablo po dlhej dobe, levelovanie bolo fajn, zaciatocny hammer build, kde bolo tiez vela near death experience. 75hodin casu zila tato crusaderka a preficala si toho celkom aj dost. Trosku skoda, ze tie sezony netrvaju kratsie, skor by ma bavilo castejsie rozohravat, ako neskor dofarmovat staty v itemoch a chodit rifty na gemy. Tie augmenty som pochopil az neskor, to bola pre mna dost novinka a mal som hodne nestastia na rollovanie ancientov. Este stale mi tam chybal stit, amulet, chestka, lepsia zbran, jeden prsten, opasok. Bolo toho teda dost co by som musel este farmit. Vazne ma bavia challenge rifty, keby tak boli kazdy den, to by bolo super a sezony by som prijal kludne aj len 1-2 tyzdne dlhe. Celkovy dojem ale dost v pohode. Itemov som mal habadej aj na dalsie 2 chary, aj ny som si to nechal boostnut, ale potom sa poznam, akonahle by som mal ist znova farmit nejaky gem, hned by ma to prestalo bavit a v najlepsom treba skoncit. Na to, ze mimulu sezonu mi barb umrel na lagu serveru, co som inak prekvapeny, ze aj tuto sezonu som mal obcas nejaky server lag... to dopadlo dost dobre a velmi som sa pri tom zabavil aj s ludmi na streame. Teraz mam aspon cas zahrat si zase nieco ine :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    K3BAB: skoda :) RIP
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Tak pre mna sezona uz aj skoncila :) daval som tomu sancu len na jeden pokus. Bola to ale celkom dobra zabava. GR 94 max. Takto to skoncilo :) https://youtu.be/z4yn0SVGyuc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam