• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    tak tak, na speed farm ingeom nutnost a hraje se to prasackym stylem od elity k elite + autocast na vysavani mrtvol.. pak mas mlhu nachystanou nonstop a pres gogok gem cooldown taky slusny, akorat spoluhraci z toho nejsou nadseni, vsechno mrtve a ja o patro niz :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MR_DAN: zrovna pestilence se jede s in-geomem (vyrob) a zodiac.aspon teda farmici verze, v gr to nehraju.
    a pak dat cdr vsude,kde jde natocit
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    MR_DAN: da se dostat i pres 70 a kdyz si k tomu das obsodian ring of the zodiac, uz bys nemel na lotd celat.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    JJOXER: nojo, ale kolik je schopnej toho CDR clovek na equipu nahnat? 50-60%?
    jak rikam, u myho necra toho asi jeste dost chybi, takze trpim timhle zabijenim casu do dalsi LotD kdy je velka sance ze me neco killne
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    MR_DAN: obetovat cast damage pro CDR, da se nahnat zmenou itemu, na gemech a pod.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    blby je, kdyz je kolem cloveka spousta elite mobu a zbyva 10s cooldown na land of the dead, co? :D
    nebo jak to kdo resite? ja jeste za celou dobu hrani nedropnul in-geom, takze tomu asi jeste dost chybi
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: ja mam zatim jenom rathma dps, ale barbara a sup necra nejak poskladam... gear idealni nebude :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: na rathmy pujdu rad.ale idealne supp necra,protoze na dps nemam good veci a supp barb moc malej pickup radius.
    jinak souhlas,ze ten prstilence na farmu je celkem good,taky me docela bavil po rathme
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    tak uz jsem odehral neco za Necra a neni spatny, zatim se hral/pochopil Pestilance na farmeni, s autocastem docela prisne :-) a bavi me i Rathma s petama. Toho RG killera jsem jeste nehral a rad bych zkusil ty rathma speedy... tak by jsme to mohli nekdy zkusit ve vic lidech
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    a v tom je ta krasa diabla a to co me stale drzi u te hry... kombinace skillu/vybaveni v parte a vysledna funkcnost
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    monk je vyhodny nejenom kvuli healovani a redukci zraneni ale s vhodnym vybavenim a skillama boostuje dmg toho druheho o desitky procent a navic ma naprosto nekompromisni "crowd control" takze dmg dealer je daleko efektivnejsi a v konecnem dusledku je to daleko silnejsi nez dva dmg dealerove...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JJOXER: myslim,ze na gr110 vy pouze dve dps chcipali jak mouchy,cuz absence unity ringu.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    ONDRA_PATA: ja myslel ze se zdps vyplati jem ve vive lidech?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JJOXER: jade dela supporta a ja jsem wiz s meteor shower
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    ONDRA_PATA: jak funguje monkwiz?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: jj souhlas i kdyz mam skoro vsechno,nejak me to do vyssich gr nelaka.
    naopak me laka,jak jsme se jiz bavili,pushnout 2 players monk+wiz ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: jj na speedfarmu pestilance,nekdo to na ytb streamová,nevzpomenu si kdo,ale zkusil jsem to a je to funny. jestli budes chtit,nahodim to na sebe a poslu
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: tak to zas nerikam, jen je non season malo hracu, to bude asi ten zasadni problem...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: Jaj :D tak asi to teda nezapnu! :D
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: jen do toho, ale asi te to zas brzy prejde ;D pokud se bavime o public games...je to celkem smutny...vsichni se snazi hrat jen meta combo, coz je zdps monk, zdps barb, rg killer necro, a trash killer starpact wizz...za ty dpska si moc bez toho paragonu a gearu neskrtas, pricemz oba jsou zaprvy tezky na hrani (wizz) za druhy nudny (necro)...takze vysledek je ze hodne lidi hraje ty supporty, me to bavi, nebej support class, tak na d3 asi uz davno seru, ale po case to je taky vopruz...kord kdyz neustale chytas nejaky cholericky wizzardy (nemuzou se po dungu portovat) a chodby/sklepy dungy...to je vzdycky utrpeni a tak nejak ostatni se spis vyplaci hrat solo protoze se pres gr 100 v parte jen tak neprehoupnes....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam