• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JJOXER: jade dela supporta a ja jsem wiz s meteor shower
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    ONDRA_PATA: jak funguje monkwiz?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: jj souhlas i kdyz mam skoro vsechno,nejak me to do vyssich gr nelaka.
    naopak me laka,jak jsme se jiz bavili,pushnout 2 players monk+wiz ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: jj na speedfarmu pestilance,nekdo to na ytb streamová,nevzpomenu si kdo,ale zkusil jsem to a je to funny. jestli budes chtit,nahodim to na sebe a poslu
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: tak to zas nerikam, jen je non season malo hracu, to bude asi ten zasadni problem...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: Jaj :D tak asi to teda nezapnu! :D
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: jen do toho, ale asi te to zas brzy prejde ;D pokud se bavime o public games...je to celkem smutny...vsichni se snazi hrat jen meta combo, coz je zdps monk, zdps barb, rg killer necro, a trash killer starpact wizz...za ty dpska si moc bez toho paragonu a gearu neskrtas, pricemz oba jsou zaprvy tezky na hrani (wizz) za druhy nudny (necro)...takze vysledek je ze hodne lidi hraje ty supporty, me to bavi, nebej support class, tak na d3 asi uz davno seru, ale po case to je taky vopruz...kord kdyz neustale chytas nejaky cholericky wizzardy (nemuzou se po dungu portovat) a chodby/sklepy dungy...to je vzdycky utrpeni a tak nejak ostatni se spis vyplaci hrat solo protoze se pres gr 100 v parte jen tak neprehoupnes....
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: Poslednich x dnu zase uvazuju ze to zapnu! :D
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: na speed farmu se taktez pouziva variace pestilance setu s corpse lance spellem (physical runa, narozdil od RG killera kde mas cold runu) + ingeom + nejake ty necro boty na boost rychlosti...na diablofans to najdes, nekdo pouziva i rathmu na speedy....podstatny je ze Tragouls set a Inarius se nehraje ;)
    TRIPLT: ja myslim, ze uz nikdo z nas z tohohle auditka neni top, kdyz paragon 4k+ je uz celkem bezna vec...nejakej ten cinan,nebo korejec jsem koukal ma snad uz paragon 8k...takze takhle se to rict neda...ale je fakt ze abys mohl bejt RG killer chce to aspon 2k+ ale spis 3k+ para a dobre nalazenej gear...bez tuny AS a CDR je to spatna hra ;[
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: super :-) ...a na to farmeni pouzivat co?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: Ja hral tu Rathmu a byl jsem spokojenej. Druha vec je ze jsem nikdy nebyl tak top jak vy takze nemuzu soudit! :D
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: trosku te lituju, pro me je necromancer bohuzel hodne nepovedena class...jeho nedilnou soucasti je bejt porad mrtvej a to te proste nebavi ;)
    RG killer je v podstate jediny, kde si nejakej ten hodne vysokej grift v random parte zahrajes (hraje se to s pestilence setem), ale stejne celej rift tam pobihas jak kokot a pak musis jen sundat bosse na 1 stouch, coz kdyz se ti nepovede, jakoze bez idealniho gearu a vysokyho paragonu, nepovede...tak te jeste zjebou ze stojis za hovno ;) jinak na solo priserna class, sam bych to rad hral, ale proste to nejde...jakstaks je jeste rathma na solo OK, ale taky nuda, tenhle herni styl jsi proste uz zazil s WD ;) mno jediny co me bavi je bejt zDPS na rathma speedy, ale to uz moc nefrci, navic se to beha jen a zasadne s "kamosema" na random jsem to jeste nezazil...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    kamos mi koupil necromancera, tak budu muset asi diablo zas chvili hrat :-)

co je nejlepsi build na speedfarm? a pak do party na GR? ..ten rift guardian killer se hrava jeste? diik
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Dost mozna to bude tim, ze mi jeste nepadnul Istvans set, ale hraju ted Raekors (starter set) HoTA barba s Rimeheartem

Rimeheart | Diablo Wiki | FANDOM powered by Wikia
    http://diablo.wikia.com/wiki/Rimeheart

a prijde mi to velmi OP [: zmrazim brazovku pomoci charge (ktery ma vsechny runy) a potom to odpalim pres specialni abilitu toho mece. Trosku mi to pripomina prave toho God Hand monka (exploding palm)
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    HOUMI: diky za radu, mozno dalsiu sezonu vychytam aj take triky :)... jo nezmacknuty sampion bola moja slabina cely cas. Na poe sa zrejme nachystam na nejaky race co bude asi o 2 tyzdne a skusim to tak. ^^
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    ENDER: proto hrajes condemn crusadera, kde muzes umirat 4x kazdych 60 sekund :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    JADE: hc je prima, v minuly sezone jsem skoncil nekde kolem 90 a to uz se ti svira sverac kazdou chvili.. Kdyz jsem videl nejaky video tech silencu na topu tak ty jsou skoro porad se seplou pasivkou..
    JADE
    JADE --- ---
    JJOXER: nj to bude asi tim...ja zas nechapu masochismus v podobe hrani HC :) tam se asi ani k te 100 nemuzes priblizit ;D ale zkus prepnout na normal a zajit si 105, uvidis ze to jen tak nedas a najednou mas pred sebou jinou hru a hlavne konecne "vyzvu" kterou, jak se zda tak marne hledas v podobe HC :)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    MAESTRO_007: Tak to bude asi tim, ze chodim solo self found seasonal HC (: a pohybuju se max do GR 90. mezi 20/40/60/90 jsem opravdu zadny rodil nez vice damage nezaznamenal.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JJOXER: co to placas? :-) ...na vyssi GR je potreba zkusenosti, dobry herni system, vyladene vybaveni, spravna kombinace skillu kde i zmena jednoho pasivniho skillu rozhoduje o posunu +5lvl, inteligentni lakani elit do vetsich skupin, preskakovani elit, spravne nacasovani kdy vzit pylon. nutna spoluprace vsech lidi v parte.... proste skill. asi tak jako v kazde hre kde chces hrat vyssi obtiznost...

lehci rifty se prochazi daleko jednoduseji a spoustu veci vnich neni potreba resit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam